שנה טובה!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה!

שתהיה לכולנו שנה טובה! שנת בריאות, אחווה, אושר, עושר ושלום. שנה של שלווה פנימית, ללא מריבות וסכסוכים, ללא שפיכות דמים מיותרת. שנה של שגשוג והצלחה, בכל התחומים. שתהיה לנו שנה ברוכת משחקי תפקידים מלאה ב20 טבעי והרבה סיפורים לספר בפורום.

naring

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום!

בעע... אני נשמע מוזר.
טוב, מי יתן והקוביות שלכם לא תתגלגלנה מתחת לשולחנות והספות ולעלולם לא תהיה לכם הפסקת חשמל באמצע מפגש. מי יתן והשנה תהא מלאה מפגשים וכנסים! ונסיים בקריאת "בואו לאייקון, יא פארשים!"

Nihau

New member
שנה טובה לכולם!

שנה של הרפתקאות מלהיבות וסיפורים מרתקים

HawkEye3

New member
שנה טובה לכולם

שנת אושר ושמחה, שנת בריאות ושיתגשמו כל מאווייכם/ן תהי שנה זו שנה בה יזרמו נהרות של דם אוייבכם המובסים הו לוחמים אמיצים ! (וקוסמים וכוהנים וכו')

snift

New member
שנה טובה לכולם.

שנה בה יפרח הפורום וצייד טרולים יהפוך לחוקי.

mishmishi

New member
A Gut Yotef, a Gut Yor

(זה ביידיש שנה טובה!) אממממם....... מה יש פה להגיד? השנה לוקחים הכל יותר בקלות, השנה מחייכים בכל הזדמנות, השנה סולחים יותר לאחרים, השנה.... פשוט מאושרים. שנה טובה!!
כן אני יודעת שזה קיטצ'י... אבל מה לעשות? איש איש והסטייה שלו....

Hammerfall

New member
שנה טובה ומאושרת ידידיי...

שנה מלאה באושר, עושר, יושר וכושר (או לגנבים ולרמאים מבינייכם פחות יושר ויותר כושר ועושר). קצת מחוץ לעולם המו"ד שתהיה שנה שלווה עם פחות פחד לעלות על אוטובוסים או להיכנס למועדונים או מסעדות. תאכלו המון אוכל טוב היום, תהנו עם המשפוחה\ החברים\ החיות מחמד\ המשפוחה של החברים, בכל מקרה תהנו היום, מחר, מחרותיים וכמובן שגם ביום שבת אל תשכחו להנות כי לא כל יום יש כזה חופש חביב וארוך. שתמיד יהיה לכם זמן ומוזה למשחק טוב וארוך ושגם לחברי הקבוצה האחרים שלכם תמיד יהיה זמן ומוזה. ומצידי שתהיה הפסקת חשמל באמצע פגישה כי תמיד אפשר להדליק כמה נרות וממש להיכנס לאווירה... בכל מקרה חג שמח, שתהיו לראש ולא לזנב.

PUMI for ever

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif

אני מניח שכל הברכות האפשריות נאמרו כבר בשרשור הזה, וכיוון שכל המוסיף גורע, אני רק אאחל שנה טובה ומלאת אושר ובריאות לכולם.

גורבש

New member
שנה טובה לכולכם.

אתם שסופרים שנים ושאר יחדות זמן זניחות שכאלו...

PUMI for ever

New member
הוא לא סופר אותם בכלל,

פשוט התמזל מזלינו שהוא התעורר לשנייה בדיוק בראש השנה :)

ogmios

New member
קצת באיחור, אבל שנה טובה

שירבו גלגולי השש והעשר שלכם (מצטער DDN, כל אחד והשיטות שלו
)

למעלה