Het gelukkige nieuwjaar nederland שנה טובה לכולם במיוחד להולנדים שבנינו
F Fair game New member 8/9/07 #1 ../images/Emo75.gifHet gelukkige nieuwjaar nederland שנה טובה לכולם במיוחד להולנדים שבנינו
R ro99 New member 9/9/07 #3 לקראת יום כיפור ../images/Emo4.gif Thinking ahead. רק חסר לי שלא יכניסו את שמי לספר החיים (זה נכון מה שאני זוכרת מביתספר?)! אז אוספת כפרה על כל חטא שלא יהיה בכדי לאזן את החשבון שלי. Alles Gute im Neuen Jahr! Happy now?
לקראת יום כיפור ../images/Emo4.gif Thinking ahead. רק חסר לי שלא יכניסו את שמי לספר החיים (זה נכון מה שאני זוכרת מביתספר?)! אז אוספת כפרה על כל חטא שלא יהיה בכדי לאזן את החשבון שלי. Alles Gute im Neuen Jahr! Happy now?
F Fair game New member 9/9/07 #4 ושנה טובה גם לאלה שגרים בברלין ../images/Emo8.gif למרות שאין על אמסטרדם
T TrigATUSA New member 11/9/07 #5 שנה טובה לכולם! מטריג, שסוף סוף מצא קצת שמש בקיץ הסגרירי שהיה, והצליח לחטוף וואחד כויית שמש במקום חופשתו בתפוח הגדול
שנה טובה לכולם! מטריג, שסוף סוף מצא קצת שמש בקיץ הסגרירי שהיה, והצליח לחטוף וואחד כויית שמש במקום חופשתו בתפוח הגדול
R ro99 New member 12/9/07 #7 שנה טובה! אז תגיד טריג, מקום חופשתו/תפוח הגדול זה euphemism למשהו unmentionable או מה?