שנה טובה

Drorrrrrr

New member
../images/Emo75.gif שנה טובה

כולם כבר התחילו לברך, ושמתי לב שכבר מחר ערב ראש השנה- אז: שתהיה שנה רק של טוב שלא נאבד את התקווה שלא נדע רוע או כאב או צער ושיהיה לנו רק טוב טוב טוב. חשבתי על ברכה מקורית, אבל לא ידעתי מה לכתוב, אז מצאתי קטע שנכתב ע"י אמיתי טויטו, אז קבלו אותו, זה כל מה שיש לי לאחל, וזכויות היוצרים שמורות לו ©
:
אז במילים אופטימיות אלו...הברכות שלי לשנה החדשה. שתהיה שנה טובה. שכשנדבר על מיתון, נדבר רק על ארגנטינה. שהבעיות היחידות במשפחה, יהיו שאין מים חמים. שנשמע פיצוץ חזק בחוץ, נצא...ונהנה מהזיקוקים. שניסע ברכב שלנו, בדרך יעצור אותנו שוטר, אנחנו נחנה בצד, השוטר יתקרב, יביט בנו במבט מאיים ויגיד..."אחי...מוכר?" שיהיו בחירות כל 4 שנים. שנשב באוטובוס ולידינו ישב בחור גדול, מזוקן ולבוש בשחור. הוא יושיט את ידו לעבר התיק ובאותו רגע מאיים...הוא יוציא פרוספקט של הרב עובדיה יוסף. שהצעקות היחידות שנשמע יהיו במופע של משינה. שמכור, יהיה רק לטלנובלות. שסוחר יהיה רק בשוק. שרצח יהיה רק מאדום לשחור. שהמילה אונס תעלם מהמילון. שבעל יניף את הסכין החדה ליד אישתו במטבח...ויעזור לה להכין את הסלט. שיהיו חולים, אבל רק מאהבה. שחטיפות יהיו רק של מוצרים בסופר. שאנשים ימותו, אבל רק משיבה טובה. שנבכה, אבל רק מאושר. שכאב יהיה רק בלידה. שעצבות תהיה רק בסרטים. שנרות ידלקו רק לשבת. שפקקים יהיו רק בקוקה קולה. שהקיצוץ יהיה רק לירקות. וששחור...יהיה רק בקפה.
שנה
טובה
.

../images/Emo74.gifשנה טובה לכולם!

חבריההההה..!! מחר ראש השנה! וגם מתחילה שנה חדשה! אז אני מאחלת לכולם שנה מתוקה כדבש! ושנהיה לראש ולא לזנב
! ועוד הרבה דברים..
(טובים!)
אוהבת -

GaLgOl

New member
חג שמייח../images/Emo75.gif

שלכולנו יהיה חג כיף ותוכלו הרבה!!!!!

crazy4tc

New member
שנה טובה לכולם!!!!!!

שתהיה לנו שנה מלאה בטוב
ושנעבור אותה ביחד אוהבת את כולכם

mayjen

New member
../images/Emo24.gifשנה טובה לכווווווולם!../images/Emo45.gif

דרורי:) שנים לא דיברתי איתך... בטח לא יצא לי לדבר איתך לפני שאני חוזרת צבא אז שתהיה לך אחלה של שנה:) ונדבר עוד שבועיים:) מתה עליך!

GaLgOl

New member
מעינוש רק רציתי להגיד לך

מזל טוב כי בטח לא תיכנסי לכאן עוד ארבע ימים אז מזל טוב!!!

mayjen

New member
יוווו../images/Emo13.gif תודה חמודה!

שתהיה לך אחלה של שנה מותק

TCgirl

New member
שנה טובה! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo19.gif

שתהיה לכולם שנה נפלאה, מלאה בחוויות חדשות. שיהיה לכולם רק טוב, שנמשיך לאהוב את TC (תמיד
) ו... זהו...

taltal girl

New member
פאק, סורי../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

לומשנה. ממ, תפתחו ת'תמונה בגדול.

crazy4tc

New member
יווווווו תודהההההה ../images/Emo25.gif

איזה תמונה יפההההההההה את מוכשרת!!!!!!!!

yaelile

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שנה טובה וחג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאחלת לכלכם שנה טובה בכל תהחומים: לימודים, חברים, בריאות, בבית.... ויש עוד עשרים כאלה אז...... אהמ..... לא חשוב! שנה טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו- חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יעל

aYaLoLy

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo55.gif../images/Emo25.gif

שנה טובה לכוווווווווווולם
שתמיד תחייכו
.. ושיהיה לכם רק טוב
בהצלחה בכל התחומים,
שתאכלו המון המון
+
והרבה מילקי (אם אין אני לי - מילקי...
) ושתמיד תזכרו.. שבכל דבר רע יש גם טוב