אז כולם כאן.. מן.. חדשים?
D dcohn New member 1/9/07 #44 שלום יש צורך שאני אכתוב מה שכתוב כבר 4 פעמים בשרשור זה? יאללה. אני דורין, עוד חודשיים ושבוע אהיה בת 16, ת"א
שלום יש צורך שאני אכתוב מה שכתוב כבר 4 פעמים בשרשור זה? יאללה. אני דורין, עוד חודשיים ושבוע אהיה בת 16, ת"א
ק קרן הפ66ה New member 1/9/07 #47 אהלן ... רק היום קלטתי שאני עולה לי"א קרן,16, ירושלים ... רק שאחי היום צעק :"קרן! את עולה ל"יא בכללל " קלטתי שזה בא. אפעם לא השתמשתי ב"שמיניסיטים" "שישיסטים" ... לאנוראאאא... יעבור =] שבוע טוב לכם
אהלן ... רק היום קלטתי שאני עולה לי"א קרן,16, ירושלים ... רק שאחי היום צעק :"קרן! את עולה ל"יא בכללל " קלטתי שזה בא. אפעם לא השתמשתי ב"שמיניסיטים" "שישיסטים" ... לאנוראאאא... יעבור =] שבוע טוב לכם
D dcohn New member 2/9/07 #48 היי=) בפעם השישית בשרשור (אבל מי סופר.. ) : אני דורין, בת 16 עוד חודשים ושבוע, תל אביב..
D DanaLior New member 2/9/07 #49 היי ../images/Emo140.gif לא מאמינה שנגמר החופש ומחר בצפר... כיתה י"א!!!!1 אז אני דנה, בת 16 מתל אביב =]
היי ../images/Emo140.gif לא מאמינה שנגמר החופש ומחר בצפר... כיתה י"א!!!!1 אז אני דנה, בת 16 מתל אביב =]
S Sweetened New member 1/9/07 #33 גםם אניניניני!!!../images/Emo9.gif זה עדיין לא הכה בי, אבל, גם אני מצטרפת.. [= חן, 16.8 קרית אונו.. :]
גםם אניניניני!!!../images/Emo9.gif זה עדיין לא הכה בי, אבל, גם אני מצטרפת.. [= חן, 16.8 קרית אונו.. :]