חגים, חגים...

../images/Emo75.gif חגים, חגים...

הילדים מושפעים מהחגים אצלכם? לבת שלי בזמן האחרון שוב קשה יותר להפרד בבוקר, במיוחד כשחזרו מראש השנה ליום חמישי שזה יום שהמחנכת לא נמצאת ועכשיו כשאני חושבת על זה גם אחרי סוכות חוזרים ביום חמישי, ובנוסף אני והבעל לא נהיה בארץ
ואגב, גם היום, סתם יום של חול, המורה לא נמצאת, הבת שלה חולה... אני מקווה לפחות שהכניסו אליהם את אותה מחליפה קבועה שהיתה להם בפעמים שעברו...

mazy

New member
למען האמת..

המשבר היותר משמעותי בעניין הזה הוא כשחוזרים מחופשת סוכות, אחרי חופשה די ארוכה ונתק מביה"ס, ויש לפעמים רגרסיה בתגובות שלהם (בכי, קושי להיפרד) ומבחינה מסויימת זה נראה כמו תחילת השנה. לא אצל כולם, אבל זה קורה לחלק. אצלי, אני מרגישה למשל שהוא קצת מתבלבל בימים ("היום את מלמדת או שוב בחופש"??
) והיו איזה יומיים בשבוע שעבר שהוא היה רגשן ובכה במהלך היום. מקווה שהנחיתה אחרי סוכות תהייה רכה וקלה.

אצל הבן בביה"ס לא מרגישים שום שינוי

אבל עם הקטנה בגן זה אסווווווווווווווווווון (כבר התרגלה והכל התחיל להראות טוב, והופ - ראש השנה הרס לנו את הכל
)

אצלינו דווקא עם הקטנה זה עובר בשלום, כל יום

שאין גן, היא מוודאת שגם האחיות שלה ואח שלה לא הולכים... (כנראה זה מה שקורה אחרי שנתיים ורבע עם אמא בבית
)

כמורה, אני יכולה להגיד לך...

שכן... החגים קצת מוציאים את הילדים מאיפוז. מאוד קשה לרכז אותם חזרה אחרי חגים וחופשות. אני חושבת שגם אנחנו, המבוגרים, מתקשים להכנס לשיגרה שבה כל הזמן יש חופשות, חגים ואוכל... הרבה אוכל.

למעלה