התפקדות ספטמבר!

../images/Emo75.gif התפקדות ספטמבר! ../images/Emo75.gif

שם:
אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של שילה:
שיר החודש לא של שילה:
דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
איפה אתם בראש השנה?
תמונה: חג שמח!!

ליאןןן

New member
../images/Emo76.gif

שם: ליאן גיל: 18 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה: שימו לב, לילה שיר החודש לא של שילה: לעולם מצדי, להיות - היהודים, איך זה מרגיש - כנסיית השכל, So far - הבנות נחמה דיסק החודש: תתנהגי יפה, אוטוביוגרפיה, הבנות נחמה סרט החודש: נראה לי שבוראט, כמה עצוב.. ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: כוכב נולד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של שילה, השקה של היהודים, לעבוד...וזהו בעיקרון. איפה אתם בראש השנה? לא מדברים על ראש השנה פה. תמונה:

ADVAM4

New member
../images/Emo76.gifמה קשור שלדג?!!!

שם:אדוה גיל:עוד מעט 18!!! מיקום:מושב פה.. ליד אשקלון:) אייסיקיו:232533566 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:כתוב בחתימה:) שיר החודש של שילה:לא כ"כ שמעתי\= שיר החודש לא של שילה:הבלדה על חדווה ושמוליק דיסק החודש:דנה ברגר-תוך כדי תנועה סרט החודש:\= ספר החודש:\= תכנית טלויזיה של החודש:(: ספיישל "רק בישראל" בקרוב הצילומים:) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:האממ לא יודעת... איפה אתם בראש השנה?אין לי מושג.. נראה לי בבית..

../images/Emo76.gif

שם: אורעד גיל: 17 וחצי מיקום: חיפה אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של שילה: "לעורך התוכנית", "טוצ'קה" שיר החודש לא של שילה: "הכל יכול לקרות" - נינט טייב דיסק החודש: - סרט החודש: הסימפסונס
ספר החודש: - תכנית טלויזיה של החודש: "האלופה" או משהו
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שייגמר הפסיכומטרי... איפה אתם בראש השנה? בטח בבית. תמונה: טוב.

לילי ת

New member
../images/Emo79.gif

שם: חלי גיל: 18 מיקום: צפון אייסיקיו: - מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של שילה: לך, אל המחט שיר החודש לא של שילה: Alexandra Leaving, בואי אראה לך, פעם בחיים דיסק החודש: לאונרד כהן- האוסף (יחרש עד סוף ספטבר) סרט החודש: ארץ קרה ספר החודש: אנה קרנינה.. תכנית טלויזיה של החודש: אנערף. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של שילה, מחווה לענבל, הופעת השקה של היהודים ונקווה שעוד. איפה אתם בראש השנה? בבית.

izzys

New member
Thinking Oh my god, What is that all about?

שם: מור.
אייסיקיו: 291-170-281
מסנג'ר: [email protected]
בלוג/אתר אישי: אין.
שיר החודש של שילה: 'פרח קיר', בלי ספק.
שיר החודש לא של שילה: האלבומים שכתובים בדיסק החודש במלואם.
דיסק החודש: פורטה-היהודים, הבנות נחמה- הבנות נחמה, Rotterdam Sessions- עמית ארז.
סרט החודש: לא זכור לי אחד מוצלח במיוחד.
ספר החודש: התחלתי את 'כמה טוב להיות פרח קיר'.
תכנית טלויזיה של החודש: חברים, האלופה.
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מופע השקה לפורטה בהאנגר, אולי שילה במוצ"ש. ולא לשכוח לנשום
.
איפה אתם בראש השנה? אני משערת שאצל המשפחה בצפון.
תמונה: שיהיה.

פרב

New member
כי אני רוצה עוד

שם: עילית. גיל: רבעלששעשרה. מיקום: קריית הומו
אייסיקיו: - מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: טחח. שיר החודש של שילה: שתשתוק כבר ותוכל ללכת ממממ. שיר החודש לא של שילה: זהירות מהמרווח/ענבלי דיסק החודש: ארקדי דוכין/להרגיש [כי קיבלתי במתנה
] סרט החודש: הקבוע-מישהולרוץאיתו. וגם: קן הקוקיה
. ספר החודש: המזוודה של חנה [סיפורי שואה. סבתא, נו] תכנית טלויזיה של החודש: לא רואה טלוויזיה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: קבלת משכורת, הערב מחווה לענבל בבארבי, הערב מחווה לענבל בקולטורה, שילה, כל מיני אודישנים. איפה אתם בראש השנה? פאפא רוסייה. תמונה: תפחדו חג מעולה

pishkashit

New member
../images/Emo74.gif

שם: לירון גיל: 20 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של שילה: "ואולי" עם אביגיל :) שיר החודש לא של שילה: אין לי מקום- מטרופולין, שיהיה לך טוב- אפרת גוש דיסק החודש: מטרופולין- הסליל, אפרת גוש- הסליחה ואני סרט החודש: "הנעלם"!! ספר החודש: אין כלום חוץ מטונות של ספרי פסיכומטרי תכנית טלויזיה של החודש:- ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לגמור עם הפסיכומטרי!!!!!... איפה אתם בראש השנה? בבית!!
תמונה: .. חג שמח!!

s m o k y 18

New member
התפקדות

שם: עידן גיל:21 מיקום: רמת גן.. בדרך כלל לא ממוקם אבל..חח אייסיקיו: מה? אני לא חושב שיש לי מסנג'ר: גם בלוג/אתר אישי: לא היה מעניין מספיק שיר החודש של שילה: התחלתי לגדל עציצים...חח שיר החודש לא של שילה: jeff buckley- nightmers by the sea דיסק החודש: אפי גוש- הסליחה ואני סרט החודש: "כמה אהבתי אותו" ספר החודש: ה"שמלה שלו"- אלאניס מוריסט תכנית טלויזיה של החודש: עמוק באדמה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: רגילה כרגע.. עוד שנה וחודשיים החוצה איפה אתם בראש השנה? מוצב עם אפוד קרמי 12 קילו תמונה: חחח מחפש חתן חג שמח!!

GeLbaChiT

New member
../images/Emo76.gif

שם:מיכל גיל:15 מיקום:קיבוץ חור בשפלה אייסיקיו: מסנג'ר:אין לי כוח לכתוב..>< בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה:אלף רסיסים אל המחט וים שלל דמעות שיר החודש לא של שילה:פארנויה זמנית דיסק החודש:זמנים מוזרים-המכשפות
, the virgin suidcides - Air סרט החודש:חמש ילדות יפות ספר החודש:רודף העפיפונים - התחלתי עכשיו תכנית טלויזיה של החודש:למי יש זמן ... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:יוסי יפה , חופש , בייביסיטרים, מחווה לענבל אבל זה בכלל בחודש הבא איפה אתם בראש השנה?ברביבים יש מצב תמונה: חג שמח!!

האגוש

New member
Wake me up when september ENDS

הו, המקוריות >< שם: הגר גיל: 18 מיקום: הוד"ש אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] תוסיפו בכיף..מכיוון שאני לא חוששת מפקאצות כאן
. בלוג/אתר אישי: בחתימה שיר החודש של שילה: אה וואו.."לילה" שיר החודש לא של שילה: ה מ ו ן ! כל מיני מיקה, ג'ק ג'ונסון, הבנות נחמה.. דיסק החודש: חטאתי וקניתי היום את הדיסק של מיקה
הוא כיפי מאוד באוטו. סרט החודש: ראיתי מלא סרטים, היה לי זמן
הסימפסונס היה אחד הסרטים היותר מצחיקים שראיתי, אם לא הכי מצחיק. ו"בופור" , "הבועה" וכאלה.. ספר החודש: אני חייבת לחזור לקרוא. תכנית טלויזיה של החודש: "בנות גילמור" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לנוח, לבלות..משתחרר מחר המלווה :] איפה אתם בראש השנה? אצל המשפחה. תמונה: ה-מתנה
הוא הציל לי את החיים אתמול..בלעדיו הייתי מורחת לאיזה פרחה את הראש על הכביש.

אני חולה :(

שם: נעה גיל: 17 מיקום: קריות אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של שילה: לעורך התוכנית שיר החודש לא של שילה: שלוש בלילה - טיפקס דיסק החודש: הבנות נחמה סרט החודש: סימפסון ספר החודש: ממ תכנית טלויזיה של החודש: ישנן.
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעבוד אתה חודש המטורף הזה. >: איפה אתם בראש השנה? כולנו באים אלינו :] תמונה:

frankie83

New member
מתפקד

שם: פרנקי גיל: 23 מיקום: רמת-גן איי סי קיו: 83193453 - אבל כמעט ולא בשימוש מסנג'ר: [email protected] בלוג: http://frankiefrank.blogspot.com הלהקה שלי במייספייס: http://www.myspace.com/6thsenseband שיר החודש של שילה: 'על הגשר הצר' שיר החודש לא של שילה: Dresden Dolls - Backstabber דיסק החודש: Shannon Wright - Flightsafety / Maps of Tacit סרט: אמריקן ביוטי ספר: לא קורא בזמן האחרון. פעם, "אבימלך עולה בסערה השמימה" / עמי דביר. תוכנית טלוויזיה: עמוק באדמה - חוויה מדהימה, חובה. ציפיות / בילויים: הופעה של סולסטיס קויל ב 20/09 והופעה של הלהקה שלי בחיפה ב-30/09. ראש השנה: אני בבית. תמונה:

grace00

New member
הופעה ראשונה מזה זמן רב בתמונעש

שלא הגעתי :( שם: גרייס גיל: 17 מיקום: ת"א אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.flickr.com/photos/grace75 שיר החודש של שילה: אומרת תודה שיר החודש לא של שילה: the the - bluer than midnight דיסק החודש: the the - dusk סרט החודש: איאון פלקס!!!! ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מסכים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שיהיה איפה אתם בראש השנה? בבית תמונה:

ואז אני נכנס לחדר, ושואל האם,

כולם פה, כלומר בסדר? כולם עוד חיים?! שם: ענבר. גיל: 17
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של שילה: 'פרח קיר', ללא ספק. שיר החודש לא של שילה: להיות, לעולם מצדי- היהודים. קשה לי לא להתרגש- ג'קו. התקווה- אביב גפן. דיסק החודש: שילה פרבר- מה שמור הכינה לי.
סרט החודש: וואלה, לא ראיתי סרטים. ספר החודש: וואלה, לא קראתי ספרים. תכנית טלויזיה של החודש: עדי אשכנזי, החיים זה לא הכל, פעם בחיים, הדבר הטוב הבא, ובקיצור- כל ערוץ 2.
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חאן שחרות ביום שישי, הפועל מול בני יהודה, הפועל בגביע אופ''א, וכמובן- הבכורה ל'פורטה'-הדיסק החדש של היהודים. איפה אתם בראש השנה? פה, בבית. תמונה:

למעלה