תקנון הפורום

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gifתקנון הפורום../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif

אסור על פי חוקי תפוז לפרסם פרטים אישיים כמו מספר טלפון/פלאפון שלכם או של אחרים - הודעות מסוג זה ימחקו. אם אתם רוצים לתת טלפון רק בהודעות פרטיות!!
אסור לפרסם הודעות בעלות תוכן גזעני, מסית קללות ושאר נושאים שעלולים לפגוע בחברי הפורום ימחקו מיד. המשתמש יוזהר בהודעה פרטית ואם המקרה יחזור על עמו המשתמש יחסם.
אסור על פי חוקי תפוז לדבר על הורדות לא חוקיות וכמובן גם על תוכנות שיתוף לא חוקיות כמו קאזה ואימיול. ואם בכל זאת יש לכם צורך לדבר על זה אז רק בהודעות פרטיות. הודעות בפורום ימחקו.
אסור על פי חוקי תפוז לתת קישור ישיר לקבצי מדיה כמו MP3 WAV WMA MOV ועוד אלא לתת קישור לאתר ממנו הקובץ לקוח. הודעות בעלות תוכן כזה כמובן ימחקו.
אסור על פי חוקי תפוז לפרסם מילים לשירים (Lyrics), כתבות מעיתונים, תמונות מעיתונים ושאר דברים שעלולים לפגוע בזכויות היוצרים שיש עליהם. במקום זה אפשר לתת לינק לאתר ממנו הדבר נלקח.
אסור לנצלש להודעות הנהלה\שאלונים\פינות בפורום וכ'ו
אומנות השירשור
נא לשנן
לא להציף את הפורום כי זה מעמיס עליו בלי סיבה הודעות שקשורות לאותו נושא לשמור בשרשור אחד. אפשר לנצל שרשור (נצל"ש) על מנת לא לפתוח סתם הודעות חדשות. הודעות שלא קשורות לאחים ג'ונאס וכל מה שסביבם וקשור אליהם לשרשר אך ורק בשרשור
הודעות שלא תואמות לחוקים הנ"ל ימחקו טענות, בקשות, הערות, הארות או כל דבר שבעולם אפשר לשלוח הודעה אישית אליי המנהלת [Simple Girl 175]
~קרדיט לפורום תפוז~

Fall Out Liel

New member
בלי להעליב אבל..../images/Emo168.gif

בתור מנהלת ומשתתפת בפורומים וקומונות למיניהם כבר שש שנים, חלק מהחוקים של תפוז לא..איך נגיד, הגיוניים. למשל, אסור גם לשים קישור ליוטיוב, וראית בפורום מוזיקה כלשהוא שבאמת מקיימים את החוק הזה? אסור לתת מספרי טלפונים, אבל, ברגע שאת מודעת לתוצאות ואין לך בעיה לפרסם את המספר אז למה לא? אני פירסמתי את המספר פלא שלי כמה פעמים והבהרתי מראש שאני מוכנה לפרסם את מספרי האישי אבל זה לא מומלץ. אפשר לפרסם ליריקס אבל לתת קרדיט לאתר ממנו זה נלקח. ואמנם אסור לדבר על הורדות אבל אם אני מבקשת שישלחו לי שיר מסויים, מה העמדה לגבי זה? למשל בפורום שאני מנהלת אז אפשר לבקש שישלחו שיר מסויים אבל כמובן שזה מתבצע דרך מסן או אייסי.. אל תחשבי לא נכון, אני לא באה לסתור או לזלזל או משהו, אני פשוט חושבת שחוקים נוקשים כ"כ לא יחזיקו מעמד, ובדר"כ פשוט עושים חוקים של הפורום שמבוססים על החוקים של תפוז עם גמישות. בהצלחה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifהחוקים לא עד כדי כך נוקשים, תלוי

איך את רואה את זה. אסור לדבר על הורדות של שירים בדרכים לא חוקים כמו אימיול וכל זה, אבל לא אמרו כלום על שליחת קישור עם השיר או דיבור במסנג'ר. ואם את מוכנה לקחת סיכון בלתת את מ'ס הטלפון שלך, אז לכי על זה. למרות שאומרים לך מראש שזה לא כדי ויכול להיות מסוכן. ואסור לפרסם ליריקס, גם הפורום השני שאני נמצאת בו לא מפרסמים את הליריקס בהודעה, אלא קישור או קובץ מצורף. החוקים לא באמת קשים לעשייה, השאלה איך מסתכלים עליהם. וכמו שאמרתי, בפורום מקפליי שאני נמצאת בו, אנחנו שומרים עם החוקים ורואים את הכל בפרופורציות.

Fall Out Liel

New member
מצד אחד את צודקת..../images/Emo168.gif

אבל בסופו של דבר זה תלוי מאיזה פורום את באה. כי למשל, את באה מפורום שהחוקים שלו הם כאלו ולכן יותר קל לך כי את רגילה לחוקים האלו, אבל מי שבא מפורומים אחרים, שהחוקים אצלהם אחרים אז יותר קשה לו להתחיל ללמוד את החוקים של הפורום הזה, ובאמת לקיים אותם לפי החוקים האלו ולא לפי חוקים שהוא יודע מפורומים אחרים שבהם הוא נמצא [מקווה שלא סיבכתי
]. אבל כמובן שאני לפחות אשתדל ואקיים את החוקים עד כמה שאוכל

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifסיבכת, אבל ננסה להבין../images/Emo9.gif

הפורום היחידי שאני הייתי בו זה פורום מקפליי, והחוקים ששם אלה החוקים היחידים שאני מכירה.. אני מקווה שאני לא מסבכת אותן יותר מידי ><" אבל באמת כמו שאמרתי, זה הכל עיניין של פרופורציות ואיך מסתכלים על הדברים

Fall Out Liel

New member
xDDDזה בסדר, סיבכתי גם את עצמי ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

בכ"א, אני לא אתווכח איתך על החוקים, וכמו שכתבתי קודם, אני אפנים ואפעל על פיהם
. אבל אם בא לך להוסיף עוד כמה חוקים [
] אין לי בעיה לעזור לך D:

Maddie

New member
בתכלס החוקים הגיוניים לגמרי../images/Emo118.gif

חוץ מהקטע של הליריקס שאנלא מבינה בכלל... ואם את כותבת משמיעה? זה ממש חרטא-ברטא

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifאם הכתיבה אישית שלך זה לא נחשב

להפרת זכויות יוצרים..

roey406

New member
../images/Emo45.gif

אין בעיה אם נגיד סרקתי כתבה מעיתון אני יכול להעלות אותו לאתר כלשהו ולתת קישור?

למעלה