JBWeekend

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifJBWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif

אז זה הוויקנד הראשון של הפורום
תהנו
שיר השבוע של האחים:
שיר שבוע בכללי:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
קליפ השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוטים:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מצורף קובץ לעלצלניות

Fall Out Liel

New member
ראשונה ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של האחים: Burning Up שלא יצא לי מהראש.
שיר שבוע בכללי: מההופעה של פול מקרטני
. התחדשות השבוע: עדשות ומשקפיים P: תוכנית השבוע: דרייק וג'וש סרט השבוע: 300
קליפ השבוע: I DONT CARE- FOB דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של מקרטני אתמול! עברתי את כל הבגרויות. דבר רע שקרה השבוע: הציון באנגלית פשוט איכזב אותי והוריד לי את כל הביטחון
דבר מצחיק שקרה השבוע: המון
ציטוטים: לא זוכרת >< תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!#$@#$%#@%#$
[עוד שבוע בול, חסר למי ששוכח
] מתנגן בראש / בפלייליסט: ברנינג אפ
סוף שבוע רגוע מגלגל"צ, רגווווע XD הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fall Out Liel

New member
איזו תמונה מעוותת יצאה ><../images/Emo168.gif

פשוט תחשבו שזה לקוח מסרט אימה או משהו וזו המפלצת..

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifסופסוף סופ"ש../images/Emo9.gif

שיר השבוע של האחים:
Out Of This World
שיר שבוע בכללי:
McFly - Down Goes Another One. The End. Lies. I Kissed A Girl Iglu & Hartly - In This City
התחדשות השבוע:
הפורום
תוכנית השבוע:
בטי גיבורים הפיג'מות
סרט השבוע:
קדימה, תריץ אחורה ג'ונו מחליקים אותה
קליפ השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
התחלתי ללמוד נהיגה פתחתי פורום לאחים ג'ונאס [מ] סימפל פלאן באים! סימפל פלאן באים! סימפל פלאן באים! אני הולכת להיות דודה!!!!!
דבר רע שקרה השבוע:
פאקינד אמא!@#$%^&* אני לא יכולה איתה יותרררר זה שהאוטו נדפק לנו ולא יכלתי לנסוע לישון אצל חברה שלי אחרי השבוע המיגע הזה!
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוטים:
בהודעה השנייה..
תמונת השבוע:
אני
תכנונים לשבוע הבא:
ערב החג לממש את התוכנית וללכת לישון אצל חברה שלי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Iglu & Hartly - In This City

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifציטוטים../images/Emo27.gif

~אני וידיד שלי חושבים מה לכתוב בברכה לאחת מהילדות שלנו בכיתה~ שתמשיכי לסתובב חצי ערומה תמשיכי להיות להתנהג כמו זונה ~ ידיד שלי: כשהאחים ג'ונאס ימותו הם יצאו מהגוף שלהם עם סדין לבן וירוצו ויצעקו:EEEEEE IM A GHOST ~ ~שיחה שלי ושל ידיד שלי~ ?????HiTMaN????? אומר/ת: את יודעת למה הפנים של ג'רארד בתמונה שלי כ"כ לבנות << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: יותר מידי מייקאפ? ?????HiTMaN????? אומר/ת: כי הוא ראה את אחד מהאחים ג'ונאס עושה EEEEEEEE!I'M A GHOST ?????HiTMaN????? אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDD << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: לא מצחיק.. ?????HiTMaN????? אומר/ת: אבל היה עליו את הסדין וזה ?????HiTMaN????? אומר/ת: זה כן מצחיק ?????HiTMaN????? אומר/ת: אררג איזה מייבשת << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: כןכן, אני יודעת
~ ~שיחה באמצע שיעור מתמטיקה~ המורה: לפרופסורים הכי גאוני יש כתב חרטומים הוא: גמלי יש כתב נוראי, זה אומר שאני גאון? המורה: לא, זה אומר שאתה סתם ילד מפגר ~ ~בחצר אחרי מבחן באנגלית~ הוא: את סיימת את המבחן? היא: לא, סתם ברחתי באמצע השיעור ~ ~שיחה עם סיון על ידיד שלנו~ [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: ?????HiTMaN????? אומר/ת: את רצינית אוהבת איך שמקפליי נראים? Vansi™ ;; I try to drown you out so down goes another one אומר/ת: אוקי מזה השאלה המפגרת הזאת? ?????HiTMaN????? אומר/ת: כדי לדעת אם את באמת אוהבת את זה? ?????HiTMaN????? אומר/ת: נראה לי הם חטפו מכות כל הילדות שלהם [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת:
<< RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: אני אתן לו מכות מחר בשמך << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: ומשמי
[c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: הוא כזה מפגר יאו [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: כאילו באמת [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: רוני אומרת שאם איך שהוא נראה אינלו זכות לדבר בכלל על אנשים אחרים [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: אני לא אגיב על זה
[c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: אבל את תביני את הפואנטה שלי << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: חחח << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: היא צודקת.. [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת:
<< RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: ובמיוחד איך שהאנשים הגיבו אחרי שראו אותו עם ההחלקה
[c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: הוא אמר לי שכולם חשבו שהוא בתתתת << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: כי זה באמת מה שכולם אמרו [c=55] Vansi™ ;;I try to drown you out so down goes another one [/c] אומר/ת: זה לא שקודם הוא לא נראה כמו בת XD << RAVEN.I never thought that I’d catch this Lovebug again >> אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

The Simple Me

New member
../images/Emo13.gif

אין לי כוח לענות, אז שיהיה לכולן שבוע טוב
ויומולדת שמח לי:)

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gifעונה [=

שיר השבוע של האחים: ממ Burnin' Up ;P
שיר שבוע בכללי: Ella Elle
התחדשות השבוע: כלום
תוכנית השבוע: קורי בבית הלבן , המכשפים מבברלי פלייס , iCarly
סרט השבוע: ג'וני קפאהלה[אואיךשלארושמיםאתזה]: חוזרים לגלוש, אל תתעסקו עם הזוהן P=
קליפ השבוע: Nick Jonas Show ביוטיוב , יואא איך חרשתי על זה זה כזה מצחיק
[לא יודעת אם מותר לשים פה קישור אז תחפשי ביוטיוב
]
דבר טוב שקרה השבוע: ממ אתמול חברה שלי חגגה יומולדת אצלה בבית היה ממש כיף DD: ! , קיבלתי בבוחן בתנך 97 , בבוחן בלשון 100 , וב-800 מ' בספורט 93 [עשיתי 4:26 D:] , היה לי בוחן בספרות והלך טוב .
דבר רע שקרה השבוע: המורה בתנ"ך הורידה לי 3 נק' על משו שהוא נכון!
, במבחן בביולגיה לא ידעתי חלק מהדברים :S , המבחן במתמטיקה הלך חרא :/ , מחר בוחן בערבית ואני לא יודעת כלום
, אממ וביומולדת של חברה שלי היו 3 בנות מעצבנות [במיוחד אחת מהן] אבל הם הלכו ב-11:30 ככה ואז ניהיה כיף
דבר מצחיק שקרה השבוע: ביומולדת של חברה שלי כל הזמן אמרנו בסוף "היה כיף- אחרי שהם הלכו"
, שמנו שירים של הג'ונאס בראד'רז ורקדנו חח היה מצחיק D=
ציטוטים: גנבתי לחברות שלי את היומן ורשמתי להם ניק ג'ונאס ואז כזה אני פותחת להן תיומן ואומרת "וואי גם את אוהבת את ניק ג'ונאס?! איזה קטע לא ידעתי!! :O" חחחח .
תמונת השבוע: שמתי את התמונה הזאת ברקע אצלי באמפי D:
תכנונים לשבוע הבא: ארוחת ערב חג עם המשפחה
, ללכת לעל האש או משו , להתכונן למבחן באנגלית
, אממ אולי ללכת לעיר .
מתנגן בראש / בפלייליסט: Play My Music מקאמפ רוק D:

Maddie

New member
באיחור קל ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

שיר השבוע של האחים:
BU PMA
שיר שבוע בכללי:
Flyleaf-So I thought Silverstein-Already dead Advenged Sevenfold-BatCountry
התחדשות השבוע:
שרשראות, סיכה וטבעת
תוכנית השבוע:
מחשבות פליליות
סרט השבוע:
לא יצא לי לראות :X
קליפ השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
סמינררררררר
דבר רע שקרה השבוע:
היה טוב
דבר מצחיק שקרה השבוע:
שניצחנו בתחרות XDD אנחנו בד"כ כאלה עלובים ><
ציטוטים:
היינו צריכים להביא מאכל מהעדה שלנו לשמוצ. אני:"מה אני אביא? גפילטע פיש?!" רותם [הקומונר]:"את פולנייה?" אני:"יאפ
" רותם:"ישבת יותר מידי זמן בשמש O_O"
אני:"טוב אני פותחת! אני פותחת!פאק. זה לא נשמע טוב!"
נוי:"איך אומרים לילה טוב ברוסית?" אילנה:"לילה טוב [?]"
נוי:"אתה אוחצ'?" עידן:"מה זה פוחצ'?"
*הרצאה בסמינר* ילד א':"וואי זה נשמע כאילו הוא מספר סיפור" ילד ב':"הוא מספר סיפור..." -שקט- ילד א':"אהה."
ילד אחד טס לצ'כיה, המורה שואל איפה הוא. רוני:"צ'כיה!" יונה [באותו זמן]:"פראג!" רוני:"לא, הוא בצ'כיה" יונה:"ואיפה זה פראג?" -דממה- רוני:"שתקי."
דניאל:"נכון כשמישהו אומר משהו מצחיק, אומרים 'סטיגדיש'? אז כשמישהו מנסה להצחיק ולא הולך לו, תגידו 'סטיגיפוף' זה ייבאס אותו רצח!" אני:"סטיגיפוף
"
סיגל:"איפה אתה לומד?" אנדריי - מצביע שמאלה:"שם!" סיגל:"איך מגיעים לשם?" אנדריי:"את יוצאת מהעיר" סיגל:"נו..." אנדריי:"ונוסעת"
המדריכה:"אם הייתם רוצים להיות חיה, איזה חיה הייתם" אני:"גבר!"
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
יום הולדת לידיד [משמע - חיפפפפהה], מועדון, חופש.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Advenged Sevenfold-Afterlife

Maddie

New member
הא! עוד ציטוט!../images/Emo118.gif

-שיעור מתמטיקה, המורה מתעצבנת- שי:"אחי, אם אתה עוד פעם מעצבן אותה, אני הורג אותך
היא מלחיצה אותי."

../images/Emo220.gifבאת לי בול עם הקובץXD

לב|שיר השבוע של האחים:
ממ...אחרי החלטות קשות BU
שיר שבוע בכללי:
ממ Good Charlotte - S.O.S
התחדשות השבוע:
ממ..לא זוכרתXD
תוכנית השבוע:
ממ ארתור!
סרט השבוע:
מספר 23
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=n6NgUWiU89M
דבר טוב שקרה השבוע:
ממ לא יודעת..אבל קרו מלא!
דבר רע שקרה השבוע:
אחותי התגייסה..
דבר מצחיק שקרה השבוע:
חחחחXDD אתם לא תבינו!
ציטוטים:
|*5 בבוקר..אני ישנה סוף סוף ידיד שלי מתקשר אלי* הוא:"בוקר טוב בוקר טוב!" אני:"י'שמן מה הקטע?אני עשיתי לך את זה אתמול אז אתה מחזיר לי?" הוא:"אה את ישנה?!כולה 5 בבוקר מה דה פאק?!" למי שלא הבין,מה דה פאק. עזבו,5 בבוקר לי לקח שנה לעלות על זה. סקס|תמונת השבוע:
בוקר טוב!(אין לי כוח לעלות זה אורמ)
תכנונים לשבוע הבא:
ממ..לא יודעתP:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Good Charlotte - S.O.S

../images/Emo220.gifעוד ציטוטים שעלו עכשיוP:

חח שתי חברות שלי ישבו אצלי ביום שישי.. ואח שלי היה בדרום אמריקה שלושה חודשים וקנה לי גיטרה קטנה חמודה כזאת.. אני:"מור תזהרי זאת גיטרה בוליבינית" מור:"בו..בו מה?" אני:"בוליבינית" מור:"ובעברית?" XDD מי שלא הבין כמו מור זאת גיטרה מבולביהP: יושבים בארוחת ערב בשישי מור וילנה(שתי חברות שלי) יושבות איתנו(והמשפחה שלי..2 אחים אחות חברה של אח אמא ואבא) ישי(אחי הגדול) :"תגידי מור למה את בקושי מדברת או אוכלת?"(הוא בקרוב בן 25..) *מור עושה תנועה עם הראש* אני וילנה יחד:"יש לה עגיל בלשון" מאור(אחרי השני בן 22):"אהה..וזאת סיבה?" אני:"כן..כי הוא מורחב" ואח שלי האמין ובשבת בבוקר הוא שאל אותי אם הז באמת מורחב ואם באמת יש להXDD חמודP: ואמרנו שזה מורחב בגלל שיש לה הרחבה של 14 באוזן(וזה דוחה,שונאת הרחבות כאלה)

roey406

New member
../images/Emo75.gifעונה

שיר השבוע של האחים: hold on,please be mine שיר שבוע בכללי: britney spears-womanizer התחדשות השבוע:הדיסק של קאמפ רוק תוכנית השבוע:הפיג'מות סרט השבוע:אין קליפ השבוע:hold on דבר טוב שקרה השבוע:חג וחופש,קנו לי את הדיסק של קאמפ רוק דבר רע שקרה השבוע:אין דבר מצחיק שקרה השבוע:לא זוכר.. ציטוטים:- תמונת השבוע:אין תכנונים לשבוע הבא:לצום מתנגן בראש / בפלייליסט:כל האלבום its about time של האחים

למעלה