שנה טובה

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo74.gif שנה טובה ../images/Emo75.gif

שתהיה לכם שנה מקסימה וחג שמח, שכל מה שרציתם שיקרה ולא קרה עד היום יקרה השנה, הרבה קורס, הרבה אהבה, הרבה חיוכים, והרבה מה שתרצו
אוהבת את כולכם
ובאמת שתהיה לנו שנה שקטה, טובה ומתוקה

L P rulez

New member
../images/Emo75.gifשנה מדהימה לכולם../images/Emo24.gif

מאחלת לכולם שנה שמחה חג שמח, ותשמרו על עצמכם

Hangman Jury 87

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

שתהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת והרבה מוזיקה ושמחה

B Not Nobody

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולם שנה מצויינת, מיוחדת ומאושרת, בריאות- אושר ואהבה

RVD18

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo75.gif

חג שמח ושנה טובה לכולם!

zoharj

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo74.gif

כמו השירים של ה- Corrs

שנה טובה יקירי ליבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אמנם אני לא פה פיזית אבל אני תמיד אתכם פה ברוחי.. שתהיה לכם אחלה שנה שבעולם!! בהצלחה לכל המתגייסים הסטודנטים והתלמידים מבינכם (וכן, גם לי) שנת ברכה לכל העובדים. שנת שלום וברכה, שקט ושמחה לכולם ללא הבדלי דת, גזע, מין, לאום, מוצא, ושפה (מקוה שלא שכחתי משהו) לכם במיוחד ולכל אזרחי ותושבי ישראל, התיירים וגם אלה שסתם התעוררו בבוקר ומצאו את עצמם אצלנו בכלל.

p i n g o

New member
שנה מצוינת לכולם!! ../images/Emo13.gif

אני לא אהיה כאן הרבה בשבועיים-שלושה הקרובים עקב טירונות (שהתחילה בתחילת השבוע). שתהיה לכם שנה מצוינת!

Fire Bone

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם !

אני מאחל לפורום שנת בריאות,שלום,שמחה והנאה וכן לכל בית בישראל ! אני מקווה שהשנה (הבאה עלינו לטובה) תהווה סימן דרך במוזיקה שהקורס מוציאים וכמובן אני מאחל להם בהצלחה למרות שראש השנה לא קשור אליהם. חולה עליכם ! כפיר :)

NaughtyGuy18

New member
יווו שנה טובה!!!!!!!!../images/Emo19.gif

שיהיה לכולם חג שמח ושקט!! ולחיילים שבינינו שסוגרים את החג אי שם (לא אני למזלי ) שיעבור לכם בשלוםםםם ובכייף!!! ואני כבר מצפה שנה גדולהההה לקורס אחרי שהם יוציאו את LONG NIGHT :]]]]]]]

Noamush

New member
../images/Emo55.gifשנה טובה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה, שתדעו רק אושר ושמחה, שלא תפסיקו לחייך
ולצחוק
ושיהיה לכם רק כיף.

L P rulez

New member
לפי מה שאני רואה כאן

יש המון אנשים אבל הם בכלל לא טורחים לכתוב

למעלה