שאלון חזרה לבית ספר

../images/Emo74.gifשאלון חזרה לבית ספר../images/Emo74.gif

אז איך עבר עליך החופש? הצבת לעצמך מטרות? הגשמת אותן? נסעת לחופשה? איפה? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: לאכול: לטייל: טלוויזיה: מחשב: באיזה חודש של החופש הכי נהנית? בכמה קילו אתה משער שהשמנת? ובסה"כ, נהנית ביצפר: עולה לכיתה: שם בית ספר הקודם: שם בית ספר חדש (אם יש כזה): התגעגעת לביצפר? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מרוצה מהמחנך/ת שלך ומהמערכת יש בגרויות השנה במה מטרות שאתה מציב לך להשנה:

../images/Emo3.gifעונה../images/Emo3.gif

אז איך עבר עליך החופש? סבבה, מהנה מאוד. הצבת לעצמך מטרות? כן הגשמת אותן? חלקן נסעת לחופשה? כן. איפה?אנטליה,טורקיה. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? מצנח. תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? 9 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 60 אחוז לאכול: 5 אחוז לטייל: 15 אחוז טלוויזיה: 10 אחוז מחשב:10 אחוז. באיזה חודש של החופש הכי נהנית? בסוף יוני,וביולי.אני שונא את אוגוסט החודש האחרון בעע. בכמה קילו אתה משער שהשמנת? 2 ק"ג. ובסה"כ, נהנית - ברור!!! ביצפר: עולה לכיתה: י"א. שם בית ספר הקודם: לא מחליף בצפר. שם בית ספר חדש (אם יש כזה): נשאר באותו בצפר. התגעגעת לביצפר? כן ולא. מקצוע אהוב: ערבית. מקצוע שנוא: ביולוגיה,כימיה,פיסקה וכל המדעים למינהם. מרוצה מהמחנך/ת שלך - כן אחלה מחנכת. ומהמערכת לא, שנה שעברה סיימתי פעמים בארבע ורבע אני לא רוצה לדעת מה יהיה השנה, בטח אסיים בשש. יש בגרויות השנה כן במה לא יודע פחע. מטרות שאתה מציב לך להשנה: להשקיע יותר.

Damn Regret

New member
חזרה לבית ספר../images/Emo12.gif../images/Emo153.gif

אז איך עבר עליך החופש? בסדר, חופש נחמד. הצבת לעצמך מטרות? בעיקרון כן. הגשמת אותן? חלק מהן. נסעת לחופשה? נמ לא. איפה? - מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? נאמ, לא חופש "אקסטרימי", אז אין כלום. תן ציון לחופש בין אחד לעשר:?6.9 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה 10% חברים, 10% טלוויזיה, 20% בילוי עם המשפחה, 20% שינה, 40% מחשב. לישון: 20% לאכול: 5% [בקושי אכלתי בחופש הזה XD] לטייל: 15% טלוויזיה: 10% מחשב: 40% באיזה חודש של החופש הכי נהנית?נמ, יולי. בכמה קילו אתה משער שהשמנת? אני האמת ירדתי, 3 קילו XD ובסה"כ, נהנית יאפ, היו חופשים הרבה יותר טובים. ביצפר: עולה לכיתה: ח'. שם בית ספר הקודם: רעות. שם בית ספר חדש (אם יש כזה): לאחדש ~ מבואות עירון. התגעגעת לביצפר? נמ, לאממש, יותר לחברים. מקצוע אהוב: חחחXD מקצוע שנוא: יש הרבה
מרוצה מהמחנך/ת שלך נמ כן, קשוחה אבל היא בסדר. ומהמערכת עוד לא קיבלתי אבל היא ממש הולכת להיות גרועה.
יש בגרויות השנה
במה - מטרות שאתה מציב לך להשנה: נאמ,להשקיע

שונאת בצפרררר

אז איך עבר עליך החופש? נחמד מאוד
הצבת לעצמך מטרות? כע אבל לא עשיתי את כולם הגשמת אותן? ^^ נסעת לחופשה? לע לצערי איפה? -- מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? הוממ היו הרבה
תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? הוממ 5 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 50% לאכול: 10% לטייל: 5% טלוויזיה: 10% מחשב: 25% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? הוממ חודש 8
בכמה קילו אתה משער שהשמנת? הרבה
חח סתם דווקא רזיתי ובסה"כ, נהנית? הוממ כע
ביצפר: עולה לכיתה: י"ב תודה לאל שנה אחרונההההה שם בית ספר הקודם: אורט שם בית ספר חדש (אם יש כזה): אותו בצפר התגעגעת לביצפר? ממש לאאאאאאאאא מקצוע אהוב: אינגליש מקצוע שנוא: מתמטיקה מרוצה מהמחנך/ת שלך? לפעמים ומהמערכת? עוד לא קיבלתי יש בגרויות השנה? מלאאאאאאא במה? הוממ לא ממש זוכרת אבל נראה לי: ספרות, תנ"ך, מתמטיקה, אינגליש, ספורט, חיבור, אזרחות, לע זוכרת אבל יש עוד נראה לי מטרות שאתה מציב לך להשנה: לעבור את כל הבגרויות בשלום והצלחה
ולגמור מהר ת'שנה הזאת

א ת ו ש ש

New member
עונה!

אז איך עבר עליך החופש? סבבה הצבת לעצמך מטרות?כן הגשמת אותן?אני אגשים אותן נסעת לחופשה?לא איפה? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש?היו הרבה שגעונות חייחיחיחיחי תן ציון לחופש בין אחד לעשר:?7.5 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה: לישון:50% לאכול:5% לטייל:20% טלוויזיה:5% מחשב:20% באיזה חודש של החופש הכי נהנית?הכל היה כיף בכמה קילו אתה משער שהשמנת?ההפך עשיתי הרבה ספורט [נשמע לי מוזר אני.. ספורט חחח] ובסה"כ, נהנית כן ביצפר: חסוי עולה לכיתה:ט שם בית ספר הקודם: שם בית ספר חדש (אם יש כזה): התגעגעת לביצפר?כן מקצוע אהוב:ביולוגיה מקצוע שנוא:ערבית מרוצה מהמחנך/ת שלך כן ומהמערכת גם יש בגרויות השנה לא במה מטרות שאתה מציב לך להשנה: להצליח ולא לא ללמוד כמו שנה שעברה =/

אבירן171

New member
עונה בעצב....

אז איך עבר עליך החופש? משעמם מאוד.. לא היו שום טיסות ושם התרסקויות מיוחדות חוץ מה-A320 בברזיל... הצבת לעצמך מטרות? לא... הגשמת אותן? כן..... נסעת לחופשה? לא... בקרוב אנסע, או יותר נכון, אטוס.. איפה? ארצות הברית של אמריקה.. מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? שבוע לפני החופש.. טסתי במטוס עם דלת פתוחה............. תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? 8.8 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 40% לאכול:4% לטייל:2% טלוויזיה:4% מחשב:50% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? החודש השני.. AKA אוגוסט.. בכמה קילו אתה משער שהשמנת? 0... ובסה"כ, נהנית איתכם תמיד..... ביצפר: עולה לכיתה: י'ב.. שם בית ספר הקודם: אותו ביה"ס.. אבל בכיתה י' זה היה ביה"ס של חיל האוויר בת"א הידוע בשמו הולץ.. שם בית ספר חדש (אם יש כזה): איפה שאני לומד כיתה י'א וי'ב הוא אנקורי.. ביה"ס מעולה! ממליץ לכולם! התגעגעת לביצפר? קצת.. מקצוע אהוב: היסטוריה.. מקצוע שנוא: מתמטיקה.. מרוצה מהמחנך/ת שלך מאוד! ומהמערכת מאוד! יש בגרויות השנה 4 בגרויות אחרונות.. במה אזרחות, אנגלית, מגמה וחיבור.. מטרות שאתה מציב לך להשנה: לסיים את הסקר הזה ולהוציא רשיון טייס ולהטיס את כל הפורום לאנטליה... בברכה, אבירן..

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif לא יודעת מה אתם מתבכיינים..

אני כבר מתה לחזור!! אז איך עבר עליך החופש? ממשכיף! הצבת לעצמך מטרות? כל מיני הגשמת אותן? חלקית נסעת לחופשה? לא ממש.. סבא שלי נכנס לבית חולים.. איפה? ^ מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? לאזוכרת..
תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? 9.5! היה ממש ממש כיף! תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 20% לאכול: 10% לטייל: 10% טלוויזיה: 10% מחשב: 30% תל אביב: 20% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? אני חושבת שיותר אוגוסט.. בכמה קילו אתה משער שהשמנת? אין לי מושג.. בטח הרבה.. ובסה"כ, נהנית? כןכןכןכן! אבל אני גם רוצה לחזור לבצפר.. ביצפר: עולה לכיתה: ח'.. שם בית ספר הקודם: ניר.. אבל אני מזמן כבר לא שם.. שם בית ספר חדש (אם יש כזה): הוא לא חדש! טוב.. ביחס לאחרים הוא כן.. התגעגעת לביצפר? כן.. מקצוע אהוב: ספרות וכתיבה יוצרת מקצוע שנוא: אם אני שונאת מקצוע אני פשוט לא אירשם אליו.. מרוצה מהמחנך/ת שלך: מהחונכת? אני מקווה שיתנו לי לבחור את מי שרציתי.. ומהמערכת: עוד לא פורסמה.. וגם אז, שובעיים טעימות.. P: יש בגרויות השנה: לא.. במה: ^ מטרות שאתה מציב לך להשנה: להתקדם בחשבון ובאנגלית..

פופו9

New member
אני אני אניייי

אז איך עבר עליך החופש? משעמם
החופש הכי גרוע שהיה לי... הצבת לעצמך מטרות? כן!! ללמוד מתימטיקה...
הגשמת אותן? אפשר לומר נסעת לחופשה? לא איפה?
מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? שעות ייאוש וחרפון..
לא היו חסרות תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? 0.2 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 38% לאכול: 40% לטייל: 2% טלוויזיה:8% מחשב: 12% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? אמ.. אפשר לומר שביולי היה פחות משעמם וקצת יותר מחרפן.. אבל באוגוסט יותר מציתי את החופש, שזה אומר להסתלבט ולא לעשות כלום בכמה קילו אתה משער שהשמנת? 7-8 קילו ובסה"כ, נהנית(?) אממ.. אפשר לומר שזה היה..אמ.. **שונה** ביצפר: עולה לכיתה: ט שם בית ספר הקודם: משועממים בע"מ שם בית ספר חדש (אם יש כזה): עזבו לא כזה רלוונטי... התגעגעת לביצפר? אממ.. לא במיוחד מקצוע אהוב: מקהלה?...
מקצוע שנוא: אמ.. גיאוגרפיה?? מרוצה מהמחנך/ת שלך: לא יודעת אני עוד לא מכירה אותה..חח ומהמערכת לא יודעת יש בגרויות השנה לא במה דייי כבר תפסיקוווווווווו מטרות שאתה מציב לך להשנה:
להרזות (למרות שאני כן רזה ונראית פגז)

פופו9

New member
אני נעתרת שלא להענות לבקשתך

אמרתי את זה רק כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי.. האמת שאני כן רזה, פשוט פיתחתי לי כרס לא קטנה שעליי להוריד במהרה..
בכל מקרה תודה על היחס...חחח אז אני מבינה שאתה נגד אנורקסיזם?..חיח

אבירן171

New member
נגד!!!!!!!!!!!!!!

גם כרס נראת חמודה.. במיוחד אצל חלק מהבנות שזה פשוט עושה אותן הרבה יותר מתוקות.. אין בעיה על היחס.. ככה זה אצלי תמיד.. בברכה, אבירן..

כנ"ל ../images/Emo45.gif

אני נהיתי נגד רזון לא בגלל שאני חושבת שהוא לא יפה [כמובן שטעם] הבעיה היא שהדור של היום הוא קיצוני ולא יודע לשמור על פרופורציות נכונות. אני מעדיפה בטנונת חמודה כזו מאשר רזון ושלד

nse

New member
../images/Emo10.gif מחר.

אז איך עבר עליך החופש? מצוין! הצבת לעצמך מטרות?
הגשמת אותן?
נסעת לחופשה? כן, איפה? אירופה מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? שכבתי חצי שעה על השלג
תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? 11 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 50% לאכול: 5% לטייל: 20% טלוויזיה: 10% מחשב: 15% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? האחרון בכמה קילו אתה משער שהשמנת? חחח דווקא רזיתי. ובסה"כ, נהנית
ביצפר: עולה לכיתה: י"א שם בית ספר הקודם: אורות מודיעין שם בית ספר חדש (אם יש כזה): לא, התגעגעת לביצפר? לא ממש מקצוע אהוב:
אנגלית. כ"כ קל שאפשר לישון בלי ייסורי מצפון. מקצוע שנוא: מתמטיקה
מרוצה מהמחנך/ת שלך -לא מכירה אותה, ומהמערכת- לא קיבלתי אותה יש בגרויות השנה : כמובן. כיתה י"א. במה? במה לא. מתמטיקה אנגלית וכל המקצועות החופרים. מטרות שאתה מציב לך להשנה: לצאת בחיים

BaTeL37

New member
עונה

אז איך עבר עליך החופש?נחמד הצבת לעצמך מטרות?אממ לעבוד והרבה הגשמת אותן?אמ כן נסעת לחופשה?כן איפה?כנרת מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש?לא זכור לי תן ציון לחופש בין אחד לעשר:?8 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון:25% לאכול:15% לטייל:30% טלוויזיה:10% מחשב:20% באיזה חודש של החופש הכי נהנית?אוגוסט בכמה קילו אתה משער שהשמנת?2 ק"ג ובסה"כ, נהנית? כן היה נחמד ביצפר: עולה לכיתה:י"ב שם בית ספר הקודם:- שם בית ספר חדש (אם יש כזה):אין התגעגעת לביצפר?לא מקצוע אהוב:אומנות מקצוע שנוא:מתמטיקה מרוצה מהמחנך/ת שלך?לא! ומהמערכת?לא יודעת יש בגרויות השנה?בטח במה?בכל מה שנשאר מטרות שאתה מציב לך להשנה:לסיים את השנה הזאת מהר ולהנות ממנה...=]

ורדונה2

New member
ללא נושא

אז איך עבר עליך החופש? לא רע. הצבת לעצמך מטרות? בערך. הגשמת אותן? בתהליכי הגשמה. נסעת לחופשה? לא.
איפה? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחופש? שום דבר. תן ציון לחופש בין אחד לעשר:? 6 תחלק אחוזים למה עשית הכי הרבה לישון: 40% לאכול: 10% לטייל: 10% טלוויזיה: 20% מחשב: 20% באיזה חודש של החופש הכי נהנית? חודש יולי, נראה לי. בכמה קילו אתה משער שהשמנת? ירדתי 5 בערך, Going down. ובסה"כ, נהנית- עד כמה שאפשר. ביצפר: עולה לכיתה: י'. שם בית ספר הקודם: עלומים. שם בית ספר חדש (אם יש כזה): על טיפה דיסקרטיות אני רוצה לשמור. התגעגעת לביצפר? בערך. מקצוע אהוב: אין. אבל אני טובה באנגלית והבעה/לשון, אז שיהיה. מקצוע שנוא: ערבית. מרוצה מהמחנך/ת שלך? לא הכרתי אותה עדיין. ומהמערכת? אנערף. יש בגרויות השנה? לא נראה לי. במה? מטרות שאתה מציב לך להשנה: אין שום מטרות. מקווה לטוב וזהו.

למעלה