סיכום שנתי

riktal

New member
../images/Emo74.gif סיכום שנתי ../images/Emo75.gif

שם: גיל: עיר: עיסוק: איפה את/ה עושה את החג? עם מי את/ה עושה את החג? בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום הפתעת השנה שלך אכזבת השנה שלך שיר השנה העברי שלך שיר השנה הלועזי שלך זמר/ת עברי הכי אהובים זמר/ת לועזי הכי אהובים להקה עברית הכי אהובה להקה לועזית הכי אהובה הסדרה הישראלית של השנה הסדרה הלא ישראלית של השנה הסרט הישראלי של השנה הסרט הלא ישראלי של השנה מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

שאנה טובה ../images/Emo75.gif

שם: מוריה גיל: 30 עיר: ג'רוזלם עיסוק: חינון בלתי פורמלי (נשמע מפוצץ אה ..) איפה את/ה עושה את החג? בבית עם מי את/ה עושה את החג? אחים אחות הורים אחיינים ונראה לי שזהו
בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 1 זה גבוהה מידי אני צריכה מינוסים! אני לא סובלת את החג הזה! שוןנאת דבש, שונאת דגים שונאת את כל השנה טובה בלה בלה בלה איכ לא אוהבת את ראש השנה. הדבר היחיד שטוב זה הרימון! זהו. בשביל רימון לא צריך יומיים!!!! יומיים!!! של חג (והשנה עוד שבת אללה יסטר!) במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? מטורפת! החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה לראות את טייק דאת לייב
משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה - אני חושבת שגם מהדברים הפחות נעימים למדתי המון אז אני לא הייתי מוותרת עליהם כל כך .. משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום - יולי! וומבלי! וכל מה שקרה בטיול המטורף הזה !!! הפתעת השנה שלך-לגלות על עצמי דברים חדשים אכזבת השנה שלך- קשה לי לחשוב על אחת שיר השנה העברי שלך - מחכה של עידן חביב וגם מי מדבר אלי של עידן חביב
,אלייך של עידן עמדי ,כל מה שיש לי של נתן גושן,מלך של מירי מסיקה וחכו אני בטח עוד אחשוב על עוד.. שיר השנה הלועזי שלך - פה אתם הולכים לחטוף שוק ,כאילו לא ראיתם את זה בכללל בא , הממפ take that - the flood אני מכורה לשיר הזה . אני זוכרת את היום שהוא יצא , לקום בשמונה בבוקר ביום שישי כדי להתחבר לכל תחנת רדיו בריטית (שידרו אותו בכל תחנות הרדיו באותה שעה בו זמנית,חוץ מתחנה אחת עם מגיש קורע מצחוק שהחליט להיות מיוחד ולשדר אותו אחרי כולם והוא גרף מללללא רייטינג כי כולם נכנסו לשמוע אותו ) וכשהקליפ שוחרר אז גם קמנו בשמונה בבוקר ביום שישי כדי לראות אותו. ריגוש עולמים. וחוץ מהם אני אומר אדל, ואל תבקשו ממני לבחור שיר אחד שלה כי זה בלתי אפשרי בכלל . כל האלבום הזה שלה (21 ) הוא יצירת מופת לדעתי! זמר/ת עברי הכי אהובים- עידן חביב,עידן עמדי,נתן גושן,כפיר אפשטיין,דור דניאל,בנאי (אני לא כותבת איזה כי אני אוהבת את כולם חוץ ממאיר ומאלישע ), זמר/ת לועזי הכי אהובים- רובי וויליאמס (הפתעה אה ?),אדל, להקה עברית הכי אהובה-אין לי מושג אולי הפיל הכחול כי הם בערך הלהקה היחידה שאני שומעת ,הם ומיניפסט .. להקה לועזית הכי אהובה - טייק דאת דהההה הסדרה הישראלית של השנה- ילדי ראש הממשלה כל כך ! ובטראש - היפה והחנון נו מה לעשות
הסדרה הלא ישראלית של השנה- יומני הערפד
הסרט הישראלי של השנה- פעם הייתי הסרט הלא ישראלי של השנה- הארי פוטר מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שתהיה שנה הכי טובה שיכולה להיות

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifME../images/Emo42.gifME../images/Emo42.gifME../images/Emo42.gif

שם: שיר גיל: 22 עיר: מרכז עיסוק: חמור עבודה איפה את/ה עושה את החג? משפחה
עם מי את/ה עושה את החג?משפחה
בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? השנה משום מה 10- כי אני ממש חייבת חופש! אבל בכללי הוא לא כ"כ להיט החג הזה במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? כלכלית
החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: הופעה של גלי (פעמיים! אני אגיד את זה שוב ושוב ושוב ושוב
) משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה : הייתי מותרת על תקופה של מלא אוכל ללא מעצורים- היום אני מקפידה ועושה ריצות וכאלה וסתם חבל על התקופה ההיא משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום : הקניה של האוטו החדש שלי הפתעת השנה שלך: ליה מישל מקרוב הרבה יותר יפה במציאות! והרבה יותר נמוכה
אכזבת השנה שלך: החבר- 3 וחצי שנים און אנד אוף.. לא מפסיק לאכזב
שיר השנה העברי שלך: ממממממ *חושבת* , באמת שאין... שיר השנה הלועזי שלך: בורן דיס וואי של גאגא זמר/ת עברי הכי אהובים: אין מישהו שהוא ממש אהוב, אני בכללי לא שומעת בכלל מזויקה בעברית זמר/ת לועזי הכי אהובים: מדונה, ליידי גאגא,מייקל ג'קסון ועוד מלא נו זה לא יגמר... להקה עברית הכי אהובה: ה-י-ה-ו-ד-י-ם להקה לועזית הכי אהובה: נו דאוט, פו פייטרס הסדרה הישראלית של השנה: רמזור- סדרה גאונית (הדבר היחיד שמציל את הטלויזיה הישראלית מביזיון על חלל) הסדרה הלא ישראלית של השנה: גלי! ברור...והתאהבתי בשבוע האחרון במודרן פמילי קשות!
הסרט הישראלי של השנה: לא ראיתי סרטים ישראלי השנה, לדעתי הם גרועים, אבל זו רק דעתי
הסרט הלא ישראלי של השנה: ברבור שחור
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאני אסגר על עצמי סופית מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי , מה ללמוד כי אני בבלבלות רציניות
ושיהיה לי אחלה טיול בקיץ כי אני מתכננת או בראש כבר שנים
(וכמובן שכל מי שאני מכיר יהיו בריאים מאושרים
)

5ifi

New member
שנה טובה, דודים גיבורים...

שם: יפי
גיל: 21 עיר: חור בדרום. עיסוק: יושבת בבית בציפיה עזה ללימודים! איפה את/ה עושה את החג? בביתי אשר בחור
עם מי את/ה עושה את החג? עם עוד טריליון אנשים = המשפחה שלי. בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 7. תפילות ארוכות מדי, חג ארוך מדי. אבל האוכל טעים
במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? חלפה. (וטוב שכך) החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: עבדתי כמו חמור, אז דברים מגניבים לא קרו... בל התקבלתי ללימודים שתמיד רציתי! וויהי! משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: העבודה הראשונה שלי- חודשיים של שיעמום המחץ. משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: העבודה באורנג'- אמנם היה חרא, אבל הכרתי חברים ששווים את החרא הזה. הפתעת השנה שלך: חברה שלי התחתנה- אחד המפתיעים והמשמחים |קולולולולו| אכזבת השנה שלך: פיספסתי את לימודי הרישום שלי בחלק של אנטומיה של האדם- בזבוז כסף
שיר השנה העברי שלך: שאלה מעניינת. אין לי מושג... לא שומעת שירים בעברית. שיר השנה הלועזי שלך: בעיקר בגלל הסביבה שלי, אני לא אוהבת אותו עד כדי כך- someone like you של אדל. זמר/ת עברי הכי אהובים: לא מישהו ספיציפי השנה... זמר/ת לועזי הכי אהובים: הרבה. להקה עברית הכי אהובה: כנ"ל. להקה לועזית הכי אהובה: השנה - 30 seconds to mars הסדרה הישראלית של השנה: סדרה ישראלית... לא רואה. הסדרה הלא ישראלית של השנה: גלי, כאילו? הסרט הישראלי של השנה:מממ לא. הסרט הלא ישראלי של השנה: אויש, הרבה... אבל- הארי פריקינ' פוטר! אם לציין אחד... מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאני אהיה תלמידה מצטיינת
ולכולם- כבר אחלתי- שנה נהדרת!

shaharory

New member
הודעה זאת מדכאת.

שם: שחר גיל: 17 עיר: כפר סבא עיסוק: תלמידת י"ב נואשת לעבודה איפה את/ה עושה את החג? פרדסיה עם מי את/ה עושה את החג? אחות של אמא ואחים של בעלה ומשפחותיהם בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 6. לא מדהים במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? meh החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: זהו, לא קרה כלום. התאהבתי בכריס ודארן וקונאן קיבל תוכנית חדשה. משהו שקרה השנה והיית מוכן לוותר עליו בשמחה: הקטע במשלחת לגרמניה שהגרמנים באו לכאן... משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: אה רגע קרה משהו! קיבלתי חתימה מקונאן. וגם הוא ענה לי בטוויטר. אז על החתימה אני לא מוותרת! הפתעת השנה שלך: אמ.. לא ממש היה משהו. אבל שימח אותי שאני והכלב שלי התקרבנו, ככה אני מרגישה. אכזבת השנה שלך: השנה. שיר השנה העברי שלך:
אממ. אה!! השיר של חי בלה לה לנד! חחחח רגע זאת גם ההפתעה של השנה שאהבתי את התוכנית שיר השנה הלועזי שלך: זה קשה. נגיד status quo - darren criss זמר/ת עברי הכי אהובים:
זמר/ת לועזי הכי אהובים: כריס קולפר. להקה עברית הכי אהובה:
להקה לועזית הכי אהובה: ומפייר וויקנד הסדרה הישראלית של השנה: מסטר שף ראיתי 3 פרקים בערך ונהנתי הסדרה הלא ישראלית של השנה: המשרד. לנצח. הסרט הישראלי של השנה:
האחרון שראיתי היה "שליחותו של..." וזה היה בקיץ הקודם אז אין הסרט הלא ישראלי של השנה: הממ נראה לי ברבור שחור. זה היה מדהים מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? לטוס לארה"ב אמןאמןאמן שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

שנה טובה ../images/Emo9.gif

שם נעמה גיל 13
אולי נעבור למאי כדי שאני יגיד 14?! עיר זכרון עיסוק חטיבת ביניים
איפה את/ה עושה את החג? אמ... מנסה את מזלי עם תפוח, מתגרה באמא שלי שהיא לא יכולה וזה לא מזיז לה XD ו... ישנה
עם מי את/ה עושה את החג? סבא וסבתא שלי היום באים ומחר אנחנו [המשפחה שלי] נוסעים לדודה שלי. בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 10 הכי גבוה נכון? אמ... 6? כי... אני שונאת דגים בצורה שהם נמצאים בחג הזה, החופש קצר מדי, ולא סובלת דבש... רימון אני בספק עם אני יצליח ללעוס ונשארתי רק עם תפוח... אני והארנבון שלי נכרסם לנו תפוחים בהנאה וככה נעביר את החג... במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? אמ.. את האמת, כיפית
החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה הדבר היחידי שעולה לי לראש זה הטיול המוזר הזה שהייה לנו
משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה אמ... שהמנהלת הקודמת שלי הלכה
אהבתי אותה
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום אממ... קשה >< אני יגיד שגלי, כי... הסדרה נותנת לי תעסוקה
הפתעת השנה שלך המנהלת המוזרה החדשה? לפחות יש לי פרוטקציות אצלה
אכזבת השנה שלך הרבה... נעזוב את זה >< שיר השנה העברי שלך אמ... אני בקושי שומעת שירים בעברית אז...
שיר השנה הלועזי שלך אחד? לא יודעת! יש לי יותר מידי... אבל אם ברצונכם לדעת, יש לי עכשיו בראש את moves like jagger של מרון 5. זמר/ת עברי הכי אהובים זה חופף לשאלה של השיר... זמר/ת לועזי הכי אהובים שוב יותר מדי
נתחיל באדל
, אוול סיטי ונסיים בדארן
להקה עברית הכי אהובה להקה?! בכלל... אני ישאר בזמר >< להקה לועזית הכי אהובה אמ.. או... מרון 5 וone republic
הסדרה הישראלית של השנה גם את זה אני בקושי רואה...
הסדרה הלא ישראלית של השנה שוב הרבה
איך לא, אני יתחיל בגלי
ואסיים בצ'אק
(ראיתם!? שוב א'
איך אני מתלהבת מעצמי... אני צריכה להפסיק >< ) הסרט הישראלי של השנה וואו! את זה אני בכלל לא רואה... אני עדיין תקוע בשיר והזמר XD הסרט הלא ישראלי של השנה שודדי הקאריבים
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאני יצליח במתמטיקה ואני מתפללת שהמורה ה
שלי לאנגלית לא תוריד אותי הקבצה, כי לאח שלי היא עשתה את זה, וכבר בבוחן הראשון נכשלתי... שנה טובה!!
זה מזכיר לי את פו הדב... ><

A TotalGleek

New member
שנה טובה EVERYBODY !!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שם:ניצן גיל:14.5 עיר:הרצליה עיסוק:תלמידה מתוסכלת . איפה את/ה עושה את החג?-סבא וסבתא :)
עם מי את/ה עושה את החג?דודים,דודות,בני דודים,בנות דודות,סבים וסבתות . בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 5 , לא אוהבת שום מאכל של ראש השנה .. אבל יש חופש :) במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה?- בסדר החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה- בדיוק לפני שנה הייתי בארה"ב ,הטיול הכי מדהים שהיה לי בחיים ! משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה- אנשים מעצבנים . משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום -השנה התחלתי לראות גלי ! הפתעת השנה שלך- אכזבת השנה שלך- שיר השנה העברי שלך- לא שומעת מוסיקה ישראלית ... שיר השנה הלועזי שלך- שיצא השנה או בכללי ? אגיד בכללי כי רק השנה "גיליתי" אותו - NOT ALONE-DARREN CRISS זמר/ת עברי הכי אהובים זמר/ת לועזי הכי אהובים- אדל,דארן כריס ( כן,הוא נחשב זמר) להקה עברית הכי אהובה להקה לועזית הכי אהובה- מארון 5,קולדפליי,גרינדיי הסדרה הישראלית של השנה- גם כן לא ממש ראיתי .. הסדרה הלא ישראלית של השנה- גלי . הסרט הישראלי של השנה הסרט הלא ישראלי של השנה-הארי פוטררר !! ושודדי הקאריביים 4 :) מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה?- להתקבל למגמה שארצה בתיכון,לעבור כתה ט' וי' בשלום , להיות מאושרת ובריאה ושכל האנשים סביבי יהיו מאושרים ובריאים :) למה התמונה הזאת ? כי הרגשתי שאני קצת מזניחה אותה עם כל התמונות של כריס ודארן ..

בזריזות....

שם: ש(ו)הם גיל: 25 עיר: בנימינה עיסוק: עובד בצומת איפה את/ה עושה את החג? בבית הכי כיף עם מי את/ה עושה את החג? עם המשפוחה וחברים בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 9 כי הוא חג כיפי עם המשפחה וטעים
במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? לארעה החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: חווית הדוריטוס משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: לא עולה לי כרגע
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: העבודה בצומת שיר השנה העברי שלך: עידן חביב- מחכה שיר השנה הלועזי שלך: אדל- מישהו כמוך זמר/ת עברי הכי אהובים: עידן חביב, שירי מימון, הראל מויאל ויש עוד מלא זמר/ת לועזי הכי אהובים: אדל, אבריל לאבין, רובי ועוד להקה עברית הכי אהובה: אין ספציפית להקה לועזית הכי אהובה: הבקסטריט בויז הסדרה הישראלית של השנה: ???? הסדרה הלא ישראלית של השנה: GLEE
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שתהיה הכי טובה עד היום :) שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

o0Invisible0o

New member
אוי המרמור

שם: איילת גיל: 24 עיר: מרכז עיסוק: סטודנטית לקולנוע שעובדת בעבודה לא קשורה בעליל. איפה את/ה עושה את החג? בית עם מי את/ה עושה את החג? אנשי בית בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 2. אני ממורמרת חגים.
במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? ממוצעת? [במילה אחת? השתגעתם?o_0] החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: לפגוש את ג'ונתן גרוף?
אממ..אה גם פגשתי את דארן הארונופסקי, הולך? משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: אויש, פורום זה ציבורי אנשים..למה שאחלוק זאת בציבור?
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: הרבה דברים נו. הפתעת השנה שלך: אני לא יודעת מה זה אומר. אכזבת השנה שלך: שאני ממשיכה במגמה העיונית ולא תסריטאות כמו שרציתי. שיר השנה העברי שלך: אין. שיר השנה הלועזי שלך: One and Only - Adele [סתם, הוא באותה המידה יכול להיות שיר השבוע..
] זמר/ת עברי הכי אהובים: אין זמר/ת לועזי הכי אהובים: כרגע אדל. להקה עברית הכי אהובה: ואוו חפרנו, אין. אני בלאי. אפשר כוורת? טוב אז כוורת. להקה לועזית הכי אהובה: רדיוהד הסדרה הישראלית של השנה: אין. הסדרה הלא ישראלית של השנה: מד מן!!!!!!!!!!!
חהחה. ובונז.
הסרט הישראלי של השנה: אין. אבל יש כוונות לראות את "הערת שוליים" הסרט הלא ישראלי של השנה: אהההההה..קשה. טוב ממש חיבבתי את בגינרס, somewhere והרשת החברתית [הוא נחשב השנה או שנה שעברה?
] מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? להתקבל לתסריטאות בנסיון השני, שהמערכת הארורה הזאת תסתדר, שאני אמצא עבודה אחרת - יותר טובה ועוד כל מיני איחולים מאוד אנוכיים שכאלה. שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהללהלה

שם:אור גיל:18 עיר:מרכז עיסוק:לפני גיוס.. ולפני פסיכומטרי.. לא יודעת מה מהשניים יותר מלחיץ. איפה את/ה עושה את החג?אממ דודים עם מי את/ה עושה את החג?משפחה...? P: בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? חח אמממ מה. לא יודעת. אני לא מדרגת חגים
אחלה חג! במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה?אחלה! החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנהלפגוש&ולהיות בהופעות של דארן. (כלכךךךךךך צפוי) משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחהחח אממ לא יודעת לא עולה לי משהו. למרות שבטוח יש
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום לונדון! הפתעת השנה שלךהפתעה.. אני לא יודעת. קרו הרבה דברים השנה. חחח אני מזה גרועה בשאלות שדורשות לחשוב יותר מדי
אכזבת השנה שלךאממ. כנל. שיר השנה העברי שלך........................ שיר השנה הלועזי שלךשירים של דארן. לא יכולה לבחור. זמר/ת עברי הכי אהובים............... זמר/ת לועזי הכי אהוביםדארדאר להקה עברית הכי אהובה........... (חחחחח) להקה לועזית הכי אהובהגלי?
הסדרה הישראלית של השנה..................... הסדרה הלא ישראלית של השנהגלי.. הסרט הישראלי של השנה.....!?!??!!??!?!?!??!.1... הסרט הלא ישראלי של השנההתחלה מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה?טריקוול! (באמת, אני לא מבקשת כל כך הרבה!!) [טוב ושהכל יהיה בסדר עם הצבא וכו'.] אבל טריקוול בעיקר.. שתהיה לכולנו שנה נפלאה! שנה מעולה חברים!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
שנה טובה!

שם: איילת גיל: 19 עיר: חיפה עיסוק: חיילת איפה את/ה עושה את החג? בבית. עם מי את/ה עושה את החג? ההורים, אחותי וסבתא. בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? לא יודעת. במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? בסדר. החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה: כשאלייזה דושקו צייצה לי. משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה: שהתפרץ לי לופוס עורי. >< משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום: אין. הפתעת השנה שלך: שגיליתי שאלייזה ראתה את ההודעה שלי.
לא ידעתי שזה אפשרי (אני דווקא שמחה שהיא ראתה את זה, אבל לא ידעתי שזה אפשרי...). אכזבת השנה שלך: ששינו לי את התפקיד בצבא לפני הגיוס ולא ידעתי. אולי הייתי מגיעה לתפקיד יותר טוב (בסופו של דבר לא הגעתי לתפקיד שקיבלתי ביום הגיוס, שאיכזב אותי עוד יותר)... שיר השנה העברי שלך: אני לא ממש מכירה שירים בעברית
שיר השנה הלועזי שלך: Defying Gravity בהמון גרסאות.
זמר/ת עברי הכי אהובים: אני לא ממש מכירה...
זמר/ת לועזי הכי אהובים: דארן כריס. להקה עברית הכי אהובה: אני לא ממש מכירה...
להקה לועזית הכי אהובה: גלי קאסט נחשבים ללהקה? וקין. הסדרה הישראלית של השנה: אני לא ממש מכירה...
הסדרה הלא ישראלית של השנה: גלי. וטכנית גם באפי ראיתי השנה
(אני מרגישה כאילו שעבר נצח מאז...). הסרט הישראלי של השנה: - הסרט הלא ישראלי של השנה: התחלה. מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שתהיה יותר טובה מזו.

riktal

New member
סיכום שנתי ../images/Emo9.gif

שם: רויטל גיל: 33 עיר: קרית מוצקין עיסוק: קלדנית בית משפט איפה את/ה עושה את החג? אצל דודים שלי עם מי את/ה עושה את החג? עם הדודים מצד אמא שלי (האחיות שלה והמשפחות שלהם) בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? 10 - זה אחד החגים הכי אהובים עלי במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה? מדהימה החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה - הפגישה עם החבר'ה של סייק (כמובן
) משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה - חזרה לארץ משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום - הפגישה עם ג'יימס וכל הטיול באופן כללי הפתעת השנה שלך - הוכחתי לעצמי שאני מסוגלת לגרום לחלומות שלי להתגשם
אכזבת השנה שלך - שלא את כל החלומות הצלחתי להגשים
שיר השנה העברי שלך - אני לא שומעת שירים בעברית וממש לא מעודכנת בהם שיר השנה הלועזי שלך - אני לא ממש מעודכנת במה שעכשוי זמר/ת עברי הכי אהובים - שרית חדד זמר/ת לועזי הכי אהובים - אמינם להקה עברית הכי אהובה - לא חדשה, אבל תיסלם תמיד תהיה הלהקה הישראלית הכי אהובה עלי להקה לועזית הכי אהובה - בון ג'ובי הסדרה הישראלית של השנה - בלו נטלי היתה חזקה הסדרה הלא ישראלית של השנה - סייק - תמיד! הסרט הישראלי של השנה - אחותי נוהגת לגרור אותי לסרטים ישראלים ואחד מהם שאהבתי היה הערת שוליים הסרט הלא ישראלי של השנה - הארי פוטר האחרון
מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה? שאמשיך להגשים את החלומות שלי ושלא אתייאש מהחיים האלה
שתהיה לכולנו שנה נפלאה!

mich223

New member
פםפם

שם:מיכל גיל:14 וחצי עיר:אזור י-ם עיסוק:תלמידה איפה את/ה עושה את החג?בבית עם מי את/ה עושה את החג?משפחה מצומצמת מאוד (רק אני,ההורים ואחותי),אבל יש מלא ארוחות עם שכנים וחברים של השמפהח וזה אז דווקא היה סבבה.:) בסולם של 1 עד 10 - כמה את/ה אוהב/ת את ראש השנה ולמה? לא אוהבת.ואנילא יודעת לדרג! במילה אחת - איך היית מסכמ/ת את השנה שחלפה?ממממ גרועה.ממש,כאילו. תודה על קליין ששימחו אותי:) החוויה הכי מגניבה שקרתה לך השנה:מגניבה לא הייתי אומרת,אבל האחיינית המהממת שלי נולדה.
משהו שקרה השנה והיית מוכן מוותר עליו בשמחה:לא יודעת, כל מיני דברים קטנים..כמעט הכל
משהו שקרה השנה ולא היית מוותר עליו תמורת כלום:מממ,זה שהאחיינית שלי נולדה ושהתקבלתי לבצפר שרציתי.. הפתעת השנה שלך:לא היה נראה לי אכזבת השנה שלך:כנ"ל. לא מאוכזבים אם לא מצפים
שיר השנה העברי שלך:כל מה שיש לי-נתן גושן (נראהלי. אנלא זוכרת כלום) שיר השנה הלועזי שלך:שירי-וורבלז למינהםP: זמר/ת עברי הכי אהובים:אביתר בנאי זמר/ת לועזי הכי אהובים:גלי,דארן כריס! D: בכללי אני אוהבת המון זמרים, אבל אני אל אוהבת *המון*שירים שלהם כדאי שהם יוכלו להיחשב כהאהובים עליי.אז לודעת. אוף אנלא יודעת כלוום אני גרועה בסיכומים,הכל מתחרבש בראש!
להקה עברית הכי אהובה:-- להקה לועזית הכי אהובה:גלי,וורבלז,כנ"ל בנוגע לזמר/ת ג: הסדרה הישראלית של השנה:ראיתי רק קצת אורים ותומים וזהו. הסדרה הלא ישראלית של השנה:gleeeeee המעפנים הסרט הישראלי של השנה:X-MAN ההתחלה הסרט הלא ישראלי של השנה:-- מה את/ה מאחל לעצמך לשנה הבאה?אושר. זה כולל הכל! D: שתהיה לכולנו שנה נפלאה! אמן.

למעלה