לדעתי:

shakshuka6

New member
../images/Emo74.gifלדעתי:../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

הגיע לשירי לזכות בייחוד בשל הכבוד שנתנה לנו באירוויזיון אבל המיני מיני שלה כרגיל הזכיר לי שהיא זמרת על רמה, ולא בן אדם על רמה(נינה היא הוכחה שניתן לשלב ביניהם
)

../images/Emo4.gif זה ששירי מתלבשת חשוף לא אומר

שהיא לא בן אדם על רמה
תאמין לי ששירי היא זמרת על רמה ובעיקר בן אדם מדהים עם לב רחב!!!! זה שהיא מתלבשת יותר חשוף מנינט לא אומר שהיא תת רמה
זה פשוט הטעם שלה...

shakshuka6

New member
תרצה או לא תרצה

סגנון הלבוש(פרוץ או לא פרוץ הכוונה) בהחלט מעיד על איכות הבנאדם...

Kryptonite

New member
איפה אתה חי לאחרונה?../images/Emo168.gif

ראית מה נינט לבשה ב"ביסלי"?
בוא נגיד ששירי ונינט יכולות לעשות החלפות בגדים בכיף עכשיו. אם יש להן גוף טוב, שהן בטח עובדות קשה על להשיג אותו - שתחשוף אותו אם הן רוצות, בכיף.
שירי משדרת בשירים שלה כוח ועוצמה נשית, וחלק מזה זה המיניות שלה ואיך שהיא נהנית ממנה ומראה אותה לאחרים. לא נאה? טעם אחר, אבל זה בטח ובטח לא אומר על איזה סוג בן אדם היא.

גיא246890

New member
נו אולי אל תתיחסו איזה קריזה איתכם.

איזה אינטרס יש לבן אדם לבוא לפורום של מישהו וללכלכך עליו חוץ מלהרגיד ולקבל צומי.?!?!? אז אתם נותנים מה שבדיוק הוא רוצה תכניסו לאיגנור ואל תתיחסו

גיא246890

New member
על החלק השני של המשפט "היא לא בן

אדם על רמה" התכונתי כאילו לא כול דבר שאומר משהו לא טוב על שירי צריך לענות לא להתיחס

../images/Emo4.gif מה שאמרת ממש לא נכון..

הורדה (ההפך מהקפצה
) הורדה (ההפך מהקפצה
) הורדה (ההפך מהקפצה
) הורדה (ההפך מהקפצה
) הורדה (ההפך מהקפצה
) הורדה (ההפך מהקפצה
)

Miss Nushi

New member
לך לפורום נינט ועזוב אותנו בשקט../images/Emo3.gif

ומי שיש לו גוף יכול לחשוף..מי שאין לו מסתפק באוברול של טובהלה..[כוכב נולד אהמ..] קיצר, איך ששירי מתלבשת לא קשור בגרוש למוזיקה שלה, אנחנו לא בטקס חסידי השנה לדעתי.. שיאללה, דורש צומי קטן.. [ההודעה כתובה בלשון זכר אבל אם את בחורה סימן שהמפלצת הירוקה שקוראים אותה הקנאה מדברת במקומך..זה בסדר מותק..דיאטה של 10 שנים, עשרות ניתוחי פנים וטונות איפור אולי יצליחו לגרום לך להיראות חצי משירי
]

shakshuka6

New member
אוי כמה שאני מרחמת על אנשים כמוך...

א: אין לי ספק שיש לי גוף יותר טוב משלך ושאני הרבה יותר יפה ממך. ב: נראה לי שדווקא את מפלצת ירוקה- אני אוהבת את שירי ופשוט מעצבן אותי הסגנון לבוש שלה. מה לעשות אני תופסת את זה כזילות. וכמוני כל בעלי המוסר בעולם. אנשים תוקפניים, מתנשאים ודוחים כמוך פשוט עושים לי בחילה...

Miss Nushi

New member
אני לא פאנטית ולא שרופה..

ויודעת טוב מאוד מתי שירי עושה דברים שהם לא לרוחי, ואני גםיודעת להעביר ביקורת.. הניסוח של ההודעה שלך היה דוחה ומתנשא, ובא במטרה לתקוף את שירי, לא מתאים לך מה שהיא לובשת? אל תסתכלי, תקשיבי.. זה מה שאת אמורה לעשות

shakshuka6

New member
מאוד קל ולא בוגר לאמר ביטוי כזה

ולברוח מבלי לנמק... ואנשים-אחת הבעיות בפורומים של אנשים שאי אפשר להעביר ביקורת וכל דבר קטן נתפס אצל המעריצים השרופים והעיוורים כקנאה, או כרצון לצומי. ומי שלא מאמין לי שאני לא אחת שבאה להשמיץ יכול לעשות חיפוש עם השם שלי בפורומים שאני פעילה כמו כוכב נולד ואירוויזון ולראות כמה דברים טובים אני אמרתי(ואומרת!) על שירי...

למעלה