../images/Emo74.gif היכונו לביאת קבצי הקול! ../images/Emo74.gif
בשעה טובה ומוצלחת (מאוד), אנחנו משיקים היום את תיקיית קבצי הקול של פורום הרדיו ב-
.
הסבר קצר על התיקייה:
מטבע הדברים, חברי פורום הרדיו לעיתים מעוניינים להעלות קבצי קול שונים הקשורים בנושא הרדיו לאינטרנט בכדי לשתף, לשאול, להתעניין או להצחיק. המצב כיום ברשת האינטרנט הוא ששרת תפוז מאפשר העלה של כ- 250KB בלבד, וגם שרתים אחרים לא מאפשרים העלות גדולות יותר, מסיבות ברורות. חבר הפורום היקר פּלפּל "הרים את הכפפה" ותרם לפורום שטח אחסון גדול בשרת הפרטי שלו. ועל כך כולנו מודים לו. נכון לעכשיו, רק לי, לעופר להב Gרר ולפּלפּל יש "הרשאות" להעלות קבצים לשרת זה, ואני היחידי שיכול להוסיף בצורה מסודרת את שמות וקישורי הקבצים לרשימה מסודרת שעבדתי עליה בשבועות האחרונים.
ואם אני מעוניין להעלות קבצים לשרת, איך אני עושה זאת?
שאלה טובה.
חבר פורום המעוניין להעלות קובץ כלשהו לפורום מוזמן לשלוח למייל שלי את הקובץ ומס' פרטים עליו. בהנחה שהקובץ לא עובר על חוק זכויות היוצרים, הקובץ יועלה מיידית לשרת וחבר הפורום שביקש להעלות את הקובץ יקבל בחזרה את הקישור לקובץ שהועלה. כמו-כן, הקובץ יתווסף לרשימה המסודרת של הקבצים. ככה חבר הפורום יוכל להוסיף להודעתו בפורום את הקישור לקובץ שהועלה.
מה יש ברשימה?
ובכן, הרשימה היא בעצם מאמר מעוצב שערכתי בשבועיים האחרונים. אותו ניתן למצוא בפשטות בקישור הבא, בדף המאמרים או ב"טאגליין" הרץ מעל לפורום. הרשימה מחולקת ע"פ תחנות רדיו (כיום יש את גלי צה"ל והרדיו האזורי. בהמשך נוסיף גם את גלגלצ, קול ישראל ותחנות רדיו בינלאומיות), ולכל תחנה יש תת-קטגוריות (קטעים מצחיקים, קטעים היסטוריים, תוכניות שלמות, אותות שידור וזמרירים). בעתיד אני מאמין שנוסיף גם קטגוריה של "פארודיות רדיופוניות", זאת בעזרת אנשים מצחיקים ונפלאים. די קל להתמצא ברשימה הזאת נכון להיום, אם וכאשר יתווספו קבצים נוספים - אנחנו נשקול כיצד לעצב מחדש את הרשימה. כל קובץ חדש מסומן ברשימה תחת אמוטיקון של "פלפל", וקבצים חדשים ומומלצים יזכו לקבל קישורים בעדכוני החדשות השבועיים, החל מהשבוע הבא. כולי תקווה שהתיקייה תשמש את חברי הפורום לצרכים טובים ותעלה על נס את הפורום שלנו.
אני מבקש מכל אחד מחברי הפורום שיש לו קבצי קול שהוא מוכן לשתף עם אחרים, ליצור עמי קשר בכדי שאני אוכל להעלות אותם לשרת. כמובן שאני אשמח לתת קרדיט לכל אדם שתורם למען הצלחת הפרויקט, אם הוא יהיה מעוניין בכך.
תודה ענקית לפּלפּל על שרת האחסון שהוא תרם, תודה רבה לגלטזזז שתרם קבצים היסטוריים נפלאים לשרת, תודה ל- EladCanada שעזר אף-הוא בהעלת אוסף נדיר של זמרירים ותודה לאנשים שמעדיפים להשאר אלמוניים, שעשו (ואני עוד מקווה שיעשו) רבות למען הצלחת הפרויקט. תודה.
בשעה טובה ומוצלחת (מאוד), אנחנו משיקים היום את תיקיית קבצי הקול של פורום הרדיו ב-