גמח"ט...

סבבב

New member
../images/Emo197.gifשרשור סליחות...../images/Emo24.gif

רציתי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו... אני יודע שפגעתי פה בלי כוונה בכמה אנשים. אז, עם פרוס עלינו השנה החדשה ועם בוא יום - הדין, קבלו את סליחתי הכנה...

BabyBoy1

New member
אני גם מבקש סליחה

מכל מי שפגעתי בו, לא הכוונתי לפגוע באף אחד. גמר חתימה טובה לכולם. ותכתבתו בספר החיים ובספר הזיכרון.

גם אני...

מתנצל ומבקש סליחה ומחילה, על זה שלא "פגעתי" באף אחד. אם תתנו לי הזדמנות - אשלים אחרי החגים....

סבבב

New member
../images/Emo74.gifגמח"ט... ../images/Emo197.gif

גמר חתימה טובה וצום מועיל, לכל חברי הפורום, למשפחותיכם ולכל בית ישראל... מי ייתן ונדע שנה טובה יותר וימים טובים יותר...

ezzv

New member
חתימה טובה לכולם../images/Emo197.gif

צום קל לכולם,ומי יתן שיכופרו לנו כל עוונותינו וב"ה אחרי כיפור תבוא לנו שנה שכולה טוב

hpdn

New member
גמר חתימה טובה

לנו ולכל בית ישראל בכל מקום שהם ויתקבלו תפילתינו למחילה ולסליחה ולכפרה וכמאמר הפייטן: "צל קורתך באו בנים אשר נגרשו. ביתך כנתועדו רעשו וגם נתגעשו. חסד אבותם תזכור עת לריב יגשו. אמת ושלום נפגשו. גם את זה לעמת זה. מחר יהיה האות הזה. חנן

aviadd1

New member
המלצה לחג...

אני תמיד מאחר בכמה דקות למנחת יוה"כ, ובכך מחמיץ את קריאת התורה. למי שרוצה לשמור על בריאות נפשית ביום הזה זוהי המלצתי הקטנה, והמבין יבין... גמר חתימה טובה אביעד

טוהרtoar

New member
גמר חתימה טובה וצום מועיל לכולם

אני מאחל לכל באי הפורום [ולכל יהודי באשר הוא] גמר חתימה טובה וצום מועיל וקל בהזדמנות זו, למרות שהפורומים מבוססים על האנונימיות של המשתתפים בהם ו[עקב כך]אני קצת סקפטי לגבי האפקטיביות של מה שאני הולך לעשות [האמת, שיש פה מספר שמכירים אותי] אבל בערב יום-כיפור כבר מנסים כל דבר קטן שיכול אולי להועיל אז אני מנצל בימה זו בכדי לבקש סליחה ומחילה מכל מי שנפגע ממני=מדברים שכתבתי בפורום אף פעם אין בדברי בכדי לפגוע [אלא אם כן מדובר בגויים מסויימים- גם לא כשכותב על אחינו השמאלנים לגוניהם] ורוצה שיהיה ברור שגם אם אני כותב בסגנון חריף-אין הדבר אומר שאני כועס חו"ח או רוצה לפגוע במישהו. כמו כן אני מוסר מודעה רבה שאני מוחל וסולח לכל מי שנפגעתי מכתביו. ומאחל צום מועיל וקל לכולם.

למעלה