אייבורי

New member
../images/Emo73.gif

נכון, לא הכי קשור דווקא לBDSM אז מה בא לי לספר. החיים החליטו להציק לי (מי שמחזיקה את בובת הוודו, זה עובד) אחרי לילה קשה על כוחותינו מול כוחות האקס (תיקו במניין ההרוגים) הצלחתי לריב עם האישה (יייייייששששש פעם ראשונה) ואז יוצא החוצה, פנצ'ר באוטו חוזר הבייתה להרגע (מייק אפ סקס) מתקן את הפנצ'ר (שעשה השכן, שישמור מהיום טוב טוב טוב על הגלגלים שלו) נוסע ציפצופ של משאית (אדון יש לך פנצ'ר בגלגל) שוב פ'נצר (2 ברצף) חיכיתי לחילוץ, השמש קופחת על הראש, מת לסיגריה עם איזו קולה קרה פותח את הארנק ( כינים בפיתה) מתחיל לצחוקקקקקקקקקקקקקקקק צחוק מתגלגל שכזה, כן הם שוב החליטו לבדוק אם אני איוב. אז זהו שלא אני קהלת. שם מלח מיים ושר כל הדרך.

קוהלת יותר עדיף לך.

יאללה איתך אייב. בובת וודו? בוא שניה, קח כוס קולה, הכנתי עוגיות שקדים מצוינות, אולי קפה? עכשיו צ'מע. שום בובת וודו ושום בטיח בנדם. זו רק הדרך של העולם הזה ללמד אותך שמצבך לא רע בכלל. אם כל הצרות שלך מסתכמות בכסאח עם האקסית (ועוד אפילו היא לא ניצחה אותך), ויכוח עם האישה, שני פנצ'רים וארנק עם כינים - מצבך מעולה. שנתחיל לפרט כמה גרוע יותר יכול להיות? בנ'דם, סה"כ אלוהים (ואתה מוזמן לבחור איזה אלוהים שתרצה) מנסה ללמד אותך פרופורציות. קבל חיבוק גדול, נשיקה במצח, עוד אחת בלחי, ויאללה, אפשר לראות חיוך?

אייבורי

New member
הבנתי פורפורציות

אז מה בכלל את מתלוננת שם בניכר שנה בלי סקס זה נורא ?

Z o d i a c

New member
שנה בלי סקס זה נורא. נקודה.

יש לי ברזומה שנה ו-8 בלי. זה הזמן להתנקם בשכן שלך ולא חסרות דרכים יצירתיות.

princeOFdream

New member
ידידי היקר,

אם אתה קוהלת, אז אני יחזקאל. שמע, בובות וודו זה רעיון נהדר, בכלל מאגיה שחורה וכישוף אלו הם דברים מרתקים ממש! אבל תרשה לי לומר משהו.. אם הייתה מושפע מאחד מהם בכוונת זדון או אפילו בטעות, החיים שלך היו מרים באמת... כן, כן, יש את קטני האמונה שבשבילם זה רק סרטי אימה, אבל בעולם בו אני חי, נפגשתי בדברים הללו באמת מיני פעמים. תאמין לי, אני ואתה הם בין רוב אחוזי האוכלוסיה ברי המזל שהדברים הללו לא חלק מחייהם אלא רק נושא מעניין לחקור אותו. אז עזוב אותך- תהנה מהעוגיות שהרמת מהפומלה ותחזור להתעסק בנקמת השכן שלך :>

princeOFdream

New member
אתם רואים? זה כבר מתחיל...

אחת הבעיות הגדולות זה שאנשים אשכרה שומעים על הדברים הללו וישר נמשכים לעסק ומתחילים להתעסק בזה יותר מדי. אני אספר לכם רק דבר מה אחד, קצת בפירוט, אבל זה לא המידע שאותו אתם מבקשים- כי את המידע שאותו אתם מבקשים אני לא מתכוון לתת לאף-אחד, אם תרצו באמת תגיעו אליו לבד, רק עשו זאת בזהירות. אמא שלי הייתה באימן- קבוצה של אנשים ברחבי העולם שמנסים ללמוד ולהבין את דרך העולם בעזרת מידע רב שאסף אדם מאנגליה שכינה את עצמו ליאו (אדם מיוחד מאד) שעשה מסע רוחני והגיע להשגות מרתקות ונבונות מאד; בעזרת אלו ובעזרת מה שהם מגלים בעצמם. אז כמובן שתורת הנסתר נכנסת גם לשם. ובכן, משם אמא שלי רכשה ידע רב על תורת הנסתר ידע שמרצוני היא גם מעבירה אלי (היא ואחרים). ואז הגיעה תקופה שחבר ילדות שלי התחיל לעסוק בכישוף, כן כישוף אמיתי, הוא עשה דברים שרבים לא מאמינים שהם אפשריים. אבל למזלנו אמו תפסה את זה בזמן ופנתה אל אימי. אימי אספה את כולנו יום אחד (אני החבר ואמו) והתחילה לספר לנו קצת על כישוף מצד אחד ומצד שני על העיסוק במגיה חיובית. לשמחתנו זה פעל יפה ומכישוף הוא עבר לדרואידיזם ואח"כ גם לשאמניזם
כן גם הדברים הללו קיימים באמת בעולמנו, אני יכול לספר לכם בודאות. עכשיו כמובן הוא בצבא ואין לו זמן, אבל הוא למד כמה וכמה דברים חשובים. זה הכל להיום.

למעלה