kedeman

New member
אני כן מוגבל

לפחות לחודשיים לפי החוק נראה איך זה יהיה אם לא יהיה מזל אז חודשיים נוספים לפי אבא :)

RMXXX

New member
בדיוק רציתי לספר איך כמעט

נהרגתי לפני מספר דקות... כביש רטוב זה לא כיף!!!!
מזל טוב וסע בזהירות....

s h e e p i t

New member
../images/Emo10.gif

שי אל תדמד מגל גל תוריד את הרגל מהגז... זאת התחלה טובה

kedeman

New member
../images/Emo73.gif

הוכחתי את זה בקרוב זה יהיה מוכח לגמרי ואם אני יכול אז ממש כולם יכולים.... עברתי טסט!!!!!!!!!!!!!! *מיפ*
*מיפ*!!

RMXXX

New member
היי!! פעם שעברה זאת לא היתה

אשמתי!! לא אני נהגתי!!

כל הכבוד!!

סתם.. רציתי לגוון!! :) חחח כבר קיבלת ממני כבר הרבה מזל טובים.. אז .. בהצלחה.. תנהג בזהירות.. ו.. החודשים האלה יעברו מהר.. אל דאגה! :) ו.. חוץ מזה?! נסיעה נעימה! :) וזהו!

תצ1

New member
שייייייייייייייייייייייייי

שיהיה לך טונה מזל טוב!!!!! אנחנו גאים בך ממש המון!!! ומורן..בכלל גאה!!!! (כן למי שלא הבין ההודעה גם ממורן) עכשיו שכבר יש רשיון אז אפשר להפסיק עם התרוצים ולקפוץ למעלה יוסף, לאסוף את מור וניצן ולבוא מיד לבקר בגרעין עודד לב שרון-הדסים! כך פטריה
ואל תשכח לקחת מטריה (זה היה אמור להיות חרוז, אבל גרעינרים לא כל כך מוכשרים) ושוב המון מזל טוב!! ולכולם... מורן מוסר שהוא מאוד מאוד מתגעגע וד"ש ענקי לכולם!!!! ו..... מחכה לביקורים ו..... "לב שרון המקום להגשים את החלום" (כן, כן הוא חי באשליות) ולא לשכוח "צוות הדרכה מעלה יוסף כי איכות זו לא מלה גסה" (יצא מהשפעת הסמים) "מעלה יוסף, המועצה שלנו החלום שלכם!!!" כן, כן מורן המציא את זה למרות היותו גרעינר בלב שרון. כל זאת ציטוט מפיו של האחד והיחיד- מורן ברנס!!!! (בטלפון הכחול של ניצן)

s h e e p i t

New member
מורן מדבר יותר מדי....

אבל הוא דווקא לא חי באשליות לב שרון זה מקום מעולה ... או שלא אבל כן

כל הכבוד! :)

טסט ראשון? (מצטערת אני חייבת לדעת!) :) ולכל הי"בניקים האחרים אי שם! אני מודה לכם! אוהבת אותכם! כל אחד ואחד מכם (שאני מכירה כמובן) הופך להיות רשמית חבר החברת המוניות "מתן את מתן בע"מ" :) כבוד לא? חחח קיצור בהצלחה לכל מי שלומד נהידה ומזל טוב לכל מי שעבר תאוריה או טסט! מתן

חחח אכזרית...

תפתחי קצת אמונה באנשים חסרי יכולת! (שי אני לאו דווקא מתכוונת אלייך אז לא להעלב
)

just stav

New member
נו באמת...

גם פה אני צריכה להגיד לך מזל טוב?? אוף!!
מזל טוב שי! גאה בך! (מי יתן ובקרוב אצלי...) אתה יודע איפה זה נורדיה? נכון? ("אני אולי אקפוץ אליך לכמה דקות בדרך לרותם..." נבלה!)
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif

אני אמורה לשאול עכשיו "סתו מתי שי בא?" =) ואז את תעברי מלידי מקום ו.... מממ... סתו יש היום ישיבת צוות =) באמת היה לי משעמם בזמן האחרון...

למעלה