Jubilee

New member
../images/Emo73.gif

ואז נהיה חורף, העלים הירוקים כבר צהובים. ואז נהיה חורף, חברים הולכים חוזרים. ואז נגמר קיץ, כבר לא יורד אל הסלון בתחתונים. ואז נגמר קיץ, אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים. ואז נהיה חורף, שהביא איתו תשוקה למכשירי חשמל. וכמה שגבוה, וכמה שנמוך אני לא נבהל. נכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים, כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים. ואיזה יופי, יושבים, מול החלון הענקי, זה כמו מראה אל תוך המחשבות שלי. ואז נהיה חורף, שהביא איתו עשן לרחובות. ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה, על אנשים ועל שמחה. וכמה שחשוב לזכור, שהימים עוברים, ואיזה יופי, יושבים, מול החלון הענקי, זה כמו מראה אל תוך המחשבות שלי. כשנכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים, כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים. ואיזה יופי, יושבים, מול החלון הענקי, זה כמו מראה אל תוך המחשבות שלי. עברי לידר - חורף

Jubilee

New member
../images/Emo73.gif

כן!
כבר נמאס לי מהניק המטופש הישן שלי. כבר שנים שרציתי להחליף אותו!

Woogyman

New member
בא לי גם ניק חדש ../images/Emo110.gif

אני כבר מאז החופש הגדול מנסה לחשוב על משהו ולא מוצא! אה, ומזל טוב על הניק, יובל
.

Jubilee

New member
../images/Emo73.gif

פז'ו צבאית ליד הבית, והרובה שלך בפנים, המדים שלא כיבסת כבר, יותר מדי ימים. פז'ו צבאית ליד הבית, והכבוד שלך בפנים. החיים שלא אווררת כבר, יורת מדי שנים. הם מחכים לך בבית, לך תשטוף את הפנים. ומה חשבת כשאמרת יש ימים ויש ימים? עוד תגלה שהעולם רגיל, שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך. הכל עניין של גיל, 30 כבר לא נראה לך, 30 כבר לא נראה לך רחוק. פז'ו צבאית ליד הבית, והאני שלך בפנים, במושב האחורי, הוא מחוזק במסמרים. פז'ו צבאית ליד הבית, איך אני על הפנים? לבנון שנתיים עזה, לך תסביר לאנשים. הם מחכים לך בבית, לך תשטוף את הפנים. ומה חשבת כשאמרת יש ימים ויש ימים? עוד תגלה שהעולם רגיל, שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך. הכל עניין של גיל, 30 כבר לא נראה לך, 30 כבר לא נראה לך רחוק. הם מחכים לך בבית, לך תשטוף את הפנים. ומה חשבת כשאמרת יש ימים ויש ימים? עוד תגלה שהעולם רגיל, שהקירות שלו מחומר שאפשר למעוך. הכל עניין של גיל, 30 כבר לא נראה לך, 30 כבר לא נראה לך רחוק. עברי לידר - פז'ו צבאית

למעלה