אתר דפוק! השקעתי חצי שעה ../images/Emo188.gif

בכל ההצבעה ובסוף זה לא נתן לי! והכל נמחק! אתה וסם, שניכם-תמותו!!!!!!! >< ;; השקעתי בזה מלא זמן ומחשבה!

HuGo Hell

New member
אממ.. ../images/Emo1.gif

הצבעתי ולקח לי דיי הרבה זמן. ואחרי זה עשיתי שלח או משהו שהיה שם. וזה עשה לי דף כזה לבן עם כל מיני קודים.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

ואני כן הצלחתי להצביע, אז לא יודע מה הייתה הבעיה...?

Woogyman

New member
אני הצבעתי לפני חצי שעה והכל../images/Emo110.gif

היה בסדר גמור.

Woogyman

New member
חבל. ../images/Emo110.gif

אבל באתר הזה הושקעו מיליון שעות של עבודה ותאמין לי שזה לא אישי שהוא מחק לך את ההצבעה, אז לקרוא לו "דפוק", גם אם זה בצחוק, לא יעזור בכלום חוץ מלהעליב את האנשים שעשו אותו. תודה.

Charmed 4ever.

New member
שעות של עבודה |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

והוא בנוי בצורה נפלאה! ח"ח על העבודה! אבל זה עדיין לא שלח לי את הבחירות של האגרטל פשוט שמרתי לי את זה בקובץ וורד

Only me16

New member
אויי למה בעצבים?..

אני בטוח שזה יעבור..חח אני יודע שאני לא ממש מעודד אבל.. קח את זה בקלות.. :-S

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

תיקנתי את כל התקלות(בעצם הייתה רק תקלה אחת, כל השאר היו תיקונים של דברים שהקשו על כל תהליך ההצבעה)!!! שוב, מצטער על כל התקלות. רק בפעם הבאה - תגידו לי על כל תקלה, אני יכול לתקן את זה בשנייה וחבל שלא תצביעו בגלל משהו קטן כזה.

אני גם לא מצליחה להירשם!../images/Emo10.gif

אני כותבת את האי מייל שלי וזה כל הזמן אומר לי שזה לא חוקי! ואני כותבת את זה בהתאם לחלקים שזה מחולק! וזה אומר לי שזה לא חוקי...!

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אין סיכוי שכתבת את זה כמו שצריך. הקוד ששמתי שם זה קוד שהשתמשתי בו מיליון פעמים, גם באתר הזה, ועובדה שהוא עבד לכולם. אולי תכתבי בדיוק את מה שכתבת פה? או שתצלמי מסך(זה הכי עדיף לי).

M i k a M o o

New member
גם לי!!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

אוףףףףףףףף... זה אומר לי שהאימייל או הסיסמה שגויים.... והם לא! בדקתי!...*מתבכיינת*

Im The Sun

New member
נו ברור..

את צריכה לכתוב עם @ לי לפחות זה תמיד עובד אחרי שאני רושם עם @

אז

מדוע הם סימנו @ באמצע? אם הם סימנו לי כבר את ה-@ אני מבינה מזה שאני לא צריכה לכתוב אותו.

Woogyman

New member
זה לא קשור. ../images/Emo110.gif

את צריכה להקפיד על אותיות קטנות וגדולות. לדוגמא אם נרשמת עם האימייל [email protected] ותנסי להיכנס עם האימייל [email protected] זה לא יתן לך. אני לא יודע אם זאת הבעיה, אבל לפי התיאור שלך זה נשמע ככה. כנ"ל לגבי הסיסמה.

למעלה