אבל באתר הזה הושקעו מיליון שעות של עבודה ותאמין לי שזה לא אישי שהוא מחק לך את ההצבעה, אז לקרוא לו "דפוק", גם אם זה בצחוק, לא יעזור בכלום חוץ מלהעליב את האנשים שעשו אותו. תודה.
תיקנתי את כל התקלות(בעצם הייתה רק תקלה אחת, כל השאר היו תיקונים של דברים שהקשו על כל תהליך ההצבעה)!!! שוב, מצטער על כל התקלות. רק בפעם הבאה - תגידו לי על כל תקלה, אני יכול לתקן את זה בשנייה וחבל שלא תצביעו בגלל משהו קטן כזה.
אין סיכוי שכתבת את זה כמו שצריך. הקוד ששמתי שם זה קוד שהשתמשתי בו מיליון פעמים, גם באתר הזה, ועובדה שהוא עבד לכולם. אולי תכתבי בדיוק את מה שכתבת פה? או שתצלמי מסך(זה הכי עדיף לי).
את צריכה להקפיד על אותיות קטנות וגדולות. לדוגמא אם נרשמת עם האימייל [email protected] ותנסי להיכנס עם האימייל [email protected] זה לא יתן לך. אני לא יודע אם זאת הבעיה, אבל לפי התיאור שלך זה נשמע ככה. כנ"ל לגבי הסיסמה.