Invisibility
New member
../images/Emo73.gif
סיכום טיול: או קיי, אז נסענו לצפון(טיול של 4 משפחונץ), לשלושה ימים(31-29.7), אני אפרט מה עשינו בכל יום:
יום ראשון: קמנו(המשפחה שלי) בשעה 8:30 בערך, היינו אמורים לצאת ב-9:00, אבל לפי "זמן טלי"(החברה של אימא שלי, המארגנת(משפט דו משמעות!)), יצאנו בסוף ב-9:30. נסענו איזה שעה וחצי, עד שהגענו לעין-טינה(אין לי מושג אם ככה כותבים את זה
), זה מן כזה מסלול קצרצר עד למפל(עלק מפל, מן צינור גדול כזה ששופך מים
), היה די מעצבן למען האמת, הגיעו לשם איזה חמישה אוטובוסים של דתיים(למה באוו יום?! Why god? Why?!), בכל מקרה, מלא דתיים מגעילים(אני לא מדבר בגזענות, ספציפית לאותו יום!), כל מיני שמלות מכוערות ב-40 מעלות חום... בקיצור עמדתי בתוך המפל(מים בטמפ' של 0 מעלות בערך) ובקו נשמתי... אח"כ שהלכתי להשתין, ולא היום שם שירותים, אז הלכתי להשתין בטבע, ולרוע מזלי נכנסתי לתוך ביצה כזאת(
), והחלקתי בתוכה(הרבה בוץ!). בקיצור, אח"כ, נסענו לחדרים(נראה לי שקוראים לכפר הזה אבו-ג'אן) היה שם דווקא דיי כיף, נוף יפה כזה, חוץ מהעובדה שישנו 6 אנשים בחדר, לעומת שניים בכל שאר החדרים. אח"כ, הלכנו לאכול ארוחה בדואית(או דרוזית?! תמיד אני מתבלבל
) והיה דווקא דיי טעים, אח"כ היו שם כמה נרגילות, ואחרי שהאח האידיוט שלי(הקטן) עשה טיפה קפוארה עם עוד כמה ילדים, הוא בא להתיישב לידי והפיל עליי נרגילה! קיבלתי כוויה ברגל(באצבעות) ויש לי מן שלפוחית מכוערת(
) וזה טיפה כואב(טוב לפחות הרבצתי לו...
). אח"כ הבעל בית שם לקח אותנו לחתונה(אל תשאלו אותי למה) ואז הלכנו לחדרים והלכנו לישון.
יום שני: קמנו באיזה 9:00, אכלנו ארוחת בוקר, והלכנו לעשות קייקים!!! איזה כיף היה! היה כל-כך מצחיק!!! היינו בשלשות, בהתחלה היה טיפה משעמם, אבל בסוף מצאנו את הקייקים של אח שלי וההורים שלי וכל השאר... היה כל-כך מצחיק. כל הזמן דחפנו אחד את השני למים(הקפואים! אחרי הפעם הראשונה שנפלתי הרגשתי שאני מת) והשפרצתי על אימא שלי כל הזמן(זה היה הכי קטעים! היא גם ניסתה להחזיר לי, אבל הרטבתי אותה לגמרי!) ואבא שלי ניסה כל הזמן להפיל אותנו, והשפרצנו על כל המבוגרים והאמהות כמעט בכו...
בכל מקרה, אח"כ הלכנו לאכול על "דג על הדן"(מסעדה מומלצת... לכו לשם כשאתם באיזור
) ואכלתי דג דניס על האש(יאם!) ואז... לא זוכר... המממ... כן ואז הלכנו לחדרים עוד פעם, והתקלחנו, ואז ההורים החליטו שהלכים לפאבים בראש-פינה(עיר מדהימה! או שלא.). בכל מקרה, הם חשבו שיש שם מלא אנשים, אבל לא היה שם אף אחד בקילומטרים, אז נכנסו לאיזה פאב, ואכלנו טיפה, אני לא שתיתי כלום כי לא הרשו לי להזמין...
אבל אח שלךי נראה לי טיפה השתכר כי הוא התחיל לעשות שטויות. חזרנו לחדרים ולישון, אח שלי ועוד חבר שלו התחילו לעשות פריסטייל(Freestyle) וירדו אחד על השני...
והיו שם זוג חברים איתנו בחדר(הם גם חברים שלנו...) והם התחרמנו בסתר, אבל אני ראיתי...
יום שלישי: קמנו באיזה 11:00 נראה לי, ההורים הלכו לעשות איזה סיור או משהו כזה בכפר. אח"כ הלכנו לנחל זאכי(נראה לי שככה קוראים לו) וזה כזה נחל ששוחים בו(תאמינו לי, זה מצחיק לראות את אימא שלכם צועקת "אוי! קר לי! קר לי!"
). אח"כ הלכנו לאכול באיזה מסעדה אחרת ואז הלכנו הבייתה. בקיצור - היה ממש כיף!!!
סיכום טיול: או קיי, אז נסענו לצפון(טיול של 4 משפחונץ), לשלושה ימים(31-29.7), אני אפרט מה עשינו בכל יום: