ר רוןרוןרון New member 18/5/04 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif מקסים , אבל רק תחליף את התמונה עם המחשוף שאני לא סובל ואפשר להחליף לוגו..לסירוגין עם הלוגו השני המתוק שהכין יוני , אם אני לא טועה
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif מקסים , אבל רק תחליף את התמונה עם המחשוף שאני לא סובל ואפשר להחליף לוגו..לסירוגין עם הלוגו השני המתוק שהכין יוני , אם אני לא טועה
ד דני אינטרנשיונל New member 18/5/04 #4 איזו כוסית !!!! בטירוף ../images/Emo13.gif !!! איזה כוסית מאיה בוסקילה...!! עשית אותה פצצה אולי תעשה גם משיהו על דנה???
איזו כוסית !!!! בטירוף ../images/Emo13.gif !!! איזה כוסית מאיה בוסקילה...!! עשית אותה פצצה אולי תעשה גם משיהו על דנה???
H hero D New member 18/5/04 #5 דני.... זה פורום של מאיה אתה יודע....לא של דנה... וגם אני כמוך מעריצה את דנה בטירוף אבל כאן זה של מאיה. ולא ענית לי עדיין... למה אתה אוהב במאיה בוסקילה (או יותר נכון מה)? ואיזה שיר שלה אתה הכי אוהב?
דני.... זה פורום של מאיה אתה יודע....לא של דנה... וגם אני כמוך מעריצה את דנה בטירוף אבל כאן זה של מאיה. ולא ענית לי עדיין... למה אתה אוהב במאיה בוסקילה (או יותר נכון מה)? ואיזה שיר שלה אתה הכי אוהב?