• פותח הנושא zoos
  • פורסם בתאריך

zoos

New member
../images/Emo73.gifמישהו מגיע לאשדוד ???

שלום, אני טרי בסביבה.. רציתי לדעת אם יש תחבורה ציבורית לאשדוד, או לחילופין אם אפשר לתפוס טרמפ עם נוסע/ת לאשדוד (רצוי לאיזור הנמל)... תודה על העזרה..

מחפש שותפ/ה לנסיעות לראשון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לכל המעונין ליסוע מדי בוקר וחזרה לראשל"צ (מערב) אשמח עם תיצרו קשר בברכת שנה טובה

I Me Mine

New member
מישהו יודע אולי

איזה אוטובוסים מגיעים לרננים ברעננה?

BenjiMan

New member
אני חושב...../images/Emo73.gif

שממודיעין אפשר להגיע רק עד פתח תיקוה...ומשם לקחת אוטובוס לרעננה... ב.

Neta558

New member
לרעננה-דרך ת"א

האוטובוס מפ"ת לרעננה עובר פעם בשעה (לפחות כך זכור לי) ועושה סיבוב ענק בכל איזור השרון בדרך, לוקח לו חצי נצח להגיע לרעננה. הכי מהיר לקחת מהתחנה המרכזית בת"א או מרכבת מרכז\ארלוזרוב 501 או 502 לרעננה.

hodaya151

New member
עדיף לרדת ב-100 לפני המרכזית

הוא עוצר בלה-גרדיה, -וכבר במסגר יש תחנות של 501 ו-502 , אחרי ניסיונות שונים- הבנתי שזה יותר שווה!! (חוסך רבע שעה, ובדיקות תיקים שאני ממש לא סובלת..)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ומישהו יודע מה הדרך הכי

פשוטה להגיע מבניין הרב-מכר (סינימה סיטי) למודיעין, באוטובוס?

Neta558

New member
נראה לי שגם דרך ת"א

יש שם בצומת אוטובוסים בינעירוניים שממשיכים לת"א (בעיקר 501 ו 601) ממש מטרד שאין אף אוטובוס מכאן לאיזור השרון

משה9

New member
כן :

יש כמה קוי אוטובוס (501,601) ובנוסף הרבה מוניות שירות שנוסעים על כביש החוף ולוקחים נוסעים מתחנת סינמה סיטי לכיוון רכבת צפון. מרכבת צפון קח אוטובוס למודיעין (אם לפי לוח הזמנים פספסת אותו, המשך במונית השירות או באוטובוס עד איזור תחנה מרכזית וקח את הקו משם).

משה9

New member
אל תסע דרך ת"א

כי יש פקקים אדירים בצומת גלילות. סע בקו ממודיעין לפ"ת, שם קח 641 של אגד או כל מונית שירות שנוסעת לכיוון צפון. ולא, הקו לא עובר כל שעה אלא כל חצי שעה, ובשקלול מוניות השירות - לא תחכה יותר מ-25 דקות. והסיבוב דרך השרון הוא לא נורא, בסה"כ עובר את הוד השרון. זה עדיף על הסיבוב דרך ת"א, במיוחד שכאמור יש פקקים בגלילות (ולעתים לא רק שם).

משה9

New member
מה גם שקו 501/502 לא מגיעים לאיזור

רננים אלא רק לאחוזה, ומהתחנה של 641 או של מוניות השירות אתה יכול להגיע תוך 8 דקות ברגל לקניון.

Yuval I

New member
לאשדוד ברכבת מלוד ולשם ב-150

של מרגלית. נראה לי הכי יעיל, תלוי כמובן בתזמון בין הרכבת לאוטובוס.

אמץ

New member
אני חיפשתי שותף לנסיעה לאמריקה../images/Emo13.gif

ולא מצאתי. אז לראשון תמצא יותר בקלות?? בהצלחה בכל מקרה. שנה טובה.

למעלה