¥EleVatioN¥

New member
אאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעע../images/Emo129.gif

אאאאאאאאאאאאננננננננננננננננננננייייייייייייי ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא מממממממממממאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממייייייייייינננננננננננההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
זההההההההההההההההה כבר עובר כללללללל גבווווווווווווווווווללללללללל כככככככככככככככככככככככלללללללללללללללללללללללגגגגגגגגבבבבבבוולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
בלתי נסבללללללללללללל בבלללללתתתתתתיייי נסבלללללללללללללללללל אני יושנת לתומיייייייייייי (רוי והטניק, נכנסתם לי אפילו לחלום!
) ואיי ואיזה טוב ישנתי חבל על הזמןןןןןןןןןןן וחלמתי גםםםםםםם והכל היה סבבבבבבבה הכל היה פאנןןןןןןןן עדדדדדדדד ששששששששששאני מתעורר בבום אחדדדדדדדדדדדד
בבום אחד גדוללללללללללללללללללללללללללללללל המוזיקה של השכניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזרחית מזוייפתתתתתתתתתתתתתתתתת ואיייייייייי ואיייייייייייייייייייייייייייי וזה כל כך פול ווליוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השעה 10 וחצי עוד מעטטטטטטטטטטטט תגידו לי מזה אמור להביע?!?!?!!??!?!!? כוס אמא שלהם שיתחרשו עם המוזיקה המזדיינת שלהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יווווו יווווווווווווווווווווווו עכשיו!!!! כאן ועכשיו!!!!!!!!! אני רוצה רשימה של דברים שאני יכולה לעשות כדי לעצבן להם תנשמה, חות מלהעיף לילד הזונה שלהם נעל לפנים-כי הוא זה שהעיר אותי עד היום גאד הם אפילו לא מחליפים דיסקקקקקקקקקקקק זה עצובבבבבבבבבבב
קיצר ותיהיו רציניים, איך אפשר לשגע בנאדם ואיך אפשר לעשות את זה עם רעש הם עברו כל גבול עכשיו הם באמת עיצבנו לי תצורה זונות ממסוחרות

mominman

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo61.gif../images/Emo32.gif../images/Emo61.gif../images/Emo73.gif

שרשור OFF -
בבקשה לכאן, כל הצחוקים, כל הבעיות וכל השטויות.
כל השאר ימחק
שיהי לכם בוקר טוב

אליאור כנס

אתה כל שבוע בערך שולח הודעה על הפורום...... אם תוכל לא לשלוח לי יותר זה יהיה ממש נחמד ביי ביי

חומד....אני מבקשת ממנו לא לשלוח

ואני מבקשת שהוא יגיב כי זה באמת לא קשור אלייך..... נכון
אז שווו....

mominman

New member
בסדר. ../images/Emo45.gif

זה לא נורא כל כך, שלחתי בסך הכל שלושה הודעות. רק פעם הבאה תעשי זה על גבי מסרים אישים תודה

מה אכפת לי../images/Emo35.gifאני לא רוצה ולא

מתכוונת לכתוב יותר בפורום הזה בגלל זה ביקשתי מאליאור שלא ישלח לי

mominman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני היום התעוררתי מהשכנים

RoYaL3

New member
אני התעוררתי בגלל אחי,

לא היה לו מפתח אז קמתי ב9 אבל אחר כך חזרתי לישון ודפקתי את החרופ של החיים שלי ואולי מחר אני הולך לים...
נ.ב - שימי מושיק עפיה בפול ווליום!!! ביליב מי, זה מעצבן!

EleVaTioN

New member
מעצבן את מי?../images/Emo129.gif

אני לא יכולה לעמוד במושיק עפיה בפול ווליום חוצמזה שהם יהנו מזה ישלי דרך יותר מתוחכמת

EleVaTioN

New member
5 בבוקר../images/Emo129.gif

אני+רולרבליידס את ההמשך אני אשאיר לדימיונכם הפרוע חעחעחעח

למעלה