¥EleVatioN¥
New member
אאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעע../images/Emo129.gif
אאאאאאאאאאאאננננננננננננננננננננייייייייייייי ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא מממממממממממאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממייייייייייינננננננננננההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
זההההההההההההההההה כבר עובר כללללללל גבווווווווווווווווווללללללללל כככככככככככככככככככככככלללללללללללללללללללללללגגגגגגגגבבבבבבוולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
בלתי נסבללללללללללללל בבלללללתתתתתתיייי נסבלללללללללללללללללל אני יושנת לתומיייייייייייי (רוי והטניק, נכנסתם לי אפילו לחלום!
) ואיי ואיזה טוב ישנתי חבל על הזמןןןןןןןןןןן וחלמתי גםםםםםםם והכל היה סבבבבבבבה הכל היה פאנןןןןןןןן עדדדדדדדד ששששששששששאני מתעורר בבום אחדדדדדדדדדדדד
בבום אחד גדוללללללללללללללללללללללללללללללל המוזיקה של השכניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזרחית מזוייפתתתתתתתתתתתתתתתתת ואיייייייייי ואיייייייייייייייייייייייייייי וזה כל כך פול ווליוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם השעה 10 וחצי עוד מעטטטטטטטטטטטט תגידו לי מזה אמור להביע?!?!?!!??!?!!? כוס אמא שלהם שיתחרשו עם המוזיקה המזדיינת שלהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יווווו יווווווווווווווווווווווו עכשיו!!!! כאן ועכשיו!!!!!!!!! אני רוצה רשימה של דברים שאני יכולה לעשות כדי לעצבן להם תנשמה, חות מלהעיף לילד הזונה שלהם נעל לפנים-כי הוא זה שהעיר אותי עד היום גאד הם אפילו לא מחליפים דיסקקקקקקקקקקקק זה עצובבבבבבבבבבב
קיצר ותיהיו רציניים, איך אפשר לשגע בנאדם ואיך אפשר לעשות את זה עם רעש הם עברו כל גבול עכשיו הם באמת עיצבנו לי תצורה זונות ממסוחרות
אאאאאאאאאאאאננננננננננננננננננננייייייייייייי ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא מממממממממממאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממייייייייייינננננננננננההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה