אז ככה,2 שאלות: 1. מעונינות אולי ברכישה קבוצתית של כסא בטיחות איוונפלו טריומף ? 2. נראה לכן שבאילת הכסא הזה עולה פחות ? אגב, אשמח לדעת ממי שכבר קנתה כמה עלה לה ואיפה...צריכים אוטוטו לעבור ומעוניינים במחיר הזול ביותר... תודה מראש!
מרימים את התושבת הזו והוא שוכב נוח ולא נזרקות לו הרגליים מחוץ לעגלה! לדוגמא הנה שלי.....שגם עולה 320 שקל והיא לדעתי סופר נוחה וקלה.....ונסגרת מטריה אבל לא מתאימה מלידה! בכל מקרה אחרי שאני קניתי 3 עגלות לומדים מהניסיון.....
העגלה הזאת פשוט זוועתית.. קניתי אותה בערך ב300 ש"ח בהמלצת המוכר אבל אחרי כיומיים החלפתי אותה כי היא נורא נורא נורא צרה, מתן שלי אז בן קצת פחות משנה בקושי יכל לשכב עליה כי היה לו כל כך צפוף.. אין המשך לרגליים שזה עשה אותה עוד יותר גרועה, בהתחלה התלהבתי ממנה כי היא מאוד קלה אבל היא לא שווה... תחשבי פעמיים לפני שאת קונה אותה, חבל.... הוא כל הזמן היה מחליק ממנה כי אין המשך לרגליים והיה בה נודניק..
פשוט לי היו 5!!!!!! עגלות, כל עגלה יותר גרועה מהשניה, אבל האחרונה הכי הכי מעולה, עגלת פג דגם פליקו, טיולון קל ביותר שעלה לי 50 ש"ח בלבד יד שניה. ויש לי גם טיולון של אינפניטי מעולה מעולה.. קניתי אותו ממוצצים..
טיולון של קידס סטאר מגיע בכמה צבעים (שולי ביותר) 4 מצבים בקיצור תמונה שווה אלף מילים אם מישהי תגיד לי איך שולחים תמונה (יודעת איך אבל הגודל של התמונות שלי מעל 500) אני אשלח תמונה הבת שלי מאז שהעברתי אותה מהעגלה לטיולון ממש מרוצה ונוח לה אבל טיפ בלי שום קשר להוסיף מזרון עגלה כי אז באמת בית מלון 5 * ככה עלה לי 460 ש"ח במקום 500 ש"ח בירכא מיי בייבי במוצצים עולה 700 ש"ח בטויז אר אס 700 ש"ח אז אם מעוניינים אפשר לראות שם ואולי לדבר עם בעל החנות שקניתי שישלח
לי שהיא מחפשת טיולון כזו בנרות כי היה לאחותה נדמה לי ואין להשיג אבל אני יודעת שיש מלא בקיצור הידעת שהם של פג ישראל??? הוא היבואן בכל אופן כי בדרך כלל עגלות של פג עולות 1000 ומעלה אני מרוצה וממליצה
באיזה גיל כבר לא צריך את הדגם של הDLX ? או שזה קשור לגודל התינוק ? הבנתי שההבדל היחיד זה הריפוד הנוסף שיש בפנים שמקטין את המושב בשביל תינוק ממש קטן, זה נכון ? יש מצב שאני אשמח להצטרף לקניה קבוצתית...