שאלון

Brombit

New member
בממיר/טלויזיה היה כתוב ככה...

לפחות למי שיש הוט, אפשר לראות איזה תכניות יהיו, והיה כתוב שקוראים לפרק "מ.ס מנדלבאום". לא הסתכלתי בתחילת הפרק

Brombit

New member
תוספת...

אחרי שראיתי (אחותי ראתה ואני הצצתי) את הפרק שוב ב-VOD, אהבתי בסוף את הציטוטים של אלון מזרחי, ואת "אתה זוכה במקבץ פספוסים מבית הפיג'מות...") חוץ מזה היה משעמם.

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה , איןלי כוח למדגישומטיק

שם:אריאל גיל:13 עיר מגורים:הרצליה תחביבים:כדורסל
,מחשב[תפוז בעיקר
],חברות,לישון,טלוויזיה[ולראות VOD הפיג'מות
] פורומים מועדפים:האלופה,הפיג'מות,השמינייה,ורד פלדמן, כוכבנולד,סקרים ושאלונים קומונות מועדפות:שונאי גיימבויז 111, קומונה בעמ אייסיקיו:מסר מסנג'ר:מסר תמונה [אפשר לצרף-ורצוי!]אין מוחעחע P: מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה: אהבתם את הפרק
כהההה מה הקטע שהכי אהבתם
את הקטע עם חלבה ומאיר XD מה הקטע שהכי שנאתם
לא היה ציטוט:"איך מאייתים מ.ס.?" עוד ציטוט:לאזוכרת חע XD אם יש אז...עוד ציטוט:-- הדמות האהובה מהפרק:עודד
וגרי כרגיל הדמות השנואה בפרק:ימית , היא עיצבנה עם כל הקטע של המעודדות הדמות האורחת האהובה בפרק:יורי XD ציון סופי לפרק:9.5

roey406

New member
עונה

פרטים אישיים:
שם:רועי
עיר מגורים:מרכז
תחביבים:טלוויזיה
,מחשב,כדורסל
פורומים מועדפים:1577,1082,1134
קומונות מועדפות:אין
אייסיקיו:282589801
מסנג'ר:[email protected]
תמונה [אפשר לצרף-ורצוי!]אין מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה:
אהבתם את הפרק
כן
מה הקטע שהכי אהבתם
שימית עודדה
מה הקטע שהכי שנאתם
אין
ציטוט:"יש בגרעינים מלא מלח" משהו כזה
עוד ציטוט:"איך מאייתים מ.ס?"
אם יש אז...עוד ציטוט:אין
הדמות האהובה מהפרק:שתי הדמויות של קובי-השופטים
הדמות השנואה בפרק:יורי
הדמות האורחת האהובה בפרק:אין
ציון סופי לפרק:8.5

עונה

שם: יובל
עיר מגורים: ירושלים
תחביבים: לגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה
פורומים מועדפים: הפיג'מות...
קומונות מועדפות: אין...
אייסיקיו: אני לא נותנת...
מסנג'ר: אני לא נותנת...
תמונה: אין
אהבתם את הפרק? כן
מה הקטע שהכי אהבתם? את הקטעים עם השדרנים
מה הקטע שהכי שנאתם? שהאיש הזה דיבר אנגלית ולא הבנתי כלום
ציטוט: "אני עדיין לא הבנתי מתי זה אופסייד ומתי זה נבדל"
עוד ציטוט: "מלא מלח יש בגרעינים"
אם יש אז... עוד ציטוט: "מדינה מטונפת אוכלת יושביה"
הדמות האהובה מהפרק: עודד, יש לו מלא משפטים מצחיקים
הדמות השנואה בפרק: קובי... הוא לא עשה משהו מיוחד...
הדמות האורחת האהובה בפרק: השדרן ההוא עם המסרק... חחח
ציון סופי לפרק: 9.5

matans96

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: מתן גיל: 10 עיר מגורים: קרית גת תחביבים: מוזיקה, ספורט, מחשב וטלויזיה. (הפיג'מות כמובן!) פורומים מועדפים: הפיג'מות ומוזיקה שחורה קומונות מעודפות: - אייסיקיו:225593444 מסנג'ר: - תמונה:- מ.ס מנדלבאום: אהבתם את הפרק? כן, היה לדעתי הכי טוב בעונה האחרונה. מה הקטע שהכי אהבתם? הכי אהבתי שאילן החטיא את הפנדל. מה הקטע שהכי שנאתם? לא שנאתי כלום. ציטוט: - הדמות האהובה בפרק: נתן הדמות השנואה בפרק: עודד הדמות האורחת האהובה: גרי ציון סופי לפרק: 9/10

עונה =]

פרטים אישיים: שם: דן גיל: זקנה. יחסית למתבגרת :p עיר מגורים: אזור המרכז תחביבים: מוזיקה, מחשב, ספורט, ריקוד, חברים, לצייר...כל מיני פורומים מועדפים: ה"פ ספר+סרט, שיעורי בית, פיג'מות, אופנה קומונות מועדפות: אין אייסיקיו: יש מסנג'ר: יש תמונה [אפשר לצרף-ורצוי!] איןןןןןןןן מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה: אהבתם את הפרק? מעולההה מה הקטע שהכי אהבתם ? לא יודעת..הכל מה הקטע שהכי שנאתם? נו באמת. ציטוט: "עם הראש על המותניים" עוד ציטוט: המוי קה לינדה צ'יקיטיטה אני בטוח שעוד נשמע איי לללאאב הררר" של סלבה וולוסו המגניב אם יש אז...עוד ציטוט: נו אני בדיוק רואה את זה ואני לא זוכרת הדמות האהובה מהפרק: סלבה וולוסו הדמות השנואה בפרק: אין הדמות האורחת האהובה בפרק: לא יודעת ציון סופי לפרק: 10!!! נקרעתי מכל רגע

דופנה19

New member
עונה../images/Emo3.gif קצת באיחור../images/Emo12.gif

פרטים אישיים:
שם: דפנה
גיל: 13 עיר מגורים: תל אביב תחביבים:לרקוד, לראות טלויזיה, מחשב.. להפגש עם חברות.. בריכה ים
פורומים מועדפים:אין קומונות מועדפות:הפטפוטים!! אייסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] תמונה [אפשר לצרף-ורצוי!]
מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה:
אהבתם את הפרק? ככה ככה מה הקטע שהכי אהבתם? בקטע שהוציאו לקובי כרטיס אדום והוא קפץ כל הזמן
מה הקטע שהכי שנאתם? בערך כל השאר ציטוט: לא זוכרת.. עוד ציטוט: לא זוכרת.. (?) אם יש אז...עוד ציטוט:
הדמות האהובה מהפרק:גרי (כרגיל
) וקובי.. הדמות השנואה בפרק: רוני!
הדמות האורחת האהובה בפרק: חחחחחח אף אחד! ציון סופי לפרק:6

למעלה