רישיון........

s hila

New member
../images/Emo73.gifרישיון........

מה אני צריכה לעשות כדי לקבל רישיון A?....אני יודעת שעושים את זה אחרי 20 צניחות...מישהו יכול לפרט לי קצת בבקשה?

Alkup

New member
ראיתי שכבר עשית לפני חודש את הקורס

אבל אני לא יודע באיזה שלב את. בגדול המסלול הוא 7 השלבים של הקורס + צניחת סולו (חינם בפרדייב!) שמינית שבה את מוכיחה למדריך שאפשר לתת לך לקפוץ ממטוס לבד ולהגיע בשלום לקרקע. אח"כ את ממשיכה לצנוח לבד עוד 12 צניחות (לפחות) מתאמנת עם עצמך (או עם עוד מישהו, בהתאם לרשות הניתנת לך לצנוח עם עוד מישהו - ממורדי) על כל הדברים שלמדת ותרגלת בשלבי הקורס. את יכולה בצניחה ה-20 (ומעלה) לבקש לעשות צניחת הסמכה לרישיון A. זו צניחת הדרכה לכל דבר (את משלמת למדריך שיעלה איתך) ובה את מראה למדריך שאת יודעת להיות יציבה באוויר, סלטות, סיבובים, אולי קצת קדימה אחורה - ובגדול כל דבר שתתתכננו שתעשי ויוכיח שליטה מספקת עבור רישיון A. זה לא סיפור גדול. אני אישית עשיתי את הרישיון בצניחה 30 (לא מזמן), כי גם משכתי את שלב 4 הרבה פעמים ומורדי העדיף לתת לי עוד זמן, וגם לא היה משנה לי כ"כ הרישיון, כיון שליסוע לצנוח בחו"ל אני לא יכול כרגע ובאותו זמן גם לא היה שום מועדון אחר בארץ - כך שלא מיהרתי. אני מקווה שזה עזר לך, בהצלחה, שנה טובה ושמיים כחולים! אורי.

Alkup

New member
ושכחתי עוד דבר קטן

חוץ מהתשלום עבור צניחת הדרכה גם צריך לשלם לאיגוד הישראלי שמנפיק לך את הרישיון...

למעלה