מזל טוה גבר גבר!
ט טלאורי שולה New member 18/3/04 #24 המון מזל טוב! אבל תרגיע אני חוגגת שנה כבר ובכל זאת המון מזל טוב!!!!!! ותבוא לבקר!
מ מאוו Boaz New member 18/3/04 #25 למה שאני עברתי את הטסט אף אחד לא השתין לכיווני??? אני נעלבתי! ועל תגידו שעבר מזמן כי זה לפני פחות מחודש!! זונות... וזונים!
למה שאני עברתי את הטסט אף אחד לא השתין לכיווני??? אני נעלבתי! ועל תגידו שעבר מזמן כי זה לפני פחות מחודש!! זונות... וזונים!
T The Mo0o0o Girl New member 18/3/04 #26 מזל טוב... תנהג בזהירות כי תזכור- בכביש זה לא רק אתה... אל תהיה נהג ישראלי... כי זה לא כייף... חחחחחחחחחח מקווה שעוד כמה ימים אני אהיה בהודעה למעלה... בהצלחה בהמשך!!!
מזל טוב... תנהג בזהירות כי תזכור- בכביש זה לא רק אתה... אל תהיה נהג ישראלי... כי זה לא כייף... חחחחחחחחחח מקווה שעוד כמה ימים אני אהיה בהודעה למעלה... בהצלחה בהמשך!!!
ר רועי מצורן New member 18/3/04 #30 ../images/Emo7.gif בועז אל תבכה זמנך עבר... עכשיו תורי לשמוח קצת...
מ מאוו Boaz New member 18/3/04 #27 יש לי עוד שאלה.. איפה גרה רותם בן עמי בצורן כלומר באיזה רחוב?? ומה הטלפון שלה? אני צריך לקפוץ אליה לקחתץ ממנה דברים שלי..
יש לי עוד שאלה.. איפה גרה רותם בן עמי בצורן כלומר באיזה רחוב?? ומה הטלפון שלה? אני צריך לקפוץ אליה לקחתץ ממנה דברים שלי..
ר רועי מצורן New member 18/3/04 #31 ת-ו-ד-ה ל-כ-ו-ל-כ-ם !-!-! שתמכתם בי ואמרתם לי "מזל-טוב" אני מעריך את זה... תודה לכם אתם אנשים טובים אני אותכם
ת-ו-ד-ה ל-כ-ו-ל-כ-ם !-!-! שתמכתם בי ואמרתם לי "מזל-טוב" אני מעריך את זה... תודה לכם אתם אנשים טובים אני אותכם