עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo73.gifעברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo73.gif

מי מלך?! מי?! אני!!!! טסט ראשון איזה כבוד... אני אוכל לספר לילדיי: "ילדיי ילדיי עברתי טסט ראשון..." ואז ילדיי יגידו: "איזה אבא כלי יש לנו!!!" עכשיו אני רק צריך ילדים אבל יש לי זמן...

rinani

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

והנה הזדמנות לבוא לבקר אותי עכשיו שעברת טסט.. איזה באסה אני נדפקת עם החונך חצי שנה

מ ו ר ע ל

New member
יופי רועי:)

המון מזל טוב! סע לשלום המפתחות בפנים...! וגם כמובן סע בזהירות

איזה יופי!

אממ יש לך כבר מועמדת..!?
(
) בכל מקרה מזל טוב ושיהיה לך כייף עם הרשיון החדש.. סע בזהירות ולא.. -
(זה היה הכי קרוב.. P= )

s h e e p i t

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב !

סע בזהירות ותשתדל לא לדרוס חטולים (כן.. זה בכוונה)

kedeman

New member
סבבה לך!!!!

טסט ראשון??? המחקר שלי מצביע ש-95% מהנהגים שעוברים בטסט ראשון הם או הומואים או בנות או נכשלו בתאוריה ראשונה אתה אחד מאלה???? ועצה קלה: כשאתה נוסע תרים את ההנד ברקס!!!!! אל תעשה תאונה ותהנה נסעתי בכביש הארנבות, לילה, אני כמעט לבד על הכביש פתאום אני קולט 120 על המד מהירות....

s h e e p i t

New member
כביש הארנבות ?

חחח איפה זה ? בארץ הפלאות של עליסה ? סתם מה זה המקום הזה ?! הכביש.. הזה ?

כביש הארנבות

מוכר גם כ: חוצה כפר מונאש-חניאל-בית הלוי כביש 5711 הכביש עם העליות והירידות ליד מפעלי מעברות ארנבות- לא בגלל ארץ הפלאות (זה יהיה כביש הארנב.. וזהו. עליסה בארץ הפלאות זה סרט מפחיד). נאמר שזה בגלל שנוסעים שם מהר כמו ארנב. אגב- למה המשל אומר על ארנבים שהם מהירים? הרי המשל הוא שארנבים הם בעלי כוונות טובות כמה משלים אפשר על בעל חיים אחד?!

אהה נכון!

וזה גם כביש חשוך מדי.. מפחיד פעם איבדתי שם כפכף אחד אבל מצאתי אותו כעבור שלוש שעות

s h e e p i t

New member
חחח... טוב ... אתם בהחלט מוזרים..

בכל אופן.. הארנב הזה נעלם צב או ארנב צב איטי ארנב מהיר זה עובדה נסי פעם לתפוס ארנב... ואם כבר... ספרי לי אחר כך איך היה...

אפשרי לתפוס ארנב

פעם הסתובב כאן ארנב בחצר שהיינו משחקים איתו וגם לפני חודש בערך.. כשהייתי בדרכי לבי"ס ראיתי ארנב שחצה את הכביש בכפר ונעצר ובהה בי.. אז התיישבתי לידו (ממילא הייתי באיחור של שעה וחצי אז לא נורא על עוד כמה דקות) והוא התקרב אליי לאט לאט אבל אז הכלב המנוול שבבית ליד התחיל לנבוח והבריח את הארנב.. מנוול. אז סיפרתי איך היה. את כבר מתחרטת ששאלת?

kedeman

New member
אין לך מושג כמה מהר....

לא שמים שם לב בכלל שמאיצים!!!!!!! במיוחד בלילה!! ביום נסעתי שם 90 הכי הרבה

יש לי מושג.

אני גרה די קרוב, עוברת ליד בכל טיול אופניים שלי עם אביתר ופעם גם נסעתי שם עם אופיר בטרקטור וראינו איך שהמכוניות שעוברות טסות ביחס אלינו..

kedeman

New member
אבל עם טרקטור זה לא חוכמה

מכונית חונה נוסעת רק 5 קמ"ש יותר לאט מטרקטור!!!!

שי, אז ככה...

הומו אני לא. בת אני לא. ועברתי תאוריה ראשונה. מוסר השכל: 99% מהסטטיסטיקות מומצאות על המקום... תודה על העצה השימושית אני ישתדל לזכור אותה...

just stav

New member
למרות ש...

דיברתי איתך בבוקר... וכבר שלחתי באייסיקיו... בכל זאת: מזל טוב תהנה ותיזהר על הכביש (וגם על המדרכה וכל השאר)
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה