לטיול יצאנו...

../images/Emo73.gif לטיול יצאנו...

טוב, לא ממש אני, אבל הבעל יצא עם הסנדויצ'ית לטיול הראשון. הם נסעו לגבעת הרקפות ונחל השופט, נסיעה קצת ארוכה אמנם אך היה מזג אויר טוב והם מאוד נהנו. הבעל חזר עם שני המשפטים הקבועים: "כואב לי הראש" "יש כמה ילדים מופרעים בכיתה שאי אפשר להשתלט עליהם" הילדה התרגשה ונהנתה עד מאוד...

mazy

New member
../images/Emo6.gif

כבר קיבלתי כמה וכמה צל"שים מהורים שליוו בטיולים..
משפטים בסגנון של "איך את עומדת בזה?" או "אנחנו מורידים את הכובע" או...."כל הכבוד על הסבלנות והאומץ"...

liatporaz

New member
זה למעשה ברור מאליו

כך שלא צריך אפילו להגיד
וזה ממני למורים ולמורות שעדיין שורדים במערכת

ובהמשך לטיול...../images/Emo63.gif

היום היתה להם משימה בכיתה, לכתוב ולצייר חוויות מהטיול. הבת שלי חזרה נרגשת והודיעה שהיא כתבה עמוד וחצי (
) בכתב כמו של גדולים וגם הספיקה לצייר... חבל רק שזה נשאר בכיתה, כי אני סקרנית לראות

../images/Emo13.gif ואצלינו לקחו את הכתה של אופק

למשהו באמת מיוחד הפעם! (אחרי טיולים קודמים ליער למצוא פטריות ולגן החיות ולאיזה יער גמדים ). לקחו אותם לתחרות העולמית של קפיצה על סוסים. כל ההורים קנאו, זו פעם ראשונה שהמורה נאלצה לדחות הורים מתנדבים לליווי הכתה, כי היו יותר מדי.... אנשים משלמים סכומים מאוד מכובדים כדי לשבת ולצפות בתחרויות, ואתם לקחו חינם. איזה כיף להם.

כמעט שכחתי את ההשווצה

אחרי התחרות הילדים ציירו בכתה ציורים של הסוסים, ובחרו 5 ציורים שיופיעו באצטדיון התחרויות. אחד מהם של הציירת הפרטית שלי.

ד פ נ א

New member
וואו, איזה כיף לכם ../images/Emo13.gif

כל פעם שאני קוראת אותך, עולות בי המחשבות, האם כדאי לי או לא, לצאת לשליחות בהולנד (וזה ממש עומד על הפרק). איזה כיף של חוייות יש לכם.

למעלה