טסט בראשון

JaineyFrog

New member
../images/Emo73.gif טסט בראשון

מישהו עשה טסט בראשון ויש לו טיפים? יש לי טסט עוד שלושה שבועות, וכל פעם שאני שואלת את המורה שלי על טריקים שיהיו (כל מיני רחובות עם תמרורים מוסתרים, או אזורים שידעו שתלמידים שלו נכשלו שם), אז הוא אומר לי שאין טריקים בטסטים, כשברור לי שיש מקומות מכשילים (זאת אומרת לא מכשילים בכוונה, אבל כאלו שידוע שהם טריקיים כאלו) לדוגמא- חברה שלי אמרה לי על האזור שליד הצומת של גן הורדים, שישר אחרי הרמזור צריך להכנס לנתיב האמצעי, כי אחרי זה יש אי-תנועה שצבוע על הכביש שלא רואים אותו-ושהיא שמעה ששם נכשלים. תודה

angel enamorado

New member
אמ..

גם אני עדיין לפני טסט אבל תבקשי מהמורה שלך שיעשה לך איזה מסלול זהה לטסט. ויראה לך מקומות מבלבלים וכאלה שאפשר להכישל בהם בקלות. בקיצור, שהמורה שלך יהיה קצת יותר נחמד ואם אין ברירה אז תשאלי חברות/ידידים או אנשים מפה שנבחנים באותה עיר שלך

אני מראשון

בדר"כ הטסטים מתחילים במשרד הרישוי , סיבוב קטן בראשון , נוסעים לנס ציונה , סיבוב קטן בתוך נס ציונה וזהו. עכשיו לפעמים יש את המסלול של בית עובד. בכיכר של בית עובד לפעמים גם היא ריקה ונכנסים אליה בלי לבדוק מקבלים ברקס, חשוב לעשות שם הצגה טובה.

adidas88

New member
אני לא מראשון

אני מרחובות וגם אותנו לוקחים לפעמים לנס ציונה-יש שם זינוק בעלייה ממש קשה... שימי לב לזכות קדימה ולאין כניסה. בהצלחה

NewUser4

New member
המורה שלך צודק

המורה שלך צודק. בטסט אתה צריך לנהוג כמו שלמדת. אין שום טריקים ותכסיסים שיעזרו לך לעבור את הטסט (כל מיני הצגות שאנשים יגידו לך לעשות וכד'). הבוחן יכול לקחת אותך לאן שהוא חפץ (הוא לא מחויב במסלול מוגדר מסויים) ואתה צריך להסתדר שם אפילו אם זאת הפעם הראשונה שלך שם. מורים שמלמדים תלמידים טריקים ותכסיסים כדי לעבור טסט הם אלו שאינם מורים טובים.

C T S

New member
לי היה בראשון טסט

הוא לקח אותי לנס ציונה.. יש שם אחלה כבישים הכול ברור מסודר. אני הייתץי שני.. והתחלנו באזור של אוטו סנטר אם את מכירה ונכנסו לתוך כמה שכונות.

למעלה