../images/Emo73.gifטו.....
קודם כל אני מברכת על הפורום.קראתי פה מספר פעמים וזו ההודעה הראשונה בפורום..אז יופי לכולם
. לענייננו: אני לקראת סוף לימודי הנהיגה,בקרוב מאוד ניגשת לטסט 1,מרגישה מוכנה ובטוחה להצטרף כנהגת מן השורה לכבישים העקומים של ישראל. ברמת העיקרון,אני שולטת ברכב,נוהגת טוב(לדברי המורה
)אבל עדיין חושבת(וחוששת) שיש מה ללטש-מעבר למה שהמורה שלי עושה כבר בשיעורים האחרונים לקראת הטסט. כמובן שעברנו מהתחלת הלימוד על עקיפות\חניות\זינוק בעלייה\נסיעה בכבישים בין עירוניים וכו...אבל אני יודעת ש"זה" לא הכל. ישנם מצבים נוספים ש"לומדים" במהלך "צבירת השעות" בכבישים-שזה כבר בא לאחר קבלת הרשיון. אותם מצבים נלמדים כאמור לאחר קבלת הרישיון,ואני חושבת שכדאי לכל תלמיד שיוצא לכבישים לדעת כמה שיותר על המצבים האלו.. לא בא לי להגיע למצב שלא אדע איך לצאת ממנו-משהו שלא למדתי או עברתי עם המורה\מלווה ורצוי ללטש את זה לפני "כניסה למצבי חירום" בכביש. כאן אתם-הנהגים,נכנסים לתמונה.על מה כדאי להקדיש תשומת לב ~נוספת~ שנייה לפני הרשיון- כשעוד אפשר לנצל את המורה וללמוד משהו נוסף על הנהיגה-מעבר לחוקים היבשים של עקיפה\חנייה\איתות וסטייה\נתיבים\אורות וכו. על אילו "חוכמות נהיגה" נוספות אפשר לעבור חוץ ממה שנלמד בתיאוריה. תודה מראש, ונסיעה בטוחה בכבישים, ענ
.
קודם כל אני מברכת על הפורום.קראתי פה מספר פעמים וזו ההודעה הראשונה בפורום..אז יופי לכולם