"המכשף"

Hermione66

New member
../images/Emo73.gif"המכשף"../images/Emo73.gif

אז ככה.. זאת HILARY66 זוכרים אותי? התחלתי את "משפחת אור",אבל אז הייתה בעיה והכל נמחק לי. עכשיו אני מתחילה סיפור חדש. אני אכתוב את העלילה ואת הדמויות,ורק אז אתחיל את הסיפור עצמו (אל תדאגו,זה יהיה היום =) ).

Hermione66

New member
../images/Emo73.gifהעלילה../images/Emo73.gif

ריאנה האנס (26) היא דוגמנית-על מצליחה בפליסנטוויאב (המבין יבין). ריאנה היא אם חד-הורית לאליסיה וקייטי התאומות (15),ומישל (4). אליסיה וקייטי נולדו בעקבות רומן של ריאנה עם הזמר ג'ון מונה,ומישל בעקבות רומן עם ארנולד וורטון.(סתם המצאתי שמות,אל תשימו לב חח). הכל יפה ומושלם עד שיום אחד צלם פפארצי (אידיוטי) החליט "לחשוף" כמה פרטים מהבית. הוא צילם כמה מריבות של אליסיה עם מישל הקטנה,בגלל שלא נתנה לה לראות "ריאליטי דו"ם". הוא צילם את אליסיה וקייטי מתחבקות מרוב פחד בגלל שהסתכלו סרט אימה, ובקיצור,צילם כמה תמונות לא נעימות,כולל את ריאנה משתזפת בעירום (איזה *^%##$$%$@%^^%^^&$^!). אליסיה שונאת בדם שני אנשים:את מישל,אחותה למחצה,ורייצ'ל (15),ה"מתלהבנית" של הכיתה שלה. אליסיה ורייצ'ל הן כמו חתול ועכבר (או ליתר דיוק,טום וג'רי,כשאליסיה כמובן ג'רי,כי היא תמיד מצליחה לדפוק את רייצ'ל). קייטי היא אחת החברות הכי טובות של אליסיה,בנוסף לזה שהיא אחותה. קייטי היא לא חנונית,אבל הציונים שלה נעים בין 85-100. ברוב המקרים אליסיה מעתיקה מקייטי שיעורים,ורק כשקייטי מאיימת עליה שהיא תמחק את כל תיקיית סרטוני "ארץ נהדרת" של כל העונות של אליסיה,אז אליסיה לומדת עם קייטי למבחנים. ומה יש לספר על מישל? סתם ילדה חמודה שמעצבנת את אליסיה,ורק קייטי וריאנה אוהבות אותה. אבל לא הכל וורוד ויפה...

Hermione66

New member
האמא-ריאנה האנס.

ריאנה האנס (26) היא דוגמנית-על שנבחרה לככב בכמעט כל הקמפיינים שיש בפליסנטוויאב. אם חד-הורית ל-3 בנות:אליסיה וקייטי (15),מישל (4). צלמי הפפראצי נדבקים אליה לכל מקום: שופינג, בריכות, מסיבות, ואפילו מצלמים תמונות מהבית! ריאנה גם שחקנית,היא שיחקה ב:"רבלדה הגירסא האמריקאית","ליילה","מאחורי הירח" ובעוד כמה סידרות וטלנלובלות,וכמעט בכולם היא שיחקה תפקיד ראשי. ריאנה גם שיחקה בהמון סרטים, והיא כוכבת מגיל 12,וגם ניסתה להיות זמרת,והיא עדיין מנסה. הכל יופי אצלה, עד שמגיע גבר ומשנה את חייה. *תמונה בקישור*

Hermione66

New member
אליסיה האנס..

אליסיה האנס בת 15. יש לה תאומה בשם קייטי. הציונים של אליסיה נעים בין 50-90. אליסיה היא מלכת הכיתה (דההה!!) ויש מישהי שמנסה להיות כמוה-רייצ'ל הונדסון. אליסיה ורייצ'ל הן כמו טום וג'רי,אליסיה היא ג'רי,תמיד דופקת את רייצקל ורייצ'ל היא טום,הנדפקת. רייצ'ל תמיד מנסה לעצבן את אליסיה,ולפעמים זה יוצא לה,אבל בסוף היא מתחרטת על זה. אליסיה רוצה להיות זמרת,אבל כבר בגיל 8 היא הצטלמה לסרטים,וריאנה (אמא שלה) רוצה שהיא תמשיך בקריירת הסרטים. אליסיה גם דיגמנה לכמה קמפיינים. *תמונה בקישור*

Hermione66

New member
התאומה השנייה-קייטי האנס.

קייטי האנס בת 15. יש לה תאומה בשם אליסיה. קייטי היא לא "חנונית",אבל הציונים שלה נעים בין 85-100. קייטי היא החברה הכי טובה של אליסיה,בנוסף לזה היא אחותה. היא אוהבת את מישל,ובזמנים שאליסיה מתעצבנת של מישל,קייטי יוצאת להגנתה. קייטי היא הסגנית של אליסיה (ואליסיה מלכת הכיתה). קייטי תמיד מוצאת זמן לבלות, ללכת למסיבות,לשמוע מוזיקה,לראות סרטים,להשתעמם (בעיקר),ולהתאהב
. גם עליה משפיעים צלמי הפפארצים הנדחפים לכל מקום אפשרי. *תמונה בקישור*

Hermione66

New member
התינוקת-מישל האנס.

מישל האנס בת 4. היא המעצבנת העיקרית של אליסיה בבית. (מה עוד אני יכולה לספר עליה?! תינוקת היא תינוקת). *תמונה בקישור*

למעלה