היום ב-
אנשים

Jagged chaos

New member
Jagged Chaos

שילוב שמות של שני אלבומים....Jagged little pill אלאניס מוריסט Chaos של סקס פיסטולס... חתימה - תאוריה מגניבה של סרט מגניב...dazed and confused שמישהי בלי קשר מעלה תאוריה שכל עשור שני גרוע... במילים שלה "the 50's was boring the 60's ROCK and the 70's oh my god they obviouslly suck.... maybe next decade will be more radical...i guess we'll be in our 20's....it can't get any wrose..."

וואי, זה ארוך

The legendary dude, הממ, פעם הייתי מכור למילה dude, כאילו, בטירוף, עד שפעם אחת פלטתי אותה על איזה מורה ואז היא העיפה אותי, אז שאלתי אותה אבל מה עשיתי? זו מילה אגדתית! והיא אמרה 'כאן זה שיעור אנגלית!', ואז אמרתי את זה באנגלית, ומאז זה נהיה לג'נדרי דוד, ואז תירגמתי את זה לעברית והחבוב האגדי זהו הכינוי שלי בICQ. חתימה, פפף, I'm not afraid to die I'm afraid to be alive without being aware of it EpicA - Sensorium |ציטוט מהשיר הנ"ל| סימון, ילד, עכשיו - הסולנית הכוסית של אפיקה, סימון, אני רוצה שהיא תעשה לי ילד. מנהל פורום פאוור מטאל - רק פה 760 דרקונים מאוננים בספירלה! מנהל פורום אינפקציה - כי רק ב1313 - ככה מפנקים פורום מטאליקה 455 - NO REMORSE BABY! פורום גאנז אנד רוזס - גם לי היו 1565 תקריות עם ספגטי *הפורום העיקריים שאני בהם*

Dead Scene

New member
השם והחתימה../images/Emo108.gif

התכוונתי לקרוא לעצמי Irony is a dead scene שזה פרויקט של מייק פאטון עם Dillinger Escape Plan, אבל זה היה ארוך מדי אז קצרתי. החתימה שלי זה מתוך מופע סטנדאפ של ביל היקס ז"ל. כמו שכתוב באנימה של Tool : "Another dead hero"

dafi daf

New member
../images/Emo80.gif

הכינוי הוא כשרק נרשמתי לתפוז לפני שלוש שנים,חברה שלי הייתה קוראת לי ככה
והחתימה, החלק הראשון הוא בגלל שלי ולחברה הכי טובה שלי היה איזה קטע עם אדון שוקו,ואני ממש אוהבת אייס קפה. והחלק השניה הוא ציטוט מהשיר "Somewhere over the rainbow" מהקוסם מארץ-עוץ.

ככה בלי בושה לגנוב לי תרעיון?../images/Emo7.gif

סתם סתם זה בסדר:) לא ממש דרוש הסבר לשלי אבל בכל זאת: שנרשמתי לא היה לי כוח לחשוב על כינוי מיוחד וככה אח שלי כל הזמן קרא לי אבל מאז הספקתי לריב איתו וגם נמאס לי מהכינויי הזה שהוא כינויי למרוקאית כבדה בת 40+ וניסיתי להחליף אותו לפני שבוע אבל זה לא מצליח לשלוח לי מייל מאשר. טוב נו ממילא התרגלתי אליו... ובקשה- לא לקרוא לי אסתריקה או אסתר, רק אתי:)

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

הכינוי הוא מהסרט/הסדרה "ביוואס ובטהאד" קורנהוליו, הוא הדמות שאליה הופך ביווס כאשר הוא אוכל יותר מדי סוכר.. הוא הופך להיפראקטיבי, שם את החולצה על הראש ומתחיל להשתגע ולהגיד "איי אם קורנהוליו, איי ניד טי,פי פור מיי באנגהול"><

I am Cornholio

New member
החתימה... הומממ...

I am Cornholio, I need TP for my bunghole! קורנהוליו בן, אבל אני בת.. הציטוט שכתבתי בהודעה למעלה... ולפעמים אנשים פונים אליי כזכר, אז...
-------------------------------------------------------------- גם אני עוברת לצד האחר 896 פעמים ביום - פורום רד הוט צ'ילי פפרס!! בואו איך שאתם לפורום נירוונה - כי אצלנו, רוחו של קורט קוביין חיה לנצח! - 478 אבא לא שם לב, לעובדה שלאמא לא היה אכפת - פורום פרל ג'אם - כי אדי וודר וכריס קורנל זה מוי כיף!!! - 1590 הפורומים שבהם אני כותבת... -------------------------------------------------------------- Make a move and the bunny gets it ציטוט מאחד הסרטים האהובים עליי, ובכלל משפט שגרם לי לצחוק במשך 2 הדקות הבאות שלו... "קון אייר"
ניקולס קייג'

brass monkey

New member
את יודעת שבגמרא כתוב הרבה

מאוד דברים שאנחנו הפכנו למגעילים וקללות, למרות שלמעשה אף אחד לא ציפה שזה יהפך לקללות... למשל בגמרא כתוב זונה... אבל מכיוון שבימינו זה הפך לקללה, אז לא תשמעי אותי אומר את זה למשהו - או סתם ברחוב- אלא אם כן יש סיבה... למשל שאלה הלכתית או משהו כזה (כן יש שאלות הלכתיות בנושא, דוגמא לאחת שעלתה לי לראש: האם לכהן מותר להינשא לזונה) וחוץ מזה גם הרבה דברים השתנו בי לאחרונה... אני עובר כמה דברים מאוד קשים...
אבל הכל לטובה....או כמו שכתוב בתהילים: "אשרי הגבר אשר תיסרנו קה ומתורתך תלמדנו"

brass monkey

New member
אתם לא יודעים אנגלית?

קוף - פליז brass monkey בקצרה:
טוב האמת... היה לי את הכינוי foo על הפו פייטרס כי זה היה כינוי גיאוני (וגם הפו פייטרס זה על שם כדורי אש שנורו במלחמת ווייטנם - שלא ידעו מה הם... אז עוד יותר מגניב- כי מי שלא ידע ויכיר את הפו פייטרס אני אומר לו שזה על הכדורים האלה
) אח"כ נמאס לי שאמרו לי שזה כינוי דבילי אז החלפתי ל fuse כי בדיוק שמעתי את השיר metallica - fight fire with fire ואמרתי לעצמי שאני גם אוהב אלקטרוניקה אז זה טוב... אח"כ הגעתי לתפוז, והם אמרו שכינוי בעל 4 אותיות לא טוב להם, או שהכינוי תפוס...אז חשבתי מה יהיה הכינוי שלי... עלו לי המון המון רעיונות גיאוניים, אבל אף אחד לא היה טוב בשבילי מספיק.... ואז ----
ברשימת השירים שלי קפץ לו השיר brass monkey של הbeasti boys (השיר היחיד שיש לי שלהם- והוא בכלל לא מלא...סתם הגיע למחשב שלי אין לי שמץ איך) שמאז ומעולם הצחיק אותי מאוד... אז אמרתי "לעזאזל עם המקוריות, בכל מקרה אף אחד לא מכיר את השיר...וגם זה כינוי מצחיק" ובאמת אף אחד לא קרא לעצמו ככה
חפירה אבל זה הסיפור...

brass monkey

New member
פו? נה...בראס מנקי לוקח!

זה הכיונוי הכי שווה שיש!! אני מרוצה... זהו הגעתי למעיין הרגשת סיפוק עצמי ששום דבר לא יגרום לי לצאת מזה... תראו את החיוך:

למעלה