הו-יא!

../images/Emo72.gif../images/Emo60.gif הו-יא!

סופסוף הופעה עובדת לי בבארבי! הסתיימה ההופעה ב"בארבי". 22 ביוני | 23:01 מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪7200 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪14640,ו 1179מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪2160 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %44, מדד הגיבוש עלה ב %50 הו-יא

../images/Emo72.gif../images/Emo60.gif אמממ בסביבות ה100

אלף..אולי יותר... חיכיתי די הרבה עד הבארבי האמת...

קרעקרע

New member
את יכולה לעשות הופעות בזאפה

אם באו לך להופעה הזאת 1000 ואנשים, ואני לא חושבת שאת צריכה יחסיי ציבור... יבואו לבד, למה סתם לבזבז כסף...

כל כך הו-יא!

מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪7200 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪14640,ו 487מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪2160 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %50, מדד הגיבוש עלה ב %50 (עם בסביבות ה5000 מעריצים.) (נו, אני רק מאושרת שלא יצאתי עם הפסד:p)

קרעקרע

New member
ייאאיי

מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪7200 בחרת שלא להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪16800,ו 403מעריצים! התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %50, מדד הגיבוש עלה ב %50 מחר אני עושה אחד בבארבי ואחד בזאפה...

DoronPr

New member
שעתיים.

אך שימי לב כי שעות החזרה משתנות מהופעה להופעה, וכדאי להזהר עם מדד החזרות.

קרעקרע

New member
אני עושה את זה בדרך מסויימת

לא עבר לבארבי עד שלא ראיתי שלפאב השכונתי באו מעל 200, ואני לא אעשה בזאפה עד שאני לא אראה שלבארבי באו יותר מ500 ומכיוון שבכל הופעה זה עולה ואני גם מעלה מעריצים תוכדי אני מניחה שאם היום יש לי הופעה בבארבי ואחריי זה בזאפה שניהם יהיו מלאות!

קרעקרע

New member
וחוץ מזה בבארבי

עשיתי ב120 שקל ובאו 400 ומשהו אנשים בזאפה אני אמכור כרטיס ב40 שקל ואז יבואו יותר ובהרבה... וחישוב פשוט הראה לי שאם אני עושה בזאפה הופעה ב40 שקל אני מרוויחה יותר מהופעה בבארבי ב120 שקל. בכל מקרה אני אספר אחריי ההופעה איך היה.

עוד איך הו-יא!!! =)

ירדה אבן מליבי... מקום ההופעה מכיל 200 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 120 עלות ההשכרה הינה ₪7200 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪14640,ו 357מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪2160 בנוסף לעלות השכרת המקום. התפוסה באולם היתה מלאה. בעקבות הופעה זו מדד האנרגיה שלך עלה ב %50, מדד הגיבוש עלה ב %50 והיה לי רק 4108 מעריצים לפני זה!!!! מה שאומר-אל תפחדו..תנסו =)

DoronPr

New member
אכן.

"רק מי שלוקח סיכון והולך רחוק, מגלה עד כמה רחוק הוא יכול להגיע"- אלברט אינשטין.

למעלה