cnima

New member
שלום (ספיידרמן)!

מה נשמע? אם פספסתי את 3 הפרקים האחרונים, יש מקום בהם אני אוכל לראות אותם? שאלתי את זה מקודם ומשום מה אני לא מוצא את ההודעה. אם צריך אני יותר מאשמח אם תשלחו לי מסר. תודה רבה!! (או מה מספר הפרקים ששודרו? כי פה רשום, למשל, 173, אבל כמה פרקים באמת כבר היו העונה?).

amit120

New member
כנסו שנייה .... דחוף !

דבר ראשון ... שלום אני חדשה פה ( = קיצר מה שרציתי לשאול אותכם D : תגידו אתם יודעים מה יהיה עם סיגי ?! כאילו אם היא חיה או שלא ? O =

ShahaRrRrRr

New member
מה הולך להיות בעתיד הסידרה ../images/Emo58.gif

היי חברססס ..(אני חדש כאן) מדי פעם אני מציץ בפורום אבל עדיין לא יצא לי לכתוב כאן. יש לי חבר שמשחק ב"האלופה", כניצב (לא משהו רציני, אלה שיושבים במקסימוס בדרך ככל, וכל השחקנים האלה שצצים מדי פעם לתפקיד חד פעמי) בכל אופן הוא היה מוזמן כאורח בחתונה של דורי ומילי .. הם הולכים להתחתן :) ותום יראה שם את סיגי בשימלה (הוא מדמיין אותה), וגם דורי הולך לראות אותה (רשגות מצפון).

הדרוללה

New member
אז ככה..

אתה יכול להזמין תמיד בהוט V.O.D את כל הפרקים שבא לך לראות (וזה חינם!)ו173 זה סה"כ הפרקים של הסדרה לא של העונה .. וגם בהוט V.O.D מס' הפרק מופיעה ככה (173,172) וככה אלה.. מקווה שעזרתי... ( עניתי לך בכלל על מה ששאלת?)

ברוכה הבאה../images/Emo9.gifובקשר לשאלה../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אמרו שהיא תחזור כמלאך וכנראה רק תום יוכל לראות אותה.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif נכוןן ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif זה היה כתוב ברייטינג ו

והיו גם כמה תמונות של תום, סיגי בשמלה, דורי ומילי יושבים בבית של דורי שהכל מקושט לחתונהה !!!!!!!!!

Chita93

New member
בVOD תמצא!

בVOD יש את כל הפרקים של העונה השניה והראשונה אם אתה לא יודע להיכנס תגיד לי@!

Black Jane

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

נה נה נה ספויילרים בשנייה יה יה! [מה עובר עלי?
!!]

ט ל ו ש1

New member
זה לא ספוילר..אבל סתם נראה לי

שדורי יתמכר להימורים..גם לכם נראה?

למעלה