שלום לכולם!

• פותח הנושא RTS1
  • פורסם בתאריך

RTS1

New member
../images/Emo72.gif שלום לכולם!

שמי הדר :) לא ממש כותבת בתפוז (עדיין) אבל שאלה לי - יש מקום כלשהוא בו ניתן לקנות חבילת מארז של כמה דיסקים של פינק פלויד, ובמחיר שלא יפיל לי את הלסת לריצפה? תודה (וברוכים הבאים? ;) )

tulle music

New member
לא נראה לי

שאפשר לקנות חבילת מארז!! פשוט מאוד תקני רק את הדיסקים המועדפים שלך... לכי תדעי איזה דיסקים היתקעו לך במארז, אם לא תואהבי אותם?

One Echoe

New member
שלום הדר ../images/Emo13.gif

קודם כל לא נראה לי שהמארז הזה קיים, אבל אני לא ממליץ עליו גם אם הוא כן קיים... תקני דיסק, תחרשי אותו, כל אלבום והתקופה שלו... לדעתי עדיף לקנות אלבום, לבחון אותו, להנות ממנו. ולאחר מכן לקנות עוד אחד ולעשות אותו דבר. ככה אני עושה בכל אופן, וזו ההמלצה שלי :]

One Echoe

New member
וכמובן שבאותו הקשר,

בין דיסק לדיסק נראה לי שתצליחי לחסוך סכום כסף נוסף שמספיק לקניית אלבום נוסף.

RTS1

New member
את רוב הדיסקים אני כבר מכירה :)

כשזה מגיע למצב שאני שומעת מדי יום את האלבומים הללו (דיסקים שהלוו לי, mp3 וכד') אבל אין לי אותם כמו שצריך, מקוריים... בושה ממש ;) לכן חשבתי במקום לקנות כל שבועיים\חודש אלבום אחר (לא שאין כסף, אבל גם אין כסף עודף) אפשר לקנות חבילה שאולי (בתקווה) תעלה פחות.

בינג

New member
הכי טוב באילת

יש שם מחירים...ממש 50\%.....בטאואר דיסקים של פלויד עולים 90 שקל. =\ יואו אתמול בהופעת קאוורים היה את כל הדיסקים ב-60 ש"ח אם אני לא טועה ואת הידוידים של הפלויד [החומה, פומפיי ומייקינג אוף דארק סייד] כל אחד ב-60 ש"ח ולא קניתי את פומפיי :(( מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו במחיר טוב כזה?

tulle music

New member
אני בטוח... אבל זה אולי יתכן..

שהיתקשרתי להזמין כרטיסים להופעת קאוורים אמרו לי שנגמרו הכרטיסים ושתיהיה עוד הופעת קאוורים של פינק פלויד בסוף החודש הזה ויכול להיות ששם תוכל למצוא את הדיוידי פומפיי של פינק פלויד, עכשיו השאלה אם תוכל להיכנס לקנות אותו גם אם לא תיהיה מעוניין להיכנס למופע עצמו..

NIR Y

New member
מי שמכר את ההופעות והדיסקים היה

האוזן השלישית. ככה שאפשר לקנות בכל חנות שלה במחירים כאלה.

בינג

New member
מממם...יכול להיות...אם זאת תהיה

הופעה שונה אולי אני אלך שוב.. תודה על המידע

holo

New member
תשובה ושאלה

אני יודע שאבא שלי קנה את הדיוידי בבלוקבאסטר ב 90 שקל נראה לי, וזה סביר לדיוידי.. ושאלה באילו עוד חנויות אפשר לקנות אלבומים במחיר זול יותר מטאוור ואיפה יש אותן?

FloyDviR

New member
...

קודם כל, המקום היחידי שיש שם אלבומים בזול זה רק באילת... המחירים שם מצוינים! כי מה לעשות, בכל הארץ המחירים לרוב די דומים... אבל הבנתי מאנשים פה בפורום שיש בירושלים חנות שנקראת 'התו השמיני' ושם יש גם אלבומים במחירים זולים... (פינק פלויד ב55 שקל...החומה ב80... משו כזה)

One Echoe

New member
בידיוק...

התו השמיני זו החנות... אני מת להיות שם. האלבומים שם שמעתי ממש זולים... ובצוותא ביום חמישי לא נראה לי שמכרו בכזה זול... האוזן השלישית לא חנות כזאת זולה...יותר זולה מהטאוור אבל לא כ"כ זולה...

pink floydror

New member
מנסיון, מקום מומלץ התו השמיני

חנות קטנה יחסית אבל עם הכלל ... מוכרים שמבינים הכל על הכל במוזיקה..

למעלה