חדשים

GOLDBRG

New member
טוב שמעו../images/Emo13.gif

אני חושב שב-TNA מפיקים את המקסימום מהמתאבקים שם והם עדיין פחות מהרמה של ה-WWE... ב-WWE מגבילים את היכולת של המתאבקים שלהם על מנת למנוע פציעות מיותרות...- דבר שאני חושב שהוא מאוד מאוד מאוד מאוד מעצבן... ואני חושב שמה שיכול לפתור את הבעיות של ה-WWE זה לתת למתאבקים ב-WWE למצות את היכולת שלהם בלי להגביל אותם... למשל פול לונדון- אם הייתם רואים קרבות שלו ב-TNA ( ראיתי קרב שלו נגד סייבין- והוא היה מ-ד-ה-י-ם ) שם היו נותנים לו להראות מה הוא יודעע- הוא עשה כ"כ הרבה תרגילים והתעופפויותשעכשיו הוא לא עושה בכלל... לדוגמא- 4 מתאבקים רבו ביניהם מחוץ לזירה ( לא ב-TNA וגם לא ב-WWE ) ואז הוא עשה עליהם שוטינג סטאר פרסס מסולם שהיה בזירה ( זה היה מדהים- הוא שם בשורה כיסא, שולחן, שולחן שעליו פח ואחרי זה סולם קיפץ ביניהם עד שהגיע לסולם ובלי לעצור עשה שוטינג סטאר ) בקיצור אני מסכים שזה מעצבן שה-WWE מגבילים את המתאבקים שלהם אבל אתם חייבים להודות המתאבקים של ה-WWE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> של TNA ואם ה-WWE היו נותנים למתאבקים שלהם למצות את עצמם ה-WWE היו יוצרים היאבקות מעולה

Rock n Sock

New member
תראה

נכון שרוב המתאבקים בWWE הרבה יותר איכותיים מהTNA. בTNA אין אמנם כריס בנואה, קורט אנגל, אדי גאררו, שון מייקלס, טריפל אייץ', פול לונדון, כריס ג'ריקו וכאלה.. אבל יש להם המון מתאבקים שיותר טובים מחצי רוסטר של WWE. כריסטופר דניאלס, מונטי בראון, כריס סייבן, AJ סטיילס, אלכס שלי, סמואה ג'ו, רייבן, שהם פי 4 יותר טובים ממתאבקים בWWE. תראה מי אלוף בWWE: היידנרייך. מי במיין איבנט של תוכנית הדגל: סניצקי. אלוף עולם: ג'ון סינה. זאת בושה! בTNA תראה לפחות מתאבקים שמגיע להם החגורה שהם מחזיקים בה, למרות המספר המועט של החגורות.

h a r r y4

New member
תגובה לך ולגולדברג (סורי לא יודע שם

לדעתי מגבילים את המתאבקים ב WWE כדי ליצור קרב הגיוני. אם כל הקרב המתאבקים רק יעשו תרגילים אווירים כמו שראיתי ב TNA, זה לא הגיוני. הם נפגעים, אבל ממשיכים לקפץ. הקרבות ב WWE הרבה יותר הגיוניים. אי אפשר לקפץ מתחילת קרב ועד סופו. לגבי האלופים עכשיו ב WWE: נכון, אלה לא האלופים הכי מרשימים שיש. אני מאמין שזה לא ימשך הרבה זמן, אולי אחרי סאמרסלאם נראה כבר אלופים חדשים וטובים. אני חושב שסינה ובטיסטה זה רק שלב ביניים לקראת בנייה של כריסטיאן, אדג' (שיש לו חוזה למי ששכח), אורטון שיחזור מפציעה, JBL, ונקווה שיהיו גם קורט אנגל וכריס בנואה. שלב מעבר אני קורא לתקופת האליפות שלהם. לגבי היידנרייק וסניצקי, אני מסכים. הם גרועים לא מגיע להם המקום, וצריך להעיף אותם. יש ב TNA מתאבקים טובים, אבל אי אפשר לומר שהרוסטר שלהם יותר טוב ממה שיש ב WWE. האמנם הם יותר טובים מכל הסניצקים, אבל זה לא אומר שהרוסטר שלהם יותר טוב. כי גם ב WWE יש מתאבקים שהרבה יותר טובים מהמתאבקים שם.

CKYEN1

New member
אני רוצה לחלוק עליך

סמואה ג'ו אני מחשיב אותו למתאבק ברמות של כריס בנואה וכו' זלזלתי בו בהתחלה אבל אחרי שראיתי את הקרב שלו מול סייבן בנו סרנדר אני כמעט ומארק שלו (לא ראיתי הרבה קרבות שלו אבל הקרב הזה היה ענק) אין על סמבישינרים

CKYEN1

New member
ברור שבנואה > סמואה ג'ו

כי בנואה > כולם! שלטון בנג'מין > קורט אנגל > פול לונדון > סמואה ג'ו

RJT

New member
חחחח... מצחיק שנתת דוגמה של פולון

חמודון מטנא. הקרבות שלו שם נחשבים הכי גרועים בקריירה שלו. גם בעיני עצמו. וגם בעיניי, ואני קובע.

עידן MC1

New member
תגובה

רואים שראית מקסימום שלושה קרבות שלו שם, פול לונדון היה מצויין ב TNA נקודה.

RJT

New member
תאמין לי שלא.

אני מארק של פולונדון, והוא לא היה מצויין בטנא.

עידן MC1

New member
לדעתך הוא לא היה טוב...

לדעתי ולדעת רבים כן. לא יודע איזה קרבות שלו ראית שם, אבל הוא היה טוב מאוד!

RJT

New member
אמרתי שהוא לא היה מצויין

שזה הסטנדרט שלו. הוא היה פחות או יותר כמו שהוא בוו.וו.אי. הוא טוב אפילו מאוד בחלק מהמקרים, אבל לא מצויין, כמו שהוא היה בזירו-וואן, ברא"ה או באי.סי.וו.איי

עידן MC1

New member
לא נכון

פול לונדון היה הרבה יותר טוב ב TNA ממה שהוא ב WWE, ותאמין לי ראיתי קרבות שלו ב WWE, והוא נורא שם, פשוט נורא, לעומת מה שהוא היה ב ROH וב TNA.

RJT

New member
טוב, אין לדיון הזה למה להמשיך לחיות

זה דעה וזהו.

למעלה