../images/Emo71.gif שרשור האמפנדס הגדול ../images/Emo71.gif
מי לא אוהב אמפנדס? איזה סוג של אמפנדס אתם אוהבים? אוהבים את זה מטוגן או אפוי? עם איזה מילוי אתם אוהבים? הידעתם שיש כאלה שמכינים את זה מתוק, במילוי תפוחים? יש לך לכם טיפים לאיך להכין את ה REPULGUE (סגירת הבצק) בצורה מעניננת? יש לכם מתכונים של אמפנדס מפרוביצניות שונות? או שאתם מתעצלים ומעדיפים לקנות מוכן, אם כן איפה כדאי?
מי לא אוהב אמפנדס? איזה סוג של אמפנדס אתם אוהבים? אוהבים את זה מטוגן או אפוי? עם איזה מילוי אתם אוהבים? הידעתם שיש כאלה שמכינים את זה מתוק, במילוי תפוחים? יש לך לכם טיפים לאיך להכין את ה REPULGUE (סגירת הבצק) בצורה מעניננת? יש לכם מתכונים של אמפנדס מפרוביצניות שונות? או שאתם מתעצלים ומעדיפים לקנות מוכן, אם כן איפה כדאי?