שלישי (:)

tal872

New member
../images/Emo71.gifשלישי (:) ../images/Emo97.gif

תספרו מה שעל ליבכם,פורומי האהוב
.

larisa125

New member
אצלי בוטלו שעתיים מתמטיקה D:

חזקרתי הביתה, שיחקתי קצת עם אחי הקטן, אכלתי, הייתי בפט סוסייטי בפייסבוק ועכשיו אני פה
ובארבע אח"הצ אני הולכת לנתח לב של חזיר

tal872

New member
את הולכת למכבי נוער? :-O

רציתי ללכת,אבל לא הסתדר לי.. :-|. תהני בשבילי גם
. וגם לי בוטלו שעתיים מת' באמצע היום. אז למדתי רק 4 שעות היום (2 בהתחלה 2 בסוף) ועוד 2 שהברזתי מהם
.

larisa125

New member
כן ../images/Emo13.gif

היה כיף, במיוחד כשהמורה אמרה: "אל תנסרו את הלב, זה חזיר שתרם את עצמו למדע, תנו לו כבוד" כולם נשפכו מצחוק

supercoconut

New member
לנו יהיה שבוע הבא ../images/Emo6.gif

אז בעצם התוכנית של כולם אותו דבר? גם המדריכה שלך סטודנטית לדבר לא קשור?

noam270

New member
יום מעצבן!../images/Emo69.gif

שעתיים אנגלית, שעברו יחסית בסדר, אבל עדיין... שעתיים אנגלית זה לא ממש תענוג...
באמצע השיעור השני המזגן התחיל לעשות בעיות וכל הכיתה שלנו התמלאה בגז מזגנים, אז המורה אמרה לנו ללכת לחדר מחשבים אבל לא היה מקום, אז ישבנו בחוץ עם השבע יחידות כי המורה שלהם לא הגיעה...
אחר כך הייתה שעה של ספרות, והמורה עשתה הכנה למבחן שיש בשבוע הבא ועל שאלות בגרותיות וזה... המזגן המשיך לסמם אותנו! השעתיים האחרונות היו לשון, וזה תמיד סיוט, אבל הפעם תוסיפו לזה את ההשפעה של הגז מזגנים ואת העובדה שהמורה ללשון החליטה לעשות שיעור כפול ולא להוציא אותנו להפסקה, ותקבלו את הרוע בהתגלמותו!
בשבוע הבא יש לנו שוק הורים, שזה כמו יום הורים וכמו שוק ביחד! קיצור, המורה ללשון הודיעה שחובה לעבור אצלה (sure...) ושהיא תהיה בין שש וחצי בערב עד שבע וחצי-רבע לשמונה, והשוק הורים מתחיל בשש ונגמר בעשר.. ככה שרוב הסיכויים שחצי כיתה לא תבוא אליה, כי כולם באים מאוחר
(ובחלוקה של הכיתות לפי שעות, אנחנו אמורים לבוא בכלל ברבע לשמונה
) מחר יש מבחן במתמטיקה, והמטרה העיקרית שלי בו היא להצליח ואז לעשות למורה נהנהנהנהנה
סתם, אני פשוט חושבת שהיא משערת שאני טיפשה, אז בעיקרון אני מתכננת להוכיח לה שלא...

supercoconut

New member
חע,אחלה יום

שעתיים אנגלית - המורה שלי הבריזה לנו שיעור שני ברציפות! אז יצאנו החוצה ויושבים לנו אנו בכיף. ואז אנחנו רואים את חמש גם יוצאים להם החוצה. אבוי להם! בכיתה שלנו המזגן התקלקל והתחיל לפלוט גז מזגנים במקום אוויר קר ונעים! הגיע לו האב בית. שאל במירס " איפה הכיתה עם הבעיה במזגן? השניה במסדרון או הראשונה?" ואנחנו צעקנו לו "הראשונה! הראשונה!" ואז עברנו מול החלון של הראשונה. התיישבנו בציפיה לראות איך הוא מפריע לשיעור שלהם. ואז המורה קלטה אותנו ואמרה לילדים לסגור את החלון.
אפילו מהשיעור של אחת המורות הגרועות העיפו אותנו חחח! שעה ספרות - לפני זה כולם השתגעו. קיפצו. רקדו לימבו. התחפרנו. אנסו זה את זה. מה לא. ההשפעה של גז המזגנים חחח. שעתיים לשון שהתקצרו לשעה לשון והפסקה - ניסתי להשאר ערה! באמת!

למעלה