שונות בתחום

ריטה1

New member
יכול להיות שיש עוד פעם שבוע גורמה?

היה נדמה לי ששמעתי עכשיו ברדיו פרסומת לשבוע גורמה של מערבי. האם נכון? ומתי? ולמה אני לא רואה פרסום נוסף?

BlackUnicorn

New member
בטח מדובר על שף שמגיע הביתה?

שכחתי לציין שאנחנו לא מעוניינים לבצע את הסדנא בבית, אלא במקום כלשהו (אפשרי בקבוצה עם אנשים אחרים, אפשרי גם לבד).

בקשר לנודד

אפשר להגיע אליו הביתה....יש לו כל מיני רעיונות...ומחירים סבירים,שווה לדבר איתו

lychee

New member
סלט קינואה של לוקאס

שלום לכולם, מצאתי פה התכתבות עניפה מתחילת החודש על סלט הקינואה של "לוקאס", אבל בשום מקום לא הופיע המתכון. מישהו יכול אולי לפרסם אותו או לשלוח לי למייל? תודה רבה!

פ ו ל ק ע

New member
../images/Emo41.gif סלט קינואה של לוקאס ../images/Emo41.gif

סלט קינואה עם עלים, חמוציות ואגוזים של "לוקאס" מבשלים קינואה בסיר ביחס של 1 קינואה ל-1.2 מים. על אש נמוכה מכוסה היטב בערך 20 דקות עד שכל הנוזלים נספגים. מורידים מהאש ומעבירים לקערה להפסקת בישול. מערבבים ומאווררים עם הידיים. לסלט: מערבבים בקערה: כ-2 כפות נענע קצוצה 1 כף פטרוזיליה 1.5 כף כוסברה קצוצה 40 גרם חמוציות קצוצות 1 גבעול סלרי קצוץ דק 40 גרם אגוזי מלך קצוצים 1 כוס קינואה מבושלת 1 כף בצל סגול קצוץ מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל

lychee

New member
../images/Emo13.gifסליחה, רק עכשיו ראיתי שפירסמת

את גדולה! תודב רבה

ננה f

New member
כמו שאמרתי, דומה לחיטה של דברה"י.

עכשיו אחרי שיש לי גם את המרכיבים של הקינואה של לוקאס, זה באמת דומה מאוד לסלט החיטה של דברי הימים. מנה מובחרת, מעט חמצמצה, חיטה מבושלת טובה מאוד ו... במקום החמוציות מישמש מיובש קצוץ, שהיה קשה מאוד לזיהוי בתחילה (אבל ניחשתי לבד...
כמו גדולה) והעניק טעם חמצמץ-מתוק , וגם זה שטלי ענבל הכניסה דג ים נא ושידרגה את העסק מאוד.סך כל הטעם של המנה עדין מאוד ומראה כשרון רב. תיאור המנה בביקורת:"לקחתי לראשונה סלט ים אדמה עם חיטה תפוחה אגוזים קוביות דג ים נא בלימון (והיה בפנים גם מישמש מיובש, מושרה וקצוץ לפיסות קטנטנות שהקשה על זיהויו) ובצל סגול דקדק גם. הסלט הזה היה משגע. והמנה הראשונה שממש אהבתי שם."

smartblonda

New member
ננה ../images/Emo13.gif נשמע טוב עד שהגעת לקטע

של הדג הנע
. ממש לא מתחברת ,לשילוב הספציפי הזה ,מאחר וגם אני וגם בן זוגי לחיים,לא אוהבים מאכלים שהם רייר.

smartblonda

New member
פולקע../images/Emo140.gifסלט הקינואה של לוקאס..

היה מאוד אבל מאוד טעים והתענגתי על כל ביס וביס
ועכשיו את מעלה את המתכון ,שבהחלט יכנס לתפריט היומיומי שלנו בבית
. נשמע קל להכנה ואולי ,אפילו אני שאין לי דריסת רגל במטבח בעינייני בישולים(לא מתחברת וגם יש לי את השף הפרטי שלי בבית
)אנסה להכינו. אז שוב תודה

lychee

New member
עדיין בעניין סלט הקינואה

היי פולקע, לא רוצה לנדנד, אבל אני ממתינה למתכון. תפרסמי כשתתפני? תודה!

ננה f

New member
../images/Emo32.gifתגידו, אתם מכירים את האיש הזה?

פרהיסטוריה... איזה בלוג אח... הנה

למעלה