בראין יפה תמיד והשאר? ג'ון רצוי במכנסים (המבינים יבינו) ורוג'ר? איך שירצה...רק לא כ"כ שמן..
K ketas New member 8/6/07 #12 בראין יפה תמיד ../images/Emo99.gif והשאר? ג'ון רצוי במכנסים (המבינים יבינו) ורוג'ר? איך שירצה...רק לא כ"כ שמן..
בראין יפה תמיד ../images/Emo99.gif והשאר? ג'ון רצוי במכנסים (המבינים יבינו) ורוג'ר? איך שירצה...רק לא כ"כ שמן..
ר רינגו סטארית New member 10/6/07 #34 בריאן באמת יפה תמיד../images/Emo99.gif ועם דיקי אפשר להתפשר על בוקסר צהבהב.
K ketas New member 8/6/07 #11 זאת שאלה בכלל? דורשת את הפרדי שלי במראה הערפדי. עם גלימות, תחרה, נעלי עקב, ויניל, לק שחור, שיער ארוך... תודה בבקשה סליחה לבריאות.
זאת שאלה בכלל? דורשת את הפרדי שלי במראה הערפדי. עם גלימות, תחרה, נעלי עקב, ויניל, לק שחור, שיער ארוך... תודה בבקשה סליחה לבריאות.
I I n n u e n d o New member 8/6/07 #14 בטח עם השפם עם השיער הארוך הוא נראה כמו מישהי מהמושב שלי שלא אוהבת לגזור קצוות מפוצלים
G Great Pretender New member 8/6/07 #21 אוו מיי. זה יצא כאילו אני גזענית או משהו. התכוונתי לזה שהוא הזכר - הנקבתי היחידי שאני מסוגלת לאהוב. למרות שגם זה נשמע גזעני. |פצוע|
אוו מיי. זה יצא כאילו אני גזענית או משהו. התכוונתי לזה שהוא הזכר - הנקבתי היחידי שאני מסוגלת לאהוב. למרות שגם זה נשמע גזעני. |פצוע|
H Hikary New member 8/6/07 #15 שיער ארוך..חח באיזו הופעה בשיר בוהמיאן ראפסודי(הקליפ הראשון שלהם שראיתי P: ) חשבתי שזו בת XD אז אבא שלי אמר לי שזה גבר,והוא מת מאיידס:\
שיער ארוך..חח באיזו הופעה בשיר בוהמיאן ראפסודי(הקליפ הראשון שלהם שראיתי P: ) חשבתי שזו בת XD אז אבא שלי אמר לי שזה גבר,והוא מת מאיידס:\
S shiratel New member 10/6/07 #32 כככהההההה (בלי שפם שיער ארוך)../images/Emo99.gif איזה יפה הוא פה כוסעמקקק השיער ארוך קצת הזוי, אבל בסדר. איך שהוא נראה כשהוא מנגן בפסנתר בSTL זה אידאלי ! כפרעליו... May God bless his soul...
כככהההההה (בלי שפם שיער ארוך)../images/Emo99.gif איזה יפה הוא פה כוסעמקקק השיער ארוך קצת הזוי, אבל בסדר. איך שהוא נראה כשהוא מנגן בפסנתר בSTL זה אידאלי ! כפרעליו... May God bless his soul...