../images/Emo71.gif ../images/Emo168.gif שיעור גיטרה מוזר.
אז, קודם כל, ברכות על זה ששרדנו עוד שבוע אחד בחיי הטינאייג'רס המסובכים שלנו!. ועכשיו, עלי[
]. אז, היום היה לי שעתיים ראשונות בבי"ס תקשורת. דיברנו על הסרט "הציפורים" של היצקוק המוזר הזה. אח"כ ישבנו בקבוצות של מי שעושה את הסצינות מתח ביחד, ודיברנו והמורה שלנו עברה בינינו ועזרה לנו בשאלותינו. כמובן שהיא אמרה שהרעיון שלי ושל חברה שלי מעולה
. אני אראה אותופה לאחר שנסיים לצלם אותו! [מתרגשת!!!]. אז, היה לנו שיעור אגנלית משעמם כזה, ואח"כ היה לי שיעור חינוך ואנשים שאלו שאלות למבחן שלנו מחר במדעים. אח"כ היה מתמטיקה, המורה שלנו מוזרה ומשוגעת, באמת! היא אמרה שהיא לא תעשה בוחן, ואז איזה ילדה מפגרת באה אליה ואמרה לי שהיא למדה ושהיא תעשה את הבוחן. אז היא עשתה [
]. ואז מיליון ואחת ילדים באו אליה לשאול שאלות באמצע הבוחן. היא התרגזה שאנחנו לא יודעים כלום ואמרה לנו לעצור ובדקה את זה איתנו בכיתה. ואז היא אמרה שמי שרוצה שייתן לה את הבוחן שלו ושהיא תבדוק לו אותו, למרות שהיא כבר בדקה על הלוח בכיתה. מוזר!!!! אח"כ היה ספרות, יש לי ספר בספרות לעשות עליו את העבודה, יופי היי[ציניות]. והיא שחחרה אותנו יותר מוקדם. רציתי הביתה, לקחתי את הגיטרה שלי ואת המחברת תווים, כי שחכתי
. אז רציתי למרכז למוזיקה, הגעתי באיחור של חמש דקות, אבל למזלי היא הגיעה רק חמש דקות אחרי, חח XD. ומאז, אני צריכה לזכור לקחת את המחברת תווים, ולסוע ישר לשיעור ולא צריך גיטרה. [אני מסיימת ללמוד בעשרים לשתיים, השיעור בשתיים, יש נסיעה באוטובוס, והליכה מהתחנת אוטובוס למרכז הנגינה.] אחרי זה, הלכתי ללין ללמוד למדעים, למדנו, ואני יודעת את החומר די טוב. מחר יש לי את המחבן הענקי במדעים ויכול להיות שכם בוחן בלשון. תאחלו לי בהצלחה למבחן במדעים
, וגם לבוחן בלשון
. חח XD לילה טוב! סורי על החפירווווווות. יובל.