$#% &$#@@

$#% &$#@@../images/Emo70.gif

מי שמכיר אותי, גם וירטואלית (כמו גטי למשל) יודע שמאוד קשה להוציא אותי מהכלים. אני בעלת לחץ דם נמוך ומתחממת לעיתים נדירות בלבד ורק במקרים סופר קיצוניים. היום זה קרה, ודווקא הודות ל"קולגה", מלצרית כמוכם וכמוני, שכנראה תודעת השירות שלה לא הכי מפותחת. הסיפור כלדהלן: ישבתי בבית קפה והזמנתי ארוחה עסקית שהייתה מצויינת. במשך כל הארוחה התענגנו ודיברנו על כמה המקום הזה השתפר וכמה נחמד לשבת כאן וכמה האוכל טעים ועסקית אחת מספיקה לשתיים (שבמקרה לחוצות בכסף - סטודנטיות...). העסקית לא כללה קינוח, אבל בתפריט העסקיות נכתב על אפשרות להזמין "קפה ומאפה" במחיר סמלי. כשסיימנו לאכול שאלתי את המלצרית בדבר זה, ואין לי שום ספק שהשתמשתי במילים שנכתבו בתפריט - "קפה ומאפה". המלצרית פירטה בפנינו את מגוון העוגות שנכללות בעסקה הזאת, ציינה על חלק שהן לא באות עם תוספת הגלידה ולאחר שבחרנו שאלה איזה קפה אני רוצה. עד כאן - הכל טוב ויפה. כשקיבלנו את החשבון ישר שלפנו כרטיס אשראי, ורק אחרי שהוחזר אלינו שמנו
שחוייבנו גם על העוגה וגם על הקפה, אותו קפה שאמור להיכלל ב"קפה ומאפה". כששאלתי את המלצרית, היא טענה שלא ביקשתי "קפה מאפה" אלא עוגה, ושהעוגות לא נכללות בכך. היות שזכרתי מצויין מה ביקשתי וחברתי הסכימה איתי, הבנתי שהמלצרית פישלה כאן, אבל היות שאני לא לקוחה קשה, על אף שהמנהלת עמדה לידנו ושמעה הכל לא דרשתי החזר אלא אמרתי שבפעמים הבאות אני אדע להגיד 3 פעמים למה אני מתכוונת כדי שיהיה ברור, ומבחינתי הסיפור נגמר. אלא ש - המלצרית באה אחרי, ובמקום להתנצל כמו שציפיתי שתעשה (דבר שהייתי מצפה שתעשה גם אם לדעתה היא צודקת - אחרי הכל המטרה היא שהלקוח יהיה מרוצה ואני לא התעצבנתי, ולא התעקשתי ודרשתי החזר), היא חזרה ואמרה שאני לא בסדר כאן ושלא ביקשתי את המבצע אלא שאלתי מה מגיע לי במסגרת העסקית (כשבעסקית בכלל לא נכללה עוגה, כך שההקשר תמוה). בעקבות הויכוח הזה לקחנו בחזרה את הטיפ, שהתכוונו להשאיר למרות הטעות שעשתה, אבל אחרי שהיא באה אחרי והתעקשה שאני לא בסדר זה ממש היה דורש. היא בתגובה אמרה ש"אני לא צריכה את זה אם זו ההתנהגות שלכן(
)" - אני כמלצרית בחיים לא הייתי מעיזה להגיד דבר כזה גם ללקוח המעצבן ביותר, מה גם ששוב - אני הייתי יכולה לדרוש שיחזירו לי את הכסף הנוסף ששילמתי על הקפה והעוגה ולא דרשתי את זה ואפילו לא הבעתי כעס מיוחד מדי. בדרך החוצה ניגשתי למנהלת וסיפרתי לה מה המלצרית שלה אמרה. לתגובה ממנה לא זכיתי. הם לא יזכו לראות אותי ואת החברים שלי יותר, ואני בטוחה שגם המלצרית יצאה עם טעם רע בפה, אבל באמת שזה לא היה צריך לקרות אם היא הייתה קצת מפעילה את הראש שלה! אני זוכרת המון מקרים שלקוחות חשבו שמגיע להם דברים שלא הגיעו, ואפילו שזו באמת הייתה אשמתם ולא אשמתי אני תמיד הסברתי להם שהייתה כנראה אי הבנה והתנצלתי גם כשלא היה צריך, ובמקרים שהיה נראה שהם כועסים במיוחד שלחתי את האחמ"ש. כאן לא כעסנו במיוחד, אבל היא הצליחה להכעיס אותנו בהתנהגות שלה. מזעזע.

גטי, מישהו?!

אף אחד לא בא להרגיע אותי? או לפחות להגיד מה דעתו על ההתנהגות של זאתי?

get well

New member
מאמי מה את רוצה שאני אגיד..

באסה רצינית ואני אישית לא הייתי משלמת אבל זאת אני..
.. חבל על העצבים שלך תאמיני לי.

אז מה ששתיכן אומרות

זה שאני צודקת ובאמת המלצרית הגזימה וזו אשמתה - נכון? יופי, נרגעתי קצת...

singular

New member
אני מסכים איתך

כל הבכוד על הסובלנות ועל היכולת לא להתפרץ על המלצרית

למעלה