../images/Emo70.gif

שמתי לב שבכל פעם בהודעות שלי שאני רושמת כאן , אני נוטה שלא לעשות את האבחנה בין "חבר לשעבר" ובין "חבר" שלא במודע , עד עכשיו בכל אופן , אני נוטה לטשטש את העובדה הזו זה מעצבן אותי כאילו .. וואט דה פאק , הרגע כתבתי "אף פעם לא הייתי בסיטואציה שבה החבר רב עם הוריו ... הוא כ"כ ילד טוב..." אני חיה בהכחשה רצינית וזה עצוב

omer73

New member
לוקח זמן

את יודעת, אין לנו מנגנון ששניה אחרי שנפרדים כל העבר נמחק, ובשנייה מתרגלים לסטטוס החדש, ככה שזה טבעי, ואני בטוח שבהדרגה העניין הזה ילך וירד.

יום טוב

זכרי את התכונות הטובות והנעימות בחברים הקודמים ותהני מהן. השקיעי הרבה בחבריך החדשים ע"י מעשים טובים. אהבי את עצמך ועסקי בדברים, שאת אוהבת.

לגבי הסיבה שאת לא עושה עדיין את ההבחנה.

לגבי העובדה (כנראה) שבראש שלך אתם עדיין ביחד. את מרגישה שאת עדיין בתוך הקשר. ואני חושבת שאת יכולה מאוד לצמוח אם תנסי לברר למה זה ככה ולא תסתפקי באמירה "תני לעצמך זמן".

אוקיי :)

תקופה ארוכה שאני חוקרת הרבה דברים שקורים בתחומים רבים בחיי בכלל, ובמערכת היחסים בפרט דבר ראשון אני מודעת למה שאני עושה - זה כבר טוב , אבל בגלל העבודה המדהימה שאני עושה עם עצמי , אני כבר איכשהו מכירה בעובדה מסוימת ש... וואלה , אם משהו לא הולך - אז אפשר לנסות בכוח,אפשר דווקא להתאמץ אבל - אם משהו לא הולך בכוח ובמאמץ - אז צריך להרפות אני חושבת שאני במצב דיי טוב אם הגעתי למעמד שבו אני יכולה להבחין מתי הפחד שלי מתפקד בלבד בסיטואציה מסוימת ומתי הסיטואציה מתבססת על שניים שרוקדים טנגו :) אני אכן צריך לעבוד על קטע ההכחשה הזה,ואעשה זאת אבל בעצמי קרן - חיבוק ממני

ס א ט י ן

New member
גם לי זה קורה לפעמים

לפעמים אני גם חולמת שאנחנו עדיין ביחד..או שאנחנו חוזרים.. לאו דווקא כי זה הדבר הטוב לעשות, פשוט כי הגעגועים לפעמים מטשטשים את כל הרע שהיה ומשאירים רק את הטוב... מכירה מכירה... בסדר, הגיוני, אנחנו בסך הכל אנושיים, וכמה שהשכל יגיד לנו לשכוח, ללב כנראה יש כוח יותר חזק.... וגם זה עובר בסופו של דבר, ברגע שאת מצליחה להתאהב מחדש, ואז הלב מפנה מקום למישהו הרבה יותר חשוב:)

למעלה