NEWS

../images/Emo70.gifNEWS../images/Emo70.gif

הדגש|חדשות על אנג'לינה, כתבות וכו' שרשרו לפה

אנג'י בהריון!!!!!!

זהו, זה מתפשט בכל העולם, היום הייתה כתבה בעיתון "ידיעות אחרונות"- היא ובראד בהריון! אומרים שהיא בחודש השני, וראו אותם מאושרים ושמחים מהתוצאות בבית חולים בקליפורניה. לדעתי הפעם לא מדובר בשמועות, ואפילו אומרים שמתחילה להיות בליטה קטנטונת בבטן.. אוחח, אני מאושרת, ילד כזה מושלם יכול לצאת משניהם, איזה יופי
מי שרוצה, הכתבה בידיעות אחרונות, בשער הראשי, בעמוד האחרון. אנג'ויי

אם זה נכון ובאמת הם קיבלו תוצאות

וכל זה... אז שיהיה המון מזלטוב
אני עדיין מחכה לראות את הבטן שלה תופחת חח

Im The Sun

New member
לא יודע...../images/Emo42.gif

היא כולה חודש שני לא נראה לי שהיא כבר עם בטן.

בחודש שני לא רואים עדיין בטן

יכול להיות שהיא ממש טיפה נפוחה, אבל זה ממממשש לא נראה כהריון, אנחנו נחכה שהחודשים יעברו, ונגלה אם זה שוב שמועות, יש לי תחושה שהפעם זה לגמרי רציני, הלוואי!

E

Elektra Natchios

Guest
לא לא לא לא !!!

זה... הכל שמועות, והכל בסדר אין שום הריון, טוב לה עם 2 מאומצים. *נושמת עמוקות*
אסור שזה יקרה.

Im The Sun

New member
מה הקטע../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

למה שלא תביא ילד? כי הגוף שלה ישתנה?

אני בספק אם היא עד כדי כך "רדודה"

ממה שידוע לפחות על אנג'י עד היום היא בסדר עם הגוף שלה ודווקא חושבת שהשינויים שעוברים על הגוף לאורך התקופות שלו זה דבר יפה

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo26.gif

קודם כל - אין שום קשר לגוף שלה, קצת מציק לי שבאמת חשבת שזאת הסיבה, אבל אוקיי, אולי ככה אתה רואה אותי. דבר שני - זה מפריע לי כי סביר להניח שהיא תהפוך להיות כמו כל שאר ה-Hollywood Moms, שחוזרות כל כמה שנים עם סרט גרוע, שלא באמת מכניס כסף, אבל רק מזכיר לעולם שהיא קיימת. ועכשיו אתה תגיד - "אבל זה מה שהיא בחרה" אוקיי, צודק, אני פשוט לא אוהבת את העניין. דבר שלישי - זה סתם משהו אישי -
לא מתה על בראד (ותסלחו לי כל מעריציו). אני לא חושבת שהם מתאימים.

נקווה שהיא באמת תמשיך לעשות

סרטים טובים
תכלס, העיקר שתהיה מאושרת היא עבדה קשה הרבה שנים ולא תמיד היה לה קל אני מניחה, אז מגיע לה ובקשר לבראד, כרגיל זה עניין של טעם
נחכה ונראה איך הקשר יתפתח (למרות שהוא כבר הספיק להתפתח הרבה ומהר חח)

Im The Sun

New member
זאת נראיתה לי הסיבה הכי../images/Emo42.gif

הגיונית, דווקא התפלאתי שאת אמרת את זה אבל לא משנה. וזה בכלל לא קשור שהיא תהפוך להיות כמו כל האמהות מהוליווד, עובדה שיש לה 2 ילדים והיא הוציאה בזמנו ב-2004-2005 4 סרטים. אנג'לינה לא עצלנית בכלל, היא עושה איזה 1000 דברים בו זמנית כולל העבודה האומניטרית שלה. ילד נוסף, זה לא מה שיעצור אותה לדעתי. אם היא תפסיק לעבוד בסרטים אז זה בגלל שכבר נמאס לה, והיא אמרה את זה בעבר. ובראד באמת לא משהו לדעתי אבל נו מילא, עושה אותה מאושרת והוא הצליח לעשות אותי מאושר כשהוא הכניס אותה סוף סוף להריון

חח ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

ומסכימה איתך בקטע של "נמאס" האמת היא, שהיא בעצמה אמרה שהסרטים הם סוג של תרפיה בשבילה ויכול להיות שהיא הגיעה לתקופה שנוח לה להביע את עצמה ולהתמודד עם דברים דרך פעילויות אחרות.. כמו העזרה לאחרים או כמו להיות אמא ולדאוג לעוד 2 אנשים שזקוקים לה ובשבילה הם עולם ומלואו . איזו תשובה דפקתי

Im The Sun

New member
וואו אני לא מאמין שהיא בהריון!../images/Emo42.gif

איזה חדשות טובות, הלוואי והיא כבר תביא ילד זאתי!!

למעלה