MIKE BRANT

brandoz

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifMIKE BRANT

MIKE BRANT.... 16 שנה אחרי שמייק נפטר אני נולדתי ובכל זאת אי אפשר להתעלם מזמר יפיפה עם קול שמצמרר ומרגש כל פעם מחדש... הוא אחד מהזמרים היחידים בעולם שלא משנה התקופה תמיד יעריצו ויסגדו ליופיים ולקולם הנדיר... לעולם ועד יחקק זכרו וקולו בלבי ובלב כל מעריציו... NOFIA ISREAL

brandoz

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifMIKE

mike He was rare singer הוא היה זמר ענק. לצערי, נולדתי הרבה אחרי לכתו, הוא היה אחד הזמרים הכי טובים שאני שמעתי אי פעם, היה לו קול עצום, הוא הגיע לטונים גבוהים במיוחד. אין ספק שהוא היה סטאר, והיום בכלל, היה יכול להיות זמר ענק. זה שהוא התאבד, רק מראה את הצניעות שלו. אני בטוח שהוא יושב שם למעלה, ושר שם עם כל הזמרים הגדולים, כי הוא היה אחד מהם! מייק בראנט - יהי זכרו ברוך! טוני - toni ישראל

brandoz

New member
מייק בראנט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מייק בראנט כול יום שעובר הגעגוע אליך רק הולך וגובר. המחשבות הזכרונות עולים ללא הרף. האהבה והגעגועים שאתה השארת אצלי בלב. לא יפסקו לעולם לא יכבה בלבי הנר. את כל מה שהשארת לנו אני מעביר גם לילדי שאותך נזכור לעד שלך באהבה עופר סרור רחובות עופר סרור ישראל

brandoz

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifלהזכר במייק

כל פעם להזכר במייק ולשמוע את שיריו עושה טוב, חבל שהוא כבר לא איתנו, אבל בלב הוא נשאר לנצח. Reuven Aviv USA Reuven Aviv USA

brandoz

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifmemory

memory זכרונות עולים על הילדות שלי כשאני שומע את השירים של מייק הוא היה ימי התום שלי וההתבגרות תודה תודה תודה בני stav bengamin israel

סימה42

New member
צביקוש כייף ונעים לקרוא את הזכרוונות

של המעריצים מכל רחבי העולם...ושוב תודה על השיתוף.!!!!

מיכל שמ

New member
טוב , אז עכשיו דיברתי עם בני שכתב את ההודעה

חשדתי שאני מכירה אותו ואכן צדקתי

Alvai

New member
איך האתר גורם לנכנסים

אליו להזכר בילדות וברגעי קסם...של פעם...

למעלה