|
כנסו כנסו

shishuaz

New member
|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסו כנסו

בתכנית של אתמול הזדעדעתי מהחוצפה של ההפקה...... גברי לוי טרח לפתוח את התכנית ואמר שהוא מצפה שהקהל יבחר בריקוד הטוב ביותר ולא לפי מי שאוהבים או לפי חברים.... והמנחה, קושניר? (ברח לי השם) הסכים איתו ואמר שבאמת זו היתה הפתעה שאורן סמדג'ה הועף (ראית איך הוא רוקד???) לאחר מס' דק' ביקשו מאיתנו הצופים להצביע עבור הזוג הראשון של הערב, "אם אהבתם אותם ואתם רוצים שישארו תצביעו", אז אני לא מבינה.... אם אתם רוצים שאני אצביע לריקוד הכי טוב תראו לי את כל הריקודים ואז תפתחו את הקווים להצבעות, כמו בכוכב נולד למשל... ואל תבקשו שנצביע אם אנחנו אוהבים את הזוג, זה מגוחך ואבסורדי מה שקורה שם וכל מה שהם רוצים זה רק יותר כסף מהצבעות ולא סתם הם מושכים את ההדחה עד מוצ"ש שתצביעו עוד ושירוויחו עלינו יותר כסף.... אני בעד הצבעה באינטרנט בלבד ללא SMSים מה דעתכם?
 

lavannnn

New member
אורן סמדג'ה דורג במקום השלישי ע"י השופטים,

אז באופן טבעי זו היתה הפתעה שהוא הודח. אני בטוח שהקהל בחר לפי מי שפופולרי ולא לפי איכות הריקוד. אין כאן שום חוצפה. לגבי החלק השני של ההודעה שלך, אני מסכים. קודם צריך להראות את כול הריקודים ורק אחרי זה לפתוח להצבעה ועדיף שהיו מצביעים רק באינטרנט.
 
../images/Emo45.gif קודם צריך להראות את כל הריקודים

זה ממש לא לעניין שעבור הזוג הראשון תהיה לי שעה שלמה לסמס ולזוג האחרון יהיה לי רבע שעה. זה לא פייר
 
איך בדיוק לפי הריקודים?

ההצבעה פתוחה כל השבוע
מצד אחד הם רוצים שנצביע כל השבוע ומצד שני שזה יהיה לפי הריקודים?
.
 

הדר 1992

New member
אורי מגניב,ממתי אתה מנהל של הפורום הזה?

חח לא ידעתי שאתה מנהל גם פה XD
 

הדר 1992

New member
אם ההצבה תהיה כמו סקרים שבאינטרנט,אז...

לא חושבת שהיה כ"כ תקציב לכל הדברים האלה הם מרווחים אלפי שקלייייייםםם מכל ההצבעות האלה אם זה לא יהיה ככה אז לא יהיה תקציב ניראה לי XDD
 
למעלה