ק קשקשה9 New member 17/8/11 #67 למה את בשוק דידוש?היא באמת באמת אוהבת את בן לא? נראה לך??? בשניה היא מכרה את בן ואם צריך היא תמכור גם את אמא שלה בשביל עוד דקה בתכנית,יש יותר נמוך מזה?
למה את בשוק דידוש?היא באמת באמת אוהבת את בן לא? נראה לך??? בשניה היא מכרה את בן ואם צריך היא תמכור גם את אמא שלה בשביל עוד דקה בתכנית,יש יותר נמוך מזה?
D didush100 New member 17/8/11 #75 אני קצת בהלם כרגע מה לה ולגב? היא אמרה שיש להם הכרות מוקדמת או משהו כזה לא?
ק קשקשה9 New member 17/8/11 #98 מה הקשר?העובדה היא שאין לה ולא היה לה מעולם שום רגש לבן אה לא בעצם היה לה רגש של ניצוללללל!
N noaxxx New member 17/8/11 #149 דידוש, מאחלת לך ערב קל, אני רצינית..../images/Emo24.gif נראה לי ששמעת מספיק את ה'אמרנו לך'.... ממליצה לך, כדי להימנע מהלם נוסף, להתחיל להיצמד לעובדות ולא לרחשי הלב. עדיף שתשמרי את הרומנטיקנית שבך למקום אחר, במשחק הזה, כנראה שאין לזה מקום.
דידוש, מאחלת לך ערב קל, אני רצינית..../images/Emo24.gif נראה לי ששמעת מספיק את ה'אמרנו לך'.... ממליצה לך, כדי להימנע מהלם נוסף, להתחיל להיצמד לעובדות ולא לרחשי הלב. עדיף שתשמרי את הרומנטיקנית שבך למקום אחר, במשחק הזה, כנראה שאין לזה מקום.
ט טלומרז New member 17/8/11 #179 אין מה להיות בהלם, זה היה לגמרי צפוי כולנו יודעים שליהי עם בן כדי להישאר בתוכנית, וברגע שנכנס גבר יותר אטרקטיבי היא מחפשת דרך להיפטר ממנו. בקרוב אולי ייפול לך האסימון גם לגבי קרן.
אין מה להיות בהלם, זה היה לגמרי צפוי כולנו יודעים שליהי עם בן כדי להישאר בתוכנית, וברגע שנכנס גבר יותר אטרקטיבי היא מחפשת דרך להיפטר ממנו. בקרוב אולי ייפול לך האסימון גם לגבי קרן.
ט טלומרז New member 17/8/11 #282 נכון, אבל היא בקטע של למצוא גבר לטעמה לדעתי גב גם לא טיפש ללכת איתה. הוא יודע מי זאת ליהי.
K Klayhamn New member 17/8/11 #79 ../images/Emo45.gif חח וענבר עכשיו מנחמת אותה ואומרת "זה יראה אמיתי, זה יראה אמיתי..." "את מבינה שזה נראה הרבה יותר רע שתשארי עם בן למרות שזה לא מתאים לך?" ליהי: "אני מרגישה הבן אדם הכי מגעיל בעולם" לא יאומן...
../images/Emo45.gif חח וענבר עכשיו מנחמת אותה ואומרת "זה יראה אמיתי, זה יראה אמיתי..." "את מבינה שזה נראה הרבה יותר רע שתשארי עם בן למרות שזה לא מתאים לך?" ליהי: "אני מרגישה הבן אדם הכי מגעיל בעולם" לא יאומן...
K Klayhamn New member 17/8/11 #83 עכשיו רק נשאר שהיא תבין מי זו קרן... קודם קרן אמרה לה: "זה משחק חדש... אה... מה משחק, זו תכנית, תכנית.... תכנית חדשה"
עכשיו רק נשאר שהיא תבין מי זו קרן... קודם קרן אמרה לה: "זה משחק חדש... אה... מה משחק, זו תכנית, תכנית.... תכנית חדשה"
M meytula New member 17/8/11 #137 לא נעים להגיד אבל אמרנו לך... הכתובת הייתה על הקיר,בעצם על כל הקירות בבית