שרשור פוסט-שידור
16/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שרשור פוסט-שידור ../images/Emo267.gif 16/08/11 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo41.gifוהמודחת הטריה היא ענת!../images/Emo41.gif

לצערי אני חייבת לומר. ברור לרובינו שענבר הייתה צריכה ללכת, שהגיע לה להתחפף משם.

sunflower11

New member
ממש חבל! מאוד חיבבתי את ענת. ובהקשר אחר, כ"כ

מקומם איך שהם מנסים להוציא טוב את קרן (וליהי) ולהוציא רע את אורטל (שלא מחבבת את יקירתם וגם מתחרה בה).

dindan84

New member
מישהו כנראה במת מסמס לענבר-אולי הסכם עם הקיבו

עם הקיבוץ שלה - ייתחלקו במיליון או משהו..לא ברור

זה מוזר כי...

גם פה בפורום, גם בוואלה ממה שראיתי.. וגם מה שראיתי היום בפייסבוק של התוכנית.. הרוב הגדול לא סובל את הבחורה הזו.

adiyon2

New member
לא הגיוני

ענבר היתה צריכה ללכת. וקרן שוב בוכה ללא דמעות. שהיא מתחרה עם אחת שבאה לאכול את כולם בלי מלח. קרן די מספיק. שמישהו יוציא אותה משם.

adiyon2

New member
קרן מכינה את השטח לקראת

עזיבת איתן והעברת ה"רגשות" לגב. הלוואי שלא ישים עליה. שגם הוא ישכב איתה וישכח ממנה

adiyon2

New member
וליהיא מודיעה לבנות שהיא מעוניינת בגב

בן, יצאת דביל

xxxka8xxx

New member
צפו למלחמת עולמות בין ליהי וקרן על מיטתו של

גב ! ליהי יצאה חומוס כל מה שאתי אמרה זה נכון .

adiyon2

New member
לא, הם לא יריבו

קרן תגיד הוא שלי וליהיא תגיד טוב. צל כבר אמרנו?!

sunflower11

New member
גב נראה מאוכזב שתוך יומיים יצאו שתיים

מהפייבוריטיות שלו (איילת וענת).

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif וליהי עושה את עצמה כאילו קשה לה לעבור

מבן לגב וכאילו יש לה ייסורי מצפון, והיא חוששת שהיא לא תראה טוב (ובצדק).

merilue

Well-known member
ליהי עסוקה בהתחנפות לקהל בבית בלבד

כל ההסברים שלה על הסוגיות של להתאהב בשני גברים חחחח מנסה להסביר לנו,שאין פסול במה שעשתה ליהי--אם באמת היית בעיניין בן,היינו בולעים את הצפרדע אבל בגלל שלא--אז את יוצאת רעה וטיפשה מה גם שליהי מאושרת עד הגג-קיבלה את התשומת לב שכ"כ רצתה-שני גברים שבכאילו רוצים אותה,עכשיו היא "קרן" ,מקובלת,ויש לה עיניין בבית--מקווה שגב לא ישתין לכיוון שלה-היא קלולס רצינית

merilue

Well-known member
קשקשה ברור!!

היא עושה טעויות,מעבדת עם עצמה מה הקהל יחשוב,ומנסה לכסות עצמה מכל הכיוונים--שחס וחלילה לקהל לא יהיה ספק בקשר ליושר שלה!!! מה היא חושבת,שאנשים מפגרים???היא יותר שקופה מויטרינה ולמה ,למה לעזאזאל היא חושבת שגב יראה אותה ממטר?היא בנתה הרים וגבעות על מישהו שלא הראה עיניין(עדיין)ואולי כן ולא ראיתי?? הפחד שלי מליהי שהיא תיפול בין הכיסאות,בגלל שהיא מס'2 חושבים שהיא פחות רעה,מובלת,מושפעת,כשבעצם,היא יותר רעה מקרן תמיד אמרתי שליהי נחש מנוחש,ותדמית היידי בת ההרים בעלת המראה הארי,אף פעם לא קנה אותי-היא סופר נחשה וסופר שחקנית בכאילו עכשיו.פתוחות בפניה מס' אופציות כדי לצאת ממצב ביש שלא תצא מניאקית--את בן לשמור על אש קטנה,את גב-לבדוק אם יש מצב,ברגע שגב יראה חוסר עיניין,היא תחזור לבן,ותסביר לטומטום הזה-שהוא האחד,ותצרפת אותו ויבוא שלום עלינו בגלל זה הישיבה עד 5 בבוקר כמעט,לכסות את כל האפשרויות שעומדות בפניה,שחס וחלילה לא תיוותר נסיכה בלי סוס! אפילו קרן קלטה אותה הערב,מעט,ב"בלבול",לגבי הסוס אותו רוצה לרכב לגמר !

למעלה