מחזור ו'- חשוב ביותר

יונתן88

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מחזור ו'- חשוב ביותר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב-13.7, יום חמישי הקרוב, מתכונן מפגש בבית ינאי בסביבות 7 בערב. כל מי שרוצה מוזמן להגיע ולהפיץ לכולם!! תזכרו שלא יהיו עוד הרבה הזדמנויות לראות אנשים מהשכבה כי עוד מעט כבר מתחילים אנשים להתגייס אז צריך להתחיל לנצל את הזמן שנשאר.. בקיצור, שכל אחד יתארגן עם קבוצה של אנשים לעל האש.. אי אפשר לעשות קניה מרוכזת בגלל כמות האנשים אז שכל קבוצה תתארגן עם עצמה, ומי שבא לו שיביא גם אוהלים שק"שים ונשארים לישון שם.. תעזרו לנו להזיז את זה כי אין עוד הרבה זמן וזה לא ממש מאורגן עדיין.. הטלפון שלי למי שצריך- 052-4536742, תגיבו תשאלו שאלות ותפיצו לכל מי שאתם רואים מהשכבה!

Loreleiִ

New member
זה הערב על האש? [=

(זאת אופיר) אני מביאה שיפודייייייייםםםםםםם ותמסור לטלי ד"ש ממני [:

nirdek

New member
אני מוכן להיות

הגריל מן ! תארגנו על האש !! יש לי תיבול מיוחד לכנפיים !!

מסתבר

New member
איזה זין...

יום חמישי עבודה מאחה"צ עד חצות, יום שישי אזכרה. קחו יומיים לעכל את אי הגעתי.

יונתן88

New member
מי שיודע שיפיץ

ושיתראגן עם הקבוצה שלו מה כל אחד מביא.. עדיף להתקשר אלי ואני כבר אתאם..

ran kuofman

New member
אל תדאגו אנשים מגיעים

שמעתי מהמון אנשים שהם מגיעים לעניין הזה אני מסים לעבוד ב 12 ואני ישר יגיע לשדם חוצ מכמה אנשים שבחו"ל אני מאמין שיהיו אנשים מהשכבה :] אז נתראה !!!

ran kuofman

New member
התמונות של הנשף מוכנות

לכל שכבת מחזור ו' התמונות של הנשף מוכנות על דיסקים והם נמצאים אצל דנה נפתלי היא זו שמחלקת את הדיסקים עם כל התמונות של הנשף ולא רק התמונות מטופיק דנה גרה בפרדסיה ותוכלו להתקשר אליה ולקפוץ לקחת לפרטים דנה:0502-664114

Gezzz

New member
אלללהה מחזור ו ניפגשים!!!

אבל מה צריך להביא?!!!

יונתן88

New member
תתארגן עם כמה אנשים

ושכל אחד יביא משהו אחר לעל האש... ומי שיכול שיביא גם עצים למדורה. אנחנו גם אוספים ויש עוד כמה שאוספים אבל אני לא יודע אם זה יספיק..

Fat Danken

New member
מוזיקה!

מי שיכול שיביא מוזיקה ורמקולים (טיבי, לירן שאולי וכל אחר שרוצה). והחבר'ה עדיין באים? (לאור המלחמה בצפון)

יונתן88

New member
גיורא

תוכל לדאוג לעניין הזה של המוזיקה? דבר עם טיבי או לירן.. מה הטלפון שלך?

nirdek

New member
למה פרשתם מוקדם ?

אני ולירן באנו לעשות שמח ואף אחד לא היה

למעלה