שלום לכם

../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifשלום לכם

אני שי אח של ורד יש לי בעיה בהסעות תנו לי פתרון איך להסביר מה יש לי נימאס לי כל הזמן להסיבר לכם זה גורם לי להתעצבן בבקשה עצה שלהם חשובה לי תגידו מה לעשות

היי שיי - אולי כדאי שתסביר

בכמה מילים מה בדיוק קרה בהסעה .. לא כולם כאן בקיעים בפרטים
זה יעזור לנו לייעץ לך

היי גיל

אני נימאס לי אני יושב מאוחר והמלווה יושבת קידמה יש ילדים מאחור שהם ילדים עם אוטזים והם לא יושבים בשקט מפירעים לכולם בהסעה ואחר כך מאימים אותי מה אני אשם שהמלווה יושבת לה מיקדמה ולא מעניין אותה היא מקבלת משוכרת למה אני צריך לשמור אליהם שהיא תשב לה מאוחר ואני ליד הנהג כך הם לא יוצקו לי ואני לא עפריעה לאף אחד .ואני ואמא צריכים כל הזמן להסביר להם מה יש לי נימאס לי כמה אנשים טיפשים שלא מבינים כלום אני כבר מחכה לחופש

שביק

New member
אם אתה רוצה, אפשר לבוא, להסביר

לצוות שנוסע איתך את מהות הבעיה. אולי כדאי כבר לשנה הבאה. עכשיו סוף שנה ויוצאים לחופשה. אני לרשותכם. בהצלחה שי המתוק.

הלנה

New member
שלום שי../images/Emo24.gif

לפי מה שאתה כותב הבעיה היא לא להסביר מה שיש לך, אלא הבעיה היא מה שיש לילדים האחרים. לדעתי זה לא כל כך רלוונטי שלך יש טוראט, אלא שהילדים האחרים עם האוטיזם מפריעים ומאשימים אותך. מישהו מבוגר צריך לדבר עם המלווה ולהסביר לה שאתה לא אשם, אלא הילדים האחרים. בכל מקרה, יש עוד שבועיים וחצי ואחרכך החופש הגדול!!!!!
תחזיקו מעמד...רק עוד קצת... ושנה הבאה תהיה שנה חדשה עם התחלות חדשות.
הכי חשוב שיש לך אמא ואחות מקסימות שתומכות בך ונמצאות לצידך.
הלנה

שביק

New member
שי היקר, קודם כל כל הכבוד שניכנסת

לפורום, אז ברוך הבא! ולשאלתך - יש לנו במשרד סימניות עם תיאור התסמונת. יש לנו גם דפים עם "שאלות ותשובות". אתם יכולים לקבל. ניקבע מועד עם אמא או מי שאתם רוצים ותוכלו לקבל. אהיה במשרד ביום רביעי לפנה"צ. אך יש לתאם לפני כן. כל טוב לך שי היקר. אין סיבה בעולם שתיסבול בגלל בורות של אחרים. זה דבר שניתן לפתור. אוהבת אותכם שביק

שי המקורי ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

תנסה לשוחח עם מנהלת ביה"ס או שאולי ד"ר אברמוביץ תוכל לעזור לך.

למעלה